Spinal Tap

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Good to go!
Medic

Când se batjocurește cu ÜberCharge Fierăstrăul echipat, Medicul intră într-i poziție de luptă, și își înfinge Über Fierăstrăul înainte, iar apoi îl retrage. Prima lovitură va Năuci orice inamic în fața Medicului în acel moment și va avea 1 pagubă, în timp ce retragerea va avea 500 pagube. Această batjocură e asemănătoare cu batjocura Skewer a Sniper-ului, doar că e mai lungă.

Când se ucide folosind această batjocură, Medicul primește 50% ÜberCharge, echivalentul a două lovituri normale cu Über Fierăstrăul. Ar trebui să se țină cont de faptul că efectul de năucire are efect asupra adversarilor cu ÜberCharge și cei sub efectul lui Bonk!, dar nu îi va ucide.

Pagube

Pagubele sunt aproximative și determinate de către testele comunității

Timp de funcționare

  • Interval de Atac: ~4

Toate timpurile sunt în secunde. Timpurile sunt aproximative și determinate de către testele comunității.

Demonstrție

Schimbări antecedente

January 13, 2010 Patch/ro

  • Batjocura inițială a Über Fierăstrăului (asemănătoare cu a Fierăstrăului deși cu un sunet mai strident, ca de violoncel) a fost înlocuit cu această batjocură.

Trivia

Imagine pentru ucidere a Spinal Tap nefolosită
  • Numele de Spinal Tap este o referință la termenul familiar pentru o lumbar puncture, o procedură medicală în care un ac este introdus între vertebrele de la baza coloanei pentru a extrage o mostră de lichid spinal. Chiar dacă nu e fatală când e făcută de un profesionist, (ex. oricine dar Medicul nu) dar are potențialul de a deveni extrem de dureroasă.
  • Este o realizare în Left 4 Dead cu același nume, care include omorâtul cu o armă melee a unui infectat neatent, omorându-l instant.
  • Chiar dacă există o imagine pentru ucidere în fișierele jocului, o imagine standard Über Fierăstrău e încă vizibilă. Imaginea a fost folosidă întradevâr într-un anumit punct al jocului, dar a fost scoasă pentru motive necunoscute.

Mai vezi