Geest van de Goede Gunst

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
De mensen met de grootste harten in onze experiment waren in feite de aardigste mensen. Hoe weten we dat? Je had moeten zien hoeveel mensen er verschenen op hun begrafenis.
Het TF2 Team over x-rays

De Geest van de Goede Gunst is een overig voorwerp voor alle klassen. Het ziet eruit als een grijze doosachtige machine vastgemaakt aan de borst van elke klasse. De machine heeft een groengekleurd scherm met daarop een kloppend hart en bubbels.

Dit voorwerp houdt bij hoeveel cadeaus de speler heeft uitgedeeld via de Goedheiligman en Pakjesavond. Elk cadeau dat gegeven wordt zal de teller die weergegeven word verhogen.

Ranken

De huidige ranktitel vormt het voorzetsel van de voorwerpsnaam, bijvoorbeeld; een Geest van de Goede Gunst met drie cadeuas gegeven zal verschijnen als "Gewillige Geest van de Goede Gunst". Als de rank omhoog gaat, word het 'hart' binnenin de doos ook groter. daarintegen is het hart helemaal niet zichtbaar als er geen cadeuas zijn gegeven.

Alhoewel de Pakjesavond in staat is om 23 spelers in een server een cadeau te geven met een enkel gebruik ervan, zal de teller alleen vermeerderen aan het aantal cadeaus dat gedistributeerd is. Daarom is het dus zo dat als een server 10 spelers heeft, zonder de gebruiker zelf mee te tellen, er maar 10 cadeaus worden geteld en de teller dus vermeerderd met 10.

Rank Gegeven cadeaus Naam
0 0 Eenzaam
1 1 Opgewekt
2 3 Gewillig
3 7 Goedhartig
4 12 Vriendelijk
5 20 Vreugdevol
6 28 Vrolijk
7 37 Goedgezind
8 47 Copieus
9 57 Gul
10 68 Grootmoedig
11 79 Gezellig
12 91 Overvloedig
13 104 Menslievend
14 120 Aanbeden
15 138 Fijn
16 158 Totaal Niet Grinch-achtig
17 179 Gezellig oud
18 210 Über-altruïstisch
19 250 Saxtons Eigen

Updateverleden

21 december 2011-patch

  • De Geest van het Geven is aan het spel toegevoegd.

Bugs

  • Het groene gedeelte van het scherm blijft zichtbaar als de speler verhult is als Spy.
  • Wanneer gezien in het klasseselectiescherm of het voorwerpscherm kan het zijn dat het hart niet op de juiste grootte weergegeven word, inplaats daarvan laat het de grootte zien van het hart van een geheel andere speler.
  • De Mann Co. Catalogus omschrijft het voorwerp zijn ranken als gelijklopend aan het aantal duelleringen gedaan inplaats van het aantal gegeven cadeaus.
  • Een Goedheiligman bug zal ervoor zorgen dat de oorspronkelijke gebruiker een cadeau ontvangt, ook al is de server vol. Er zal geen voorwerp inzitten, maar de Geest van het Geven telt het nog steeds mee op de teller.

Trivia

  • Hypertrofische obstructieve cardiomyopathie is de medische naam voor het dikker worden en groeien van het hart.
  • Het laagste bedrag aan geld dat een speler kan uitgeven aan Goedheiligmannen alleen (exclusief Goedheiligmannen verkegen door ruilen) om zijn rank te verhogen naar het maximale rank is / 185. Het laagste bedrag wat uitgegeven moet worden voor Pakjesavonden alleen (ervan uitgaande dat het elke keer gebruikt word in een volle 24-speler server) om het voorwerp naar zijn maximale rank te halen zou / 164.89 zijn.
  • Wanneer in gebruik met de Pyro, Medic, of Scout, word dit voorwerp gedragen aan rechterkant van hun borst, terwijl het hart aan de linkerkant van de borst gelokaliseerd is.

Gallerei

Zie ook