Spy-robot

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Spy Robot
Spy Robot
Grundlæggende information
Helbred: 125
Hastighed: 100%
Jeg kommer efter dig!
Spy-Robotten

Spy Robotter kommer i Mann vs. Machine som fjender og generelt som support.

Normale varianter

Spy

Icon Name Primære Sekundære Nærkamp Attributes
Spy
Spy Revolver
Revolver
Sapper
Elektro-sapper
Knife
Kniv


Spy-robotter Opfører sig meget som en menneskelig Spy ville: Den Sapper Engineerens Bygninger, backstabber spillere, gør sig selv usynlig, forklæder sig selv, og bruger sin kniv i kampe, som foregår på tæt hold. Men til forskel fra andre robotter, som altid spawner på mappens normale spawn-områder, spawner Spy-robotter tæt på spillerne, hvor de ikke kigger. Spy-robotter er næsten altid brugt som support og prøver derfor aldrig at samle bomben op. I få missioner fremkommer de dog som en normal del af runden og vil gå efter bomben, hvis nødvendigt, med deres Revolver som forsvar, hvis de konfronteres af en spiller.

Når en Spy-robot spawner, er den allerede usynliggjort og forklædt, den vil dog aldrig prøve at forklæde sig selv, som en klasse RØD-hold ikke har. Mens de er forklædt vil Spyes ikke angribe, medmindre de er tæt på deres mål, en spiller, eller en spiller angriber først. Når de flygter, vil Spy-robotter usynliggøre dem selv, distancere sig selv fra fjenden og så genforklæde. Er de dog meget tæt på spilleren, når de bliver opdaget som en fjende, vil Spy-robotterne smyge sig ind i stikke-rækkevidde rundt om spilleren indtil de får et Backstab. Opdaget Spy-Robotter bruger næsten altid deres kniv - de vil kun bruge deres Revolver, hvis de er fanget mens de Sapper en bygning, eller hvis de går efter bomben.

En vigtig notering er at Spy-Robotter kan skelnes fra almindelige spillere på grund af deres stemmer. Selv mens de er under forklædning vil de håne nærstående spillere med en Spy-stemme, som afslører deres position til alle der lægger mærke til det. De griner også højlydt, når de genforklæder og imens de er forklædt, som kan blive hørt overalt. Spy-robotter kan også afsløres af spillerne af den samme klasse - menneskelige Spyes får alle usynliggjorte Spy-Robotter i en stor radius til at blive delvist-synlige, som om de havde taget skade.

En anden vigtig notering er, at det er altid vist når en Spy er på mappen og deres indkomst er annonceret af Administratoren. At dræbe en Spy-Robot resulterer i en notifikation fra Administratoren af, hvor mange Spyes der er tilbage, medmindre der flere end 5.

Fejl

  • Spy-robotter, mens de er forklædt, bruger en robotstemme i stedet for en menneskelig en.
  • Når en Spy-robot er dræbt kan den efterlade kroppen af en BLÅ menneskelig Spy i stedet for robot-varianten, dette er dog yderst sjældent.
    • Dette er også kendt fra når Spy-robotter er programmeret til at bruge Dead Ringer. Når den aktiverer Dead Ringer vil en BLÅ menneskelig Spyes krop nogle gange fremkomme i stedet.
  • Spy-robotter kan backstabbe spillere, selv hvis de har en Razorback.

Paratviden

  • Hvis en forklædt Spy-robot er set som tilskuer, vil den bare blive set som en RØD Spy-robot i stedet for dens forklædning. Mens det kan være en fejl, har Spy-robotten ikke, i modsætningen til den menneskelige Spy, maskerede modellere, så der er mulighed for, at det var meningen.

Galleri