Gruppeoverskudskupon

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mwahah! Krigens bytte!
Soldier

Squad Surplus Voucher er en genstand til Mann vs. Machine, som kan blive indløst før en Tour of Duty mission i Mann Up.

Dette er en forbrugsgenstand brugt til Mann Up spilletilstanden. Denne genstand kan blive brugt, ved at aktivere den før mathcmaking. Denne genstand giver en spiller/gruppe en ekstra genstand, ved fuldførelsen af en mission i Mann Up.

En af kuponens egenskaber er, at den kan blive stablet mellem holdkammerater. Hvis mere end en spiller bruger denne genstand, så vil antallet af genstande opnået, når missionen er fuldført også være større. Det er muligt at få op til 6 ekstra genstande ved fuldførelsen af denne spilletilstand, hvis alle på et fuldt hold bruger en kupon. Genstandene tildelt er de samme, som de tilfældige droppet, dog er der en lille chance for at finde eksklusive Mann vs. machine kosmetisk genstande.

Denne genstand kan kun blive indløst i Mann Up. Hvis missionen ikke er fuldført med succes, vil den ikke blive brugt og ingen belønning vil blive givet. Noter venligst, at Squad Surplus Voucher ikke giver adgang til Mann Up og en Tour of Duty-billet er påkrævet for at indløse denne genstand.


Opdateringshistorik

15. august 2012-opdateringen (Mann vs. Machine-opdateringen)

  • [Udokumenteret] Tilføjede Squad Surplus Voucher til spillet.