Steam-fællesskabsmarked

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Community Market Banner.png
Som del af vores fortsættende forsøg på at gradvist udfase alle jordklodens penge til fordel for Team Fortress hatte, kickstarter vi nu det nye beta TF2-udelukkende Steam-fællesskabsmarked! Markedet burde forbedre byttehandler på alle måder: Folk der søger specifikke genstande kan nu finder dem hurtigere, folk der søger at sælge genstande, vil nu finde processen mere effektiv, og, bedst af alt, har vi gjort det nemmere for alle at oversætte at spille TF2, til at købe spil på Steam.
TF2 Officiel Blog

Steam-fællesskabsmarked er en undersektion i Steam-fælleskabet, der tillader spillere at bytte genstande fra spillet, til andre spillere, for Steam-tegnebogs penge.

Genstande kan blive sat op for mængden af penge sælgeren ønsker at modtage, eller mængden sælgeren ønsker køberen skal betale. Alle genstande sat ind, har et gebyr tilknyttet til sig: Et spil-specifikt gebyr (I skrivende stund har alle spil et gebyr på 10%) på antallet sælgeren før og et Steam-transaktions gebyr på 5%. Kun Steam-kontoer, som der er tiltro til, må bruge Steam-fælleskabsmarked. Kontoer er set som troværdige, hvis de har foretaget et køb på Steam for mindst 30 dage siden. En kontos troværdighedsstatus vil blive tabt, hvis et helt år går forbi uden nogen yderligere køb er blevet gjort [1]. For at sælge Team Fortress 2 genstande, er en Premium konto påkrævet.

Støttet genstande

Markedet er midlertidigt begrænset til Team Fortress 2 Festlige, Australium og Botkiller våben, Ægte, Sære, Retro, Hjemsøgte, Collector's eller Dekoreret kvalitetsgenstande, Kemisæts, Udsædvanlige hatte og våben, Drabsrækkesæts, Killstreak Kit Fabricators og våben med Drabsrække Sæt tilknyttet til sig; Dota 2 forbrugsgoder og kosmetiske genstande; og Counter-Strike: Global Offensive genstande.


Referencer

  1. Steam-bytning (Engelsk)

Se også