Steel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Steel
Steel Main.png
Grundlæggende information
Banetype Kontrolpunkt
Filnavn: cp_steel
Udvikler(e): Jamie "Fishbus" Manson
Dan "Irish Taxi Driver" Merboth
FLOOR_MASTER
Bane-information
Miljø: Industriel
Scenarie: Dagslys, solrig
Miljøfarer: Faldehul, Raket udstødningsvej
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×3   •   Mediumhealth.png ×11   •   Largehealth.png ×4
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×3   •   Mediumammo.png ×9   •   Largeammo.png ×5
Map Photos
Menu photos cp steel.png
Map Overview
Steel overview.png
Banefrimærke
Item icon Map Stamp - Steel.png
Understøttere-førertavle
Beskyt her!
Heavy

Steel er en officiel fællesskabs-lavet kompleks Angreb/Forsvar Kontrolpunkts-bane, tilføjet under Heavy-opdateringen. Steel er en, af mange, fællesskabs-baner, der er blevet tilføjet til spillet af Valve som en ærefyldt officiel bane på grund af sin høje kvalitet.

I modsætning til de fleste Kontrolpunkts-bane, modificerer erobringen af et kontrolpunkt banens layout, med åbninger og lukninger af ruter for hvert hold. Som et resultat heraf, har det offensive hold en bred vifte af taktiske valgmuligheder rundt om deres spillestil.

I modsætning til normale lineære Kontrolpunkts-baner, tillader Steel det angribende hold, BLÅ, at erobre det sidste kontrolpunkt, ligemeget, hvor mange andre punkter er blevet erobret. Dog, vil erobringen af de andre punkter, øge måderne, hvorpå man kan komme til det sidste punkt, mens det skubber det RØD'e holds spawn længere væk, og lukker deres ruter. Et punkt og 3 minutter af tid er tildelt for hvert erobret punkt. Hvis E er erobret, vil det BLÅ hold score 5 points, alt i alt, for runden, ligegyldigt hvor af de andre punkter var erobret.

Erobringen af A åbner yderligere ruter til B og E. Erobringen af B flytter RØD's spawn-rum, og åbner også en yderligere rute til C. Erobringen af C forlænger broen til E. Erobringen af D blokerer RØD fra en nem adgang til E, og forlænger sikkerheds-rælingen på broerne.

Introduktionsvideo

Steder

Spawn-områder

 • BLÅ Spawn: En togstation i bunden af banen. Basen har tre udgange, to til Kontrolpunkt A (en lav og en høj), og en til Kontrolpunkt B. Fra spawn-orientering, er Punkt A til den højre side, og punkt B til den venstre side.
 • RØD Startende Spawn: Et lille rum med udgange, der leder til A, B og E. Fra spawn-orientering, er A til venstre, B til højre og E fremad.
 • RØD Andet Spawn: Efter BLÅ erobrer punkt B, er RØD skubbet til spawn mellem punkterne C og D. Fra spawn-orientering, er C til venstre, D til højre og E ligeud. Efter BLÅ erobrer punkt D, er udgangen til E lukket af.

Kontrolpunkt A

 • Fragt-dok: Punkt A er en fragt-dok placeret direkte til venstre for RØD's startende spawn. BLÅ er påkrævet at klatre op af en lille bakke for at nå til punktet ved toppen, imens nogle vægge, der omgiver punktet, forhindrer RØD fra at direkte skyde på punktet. Den højere udgang fra BLÅ's base leder op til toppen af en væg. Erobingen af Punkt A, åbner øjeblikkeligt en dør til højre for punktet, der leder til B, såvel som en langsomt-åbnende dør direkte på punktet, der leder til D og E. RØD spawns dør til A bliver forseglet.

Kontrolpunkt B

 • Lastbils-gård: Punkt B er placeret til højre for RØD's startende spawn, og er delvist beskyttet af et lille hegn, der vender mod det RØD'e spawn. Der er kun en vej, der leder til B før A er erobret, mens erobringen af A åbner op for en anden. RØD's indgang til punkt B leder ind i en to-etagers bygning med et vindue i toppen, der kan skyde ud på hele B-området med undtagelse af den tætteste halvdel af punkt B. BLÅ's spawn-udgang har en passagevej til siden, som leder til et lille udsynspunkt, og et skur, som Snipere kan bruge, når de angriber B. Til venstre for punkt B, og lige af bygningen foran RØD's spawn, er en passagevej, som leder til Punkt E, og derefter afsatsen i C-området. Erobringen af B forårsager, at en dør åbner langsomt til punkt C, og flytter også RØD's spawn til den modsatte side af punkt E.

Kontrolpunkt C

 • Fjeldkløft: Punkt C er placeret på en eleveret platform nord for punkt B. Bakken, der leder op fra B går lige ned i en fjeldkløft. Adskillige store sten giver dække fra indkommende ild på B-siden. Der er to trapper til C, en på ydresiden uden dægge, og til højre, som er en lille tunnel. RØD har et to dørvejs-valg at forsvare fra, en som inkluderer en lille væg på B-siden. Erobringen af C får tre broer til at strække sig ud til punkt E meget langsomt.

Kontrolpunkt D

 • Opbevarings-hus: Punkt D is er placeret direkte ved siden af RØD's andet spawn, på den modsatte side af C. En snæver gang, med en lille afsats, forbinder C og D, men man skal rejse foran RØD's bag-spawn. RØD kan også se alle, der bevæger sig gennem denne gang via et vindue over deres udgang til punkt E, men vinduet er lukket, når udgangen er. Erobringen af D løfter broernes sikkerheds-ræling, og forsejler også RØD spawns tætteste udgang til E.

Kontrolpunkt E

 • Affyrings-platform: Punkt E er placeret i midten af basen, på en lille platform over et dybt hul. Først, kan kun Scouts, Soldiers, Demomen og Pyros, der bruger Detonatoren, komme effektivt derover, men når C er erobret, kommer broerne frem, og tillader alle klasser at komme til punktet. Punkt E er tilgængelig fra starten af runden, men erobringen af de andre kontrolpunkter kan gøre E nemmere at erobre. Hvis RØD har succes med at forsvare E til rundens afslutning, vil raketten ovenover blive affyret, og dræbe alle fanget i dens udstødnings vej.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Steel strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt A ×1
32 ,000
×2
21 ,333
×3
17 ,455
×4
15 ,360
×5
14 ,15.000000000001
Kontrolpunkt B ×1
32 ,000
×2
21 ,333
×3
17 ,455
×4
15 ,360
×5
14 ,15.000000000001
Kontrolpunkt C ×1
36 ,000
×2
24 ,000
×3
19 ,636
×4
17 ,280
×5
15 ,766
Kontrolpunkt D ×1
36 ,000
×2
24 ,000
×3
19 ,636
×4
17 ,280
×5
15 ,766
Kontrolpunkt E ×1
70 ,000
×2
46 ,667
×3
38 ,182
×4
33 ,600
×5
30 ,657


Opdateringshistorik

19. august 2008-opdateringen (Heavy-opdateringen)
 • Tilføjede Steel til spillet.

21. december 2010-opdateringen

 • Fiksede at Steel ikke loadede korrekt, da den ville returnere brugeren til Forsiden i stedet.

26. januar 2012-opdateringen

 • Lokaliserede holdmål-strenge.

10. juli 2013-opdateringen

 • Fiksede at spillere blokerede BLÅ's spawn-udgangsdør, der ledte til erobringspunkt B.
 • Fiksede kollision på afsats nær erobringspunkt B.
 • Spillere kan ikke længere bygge inden i RØD spawn-rum.
 • BLÅ spawn-punkt over rist fjernet.

Fejl

 • I det første RØD spawn, kan alle klasser, som kan hoppe på de overhængende træpæle over området med udgange til punkt B og E, undgå at blive transfereret til det andet spawn efter BLÅ erobrer B. At røre jorden igen vil teleportere dem med det samme.
 • Før metaldørene på Dokken åbner kan en Pyro på den modsatte side af dørene skade spillere med deres flammekastere.
 • Hvis en Engineer bygger en Dispenser foran genforsynings-skabet i BLÅ spawn, og hvilken som helst klasse skifter deres udstyr med forskellige våben, vil de gå ind i Civil-tilstand. Dette kan også gøres på Frontier.
  • Derudover, vil en Heavy der skifter sit nærkampsvåben, imens han står inden i Dispenseren, mens han ekvipere Bøffelbøf-sandvichen, blive efterladt uden noget nærkampsvåben. Hvis Bøf-sandvichen er spist, vil de mini-kritiske slag blive tildelt til Heavyens Rullekanon i stedet. Dette kan også gøres på Frontier.
 • Hvis en spiller forsøger at gå på affyringsrampen mens en af broerne bliver forlænget, kan de sidde fast mellem broen og kontrolpunktet, som resultere i at de bliver skubbet ind i punktet. At være inden i kontrolpunktet vil tælle som at forsvare det på RØD hold, og tælle som erobre det på BLÅ, som set i denne video (Engelsk).

Paratviden

 • Jamie "Fishbus" Mansons, banens designer, initialer kan blive fundet i en af de øvre rum, der overser punkt E. Den kan kun nås med noclip-kommandoen.