Strategie

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Voor algemene map-specifieke strategieën, kijk dan naar de strategie pagina's voor elke map. Andere pagina's over strategie kunnen worden gevonden in Categorie:Strategie.
Strategy image.png

Sommige strategieën en uitleg kunnen afkortingen gebruiken, termen, of alternatieve namen om verschillende redenen, zoals om bijvoorbeeld de vlotheid van het artikel te bevorderen of om een vriendelijke en coöperatieve ethiek te bevorderen. Voor alle termen waar je onzeker over bent, zie samenvatting van Spelerstermen. Er moet vermeld worden dat het overgrote deel van deze pagina's in het Engels zijn op dit moment.

Klasse strategieën (Engels)

Note: Dit zijn basale, voldoenende strategieën die de basis van elke klasse aanleert en ook kleine handige tips. Maak alsjeblieft voorzichtig edits.

Anti-Klasse Strategieën (Engels)

Note: Deze strategieën zijn om "tegen" een klass te spelen, inplaats van de klasse zelf.

Communitie Strategieën (Engels)

Note: Dit zijn door de communitie geschreven strategieën die meer detail bieden, maar subjectiever of veel situationelere situaties kunnen schetsen dan de basistrategieën.

Communitie Speltype Strategieën (Engels)

Note: Deze pagina's zijn om te leren hoe je elk van de Speltypen effectiever kunt spelen, ongeacht klasse.

Communitie Gemaakte Mapstrategieën (Engels)

Note: Deze pagina's zijn om leren hoe je op elk van de officiële Team Fortress 2 mappen het beste kunt spelen, als elke klasse.

Team Strategieën (Engels)

Hoofdartikel: Team strategy

Individuele Strategieën (Engels)

Prestatie Strategieën