Stiler

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Velg Stil menyen i spillet
That's what I'm talking about!
The Scout on the new styles.

Stiler er alternative versjoner av hodeplagg, diverse gjenstander, og våpen. Introdusert i Den Hatteløse Oppdateringen den 14 april 2011 Patch, ble stiler innført så at spillere kunne velge en visuell form til gjenstanden når so helst. Stiler som er satt på en gjenstand vil ikke påvirke maling, eller bytting av gjenstanden.

For å bytte stiler på en gjenstand, velger man gjenstanden man vil endre i Ryggsekk menyen, og dermed klikke på "Sett Stil" knappen. Et vindu med gjenstanden vil komme opp og man kan velge ulike stiler via en drop down meny.

Nåværende stiler kan bli endret dersom man skal male en gjenstand, ellers så vises en separat modell av gjenstanden. Kampanje gjenstandene som har versjoner, som for eksempel hatter fra Steam Treasure Hunt, har stiler som ligner på hverandre men endres til lavere versjoner.

Det er nå tretten gjenstander som har stiler. Stadfestet av Robin Walker gjennom noen få emails, vil det komme flere stiler snart.

Gjenstander med Stiler


Oppdaterings Historie

14 april 2011 Patch (Den Hatteløse Oppdateringen)

  • Lagt til "styles" for Ghastlier Gibus, Treasure Hat, Hat of Undeniable Wealth And Respect, og Googly Gazer
  • Lagt til malnings stiler på Pyromancer's Maske og Scotsman's Stove Pipe

15 april 2011 Patch

20 april 2011 Patch

5 mai 2011 Patch (Reprise Oppdateringen)

23 juni 2011 Patch (Über Oppdateringen)

1 juli 2011 Patch (Sommer Camp Salget)

Bugger

  • Ghastlier Gibus er plassert feil når Ghastly er aktiv.
  • Flott Flosshatt mister mye av sin detaljer når Garish and Overbearing stilen er aktiv, likt som de andre hattene som man malte føre 2 desember 2010 Patch. Man kan se forskjellen uansett om den er malt eller ikke.
  • Etter å ha byttet stil på en gjenstand, vil den ta effekt umiddelbart, uten å respawne eller røre forsynings skapet. Dette kan være gjort med mening, siden stiler ikke påvirker spillet selv.
  • Når man maler en gjenstand, vil forhåndsvisningen vise bare gjenstanden som den så ut orginalt, selv om den har en annen stil aktiv.
  • Alternate styles on hats no longer show up in the loadout menu.

Demonstrasjon

Se også