Solkungen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Solkungen
Sun King set.png
Grundläggande Information
Använt av: Medic
Skapad av: Bloodfart
Sky
Corvalho
Släppt: Oktober 29, 2013 Patch
(Scream Fortress 2013)
Föremål: Teutonkahmun, Ramses regalier
Effekter: None
I am a god.
The Medic taking his divine throne

Solkungen är en Föremålsuppsättning för Sjukvårdaren. Det är en stereotypisk uråldrig egyptisk "Nemes" huvudbonaden som bars av faraoerna, Kanske mest sedd på Tutankhamuns ("Tutankhamun") sarkofag. Den lades till i spelet i Scream Fortress 2013 uppdateringen. Solkungen bidrogs till Steam Verkstaden.

Föremålsuppsättningen inkluderar följande föremål:

Detta set innehåller Halloween begränsade föremål som endast kan bäras under Halloween eller under en Full måne; under andra tider på året, så syns inte föremålet i spelet, om inte servern har Halloween mode inställt. Hursomhelst så kan föremålet alltid bli utrustat och kan bli sedd på utrustningsskärmen även fast de inte är synliga under spelets gång.

Huvudartikel: Föremåluppsättningar
Solkungen
Item icon Teutonkahmun.png
Effekter

Ingen inverkan

Uppdateringshistorik

Oktober 29, 2013 Patch (Scream Fortress 2013)

  • Solkungen lades till i spelet.

Kuriosa

  • Särskilt i Mitten Kungariket, den egyptiska faraon var "solkungen", en levande gud; Tutankhamun och Ramesses II i synnerhet uppförde tempel för att de skulle bli avgudas som Solkungen.
  • Trots populär uppfattning, var "Nemes" huvudbodnad inte en särskilt viktig eller universal krona och bara en av många "faraoiska kronor" huvud-dukar som bars av många av egyptiens monarker vid olika tillfällen och epoker.

Galleri