Swiftwater

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Swiftwater
Pl swiftwater.jpg
Grundlæggende information
Banetype Payload
Filnavn: pl_swiftwater_final1
Udvikler(e): What Is Schwa
Bane-information
Miljø: Alpe
Scenarie: Dagslys, solrig
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×14   •   Mediumhealth.png ×8   •   Largehealth.png ×3
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×4   •   Mediumammo.png ×7   •   Largeammo.png ×9
Map Overview
Swiftwater overview.png

Swiftwater er en enkelt-stadies Last-bane. Den Alpe-stiliseret bane har 4 kontrolpunkter og animerer kontinuerlig skub fra BLÅ mens de prøver at ødelægge RØD's forsvar.

Ifølge banens baggrundshistorie (som vist på en film projekteret inden i BLÅ's spawn), har BLÅ puttet vand på flaske for at lave en hurtig profit. Dog, har RØD fundet ud af denne taktik, hvorefter de forgiftede BLÅ's vandreserver inden fra RØD base, under dække som en Rød Planet Kemikalie-operation. Derfor er BLÅ's formål at skubbe bombe-vognen til RØD's base, hvor den vil detonere, som vil destruere basen og slutte deres vand-forgiftnings-planer.

Swiftwater blev lavet til en officiel bane med Meet Your Match-opdateringen. Den er ofte brugt i kompetitiv Highlander spil.

Steder

Erobringspunkt 1

Erobringspunkt 1 er placeret lige uden for BLÅ's spawn over en lille træbro, der går over en stor grøft. For at nå punktet, er vognen skubbet fra BLÅ's spawn over grøften en første gange, så rundt om en stor sten, der står i vejen, og op ad en stejl forhøjning. Vognen passerer så forbi en stor holdetank, og en bygning på den venstre side af ruten, før den krydser tilbage over grøften via en træbro.

Punktet selv er placeret lige før indgangen til en lille grotte-sektion. Et lille højdedrag står mellem BLÅ spawn og punktet, med et lille træskur på en af højdedragets sider. Længere tilbage er en stor, to-etages bygning, normalt brugt som en Sniper balkon af RØD, som senere giver BLÅ en direkte adgang til erobringspunkt 2 og 3. En medium helbredspakke og en stor ammunitionskasse er placeret lige ved siden af erobringspunktet.

Erobringspunkt 2

Erobringspunkt 2 er placeret i bunden af en lille forhøjning, lige før et venstresving i vognens rute. Før punktet, langs vognens rute, er en kort grottesektion, med et eleveret område til højre for ruten, mens den snor sig frem og tilbage. Den laver så et venstresving og begynder at gå nedad kort efter, mod punktet.

Over punktet er en høj træbro/catwalk, der forbinder bygningerne på områdets venstre og højre side. Øjeblikkeligt til højre af vognruten er sten, som man kan klatre op på. Modsat grotte-udgangen er en indgang fra RØD's centrale spawn, sammen med et stort åbent område og en fragtlastbil, som giver dække. Små helbredspakker er på en træpalle ved siden af punktet, og på broen over punktet.

Erobringspunkt 3

Erobringspunkt 3 er placeret efter vognrutens "chikane"-sektion uden for indgangen til RØD's spawn. Efter Erobringspunkt 2, svinger vognruten til venstre, og passerer mellem to bygninger. Den når så "chikane"-sektionen, hvor ruten snor sig til højre og så til venstre, rundt om to holdfarvede siloer i midten af ruten. Rundt om den modsatte side af siloerne er en rute, som BLÅ kan tage. Lige over denne rute, er en indgang som BLÅ kan komme til fra den to-etagers bygning nær Erobringspunkt 1. En stor indgang til RØD's spawn, beskyttet af et trådnettet hegn, står langs "chikanen". En medium helbredspakke sidder på dækket over indgangen til RØD's spawn.

Erobringspunkt 4

Erobringspunkt 4 er placeret i et stort, sænket område efter et andet lille nedad-gående forhøjnings-område lige uden for RØD's spawn. Efter Erobringspunkt 3, kurver vognruten til højre og går op mod en forhøjning mod en stenvæg. Efter at have nået væggen, laver vognen et skarpt hårnåls-sving tilbage mod det sidste Erobringspunkt. Store sten vil delvist beskytte BLÅ mens de skubber vognen, selvom RØD kan bygge på en smal plateau-sektion, der overser forhøjningen. En bygning lige forbi Erobringspunkt 3 giver en fortsættelse af ruten fra BLÅ's spawn.

Efter det første hårnåls-sving, laver vognruten et andet hårnåls-sving rundt om en træstump i midten af det åbne område. Den løfter sig så op af en lille forhøjning, før den laver en sidste drejning til højre mod det sidste erobringspunkt. En bygning står ved bøjningen.

Den sidste sektion på vognens rute er ned af en bred, stejl skråning og lige til det sidste kontrolpunkt. Undervejs passerer den under en stor dækket bro/bygning hybrid. Der er to primære indgange for BLå til broen/bygningen: En udenfor-indgang, der leder direkte til broen, som har en lille helbredspakke nær sig; og en anden indgang, der leder nedenunder gennem bygningen til området direkte foran erobringspunktet. RØD har to yderligereindgange, begge nær RØD spawn.

Det sidste punkt selv er placeret i dyb grube-agtig struktur med høje vægge, der giver RØD en stor fordel. Dog, via den dækkede bro og en indgang nær erobringspunktet, kan BLÅ nå området over erobringspunktet og angribe alle RØD'e kræfter samlet der. Der er også vinduer på den dækkede bro, som BLÅ kan angribe igennem.

Ændringslogbog

Dette er banens ændringslogbog før den blev tilføjet til spillet.
Ændringslog:

Build 12 Changes

 • Fejl-fikses
 • Fjernede Tilbagerul (fra build 11)

Build 11 Changes

 • Stadie 1 layout signifikant ændret
 • Tilføjede et CP før det sidste CP. Mere kamp tager sted på gårdspladsen nu.
 • Reducerede mængden af tid tildelt for CPs.

Build 7 Changes

 • Ton af ændringer. Mest vigtig:
 • Blå Spawn omlavet - døre står ikke åben ved banens begyndelse
 • CP4 ændret for at give rød en fordel igen. Bygninger i øvre område har Sniper udsyn og en god genvej bag blå.
 • Fiksede at man kunne side fast i rød spawn-områder.
 • Rød kan gå ud af spawn overalt efter runden begynder.

Gamle Fiks

 • Fiksede Engineer udnyttelse ved CP2
 • Ny Rød Spawn layout - mere ligefrem og burde være mindre camp-tilbøjelig ved cp3 og -4. Forkortet spawn-tider for at kompensere for længere rute. (Ændringerne burde forbedre spillet med insta spawn servere også)
 • Ny spawn-udgang fra CP2 for at forhindre camping.
 • Meget forøget frame rate.

Opdateringshistorik

7. juli 2016-opdateringen #1 (Meet Your Match-opdateringen)

 • Swiftwater blev tilføjet til spillet.

Paratviden

 • Den selvlavede RedEx postpakke er en parodi af den rigtige pakke-service FedEx. Pakken har ordene "CAUTION: ANTHRAX" (ADVARSEL: Miltbrand) skrevet på sig. Dette er en reference til Miltbrandangrebet i 2001.

Skærmbilleder