TF2VWH

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Robots zijn onze meesters!
De Medic over de toekomstmogelijkheden van virtuele werkelijkheid

De TF2VWH (ook Team Fortress 2 Vrij Wiskundige Headset en Team Fortress 2 Virtuele Werkelijkheidsheadset) is een promotionele hoed voor alle klassen. Het is een zwart Head-Mounted Display met een rechthoekig scherm dat de ogen van de drager bedekt. Op de zijkanten van het scherm staan twee driehoeken en twee schroeven zijn vastgemaakt aan de zijkanten van het middelste deel. Het scherm wordt vastgemaakt op het hoofd door middel van een riem en een wiebelend geel draadje verbindt de boven- met de achterkant. Als de gebruiker de Oculus Rift draagt tijdens het spelen en -vr in de startopties ingesteld heeft, straalt de rand van de TF2VWH een zachte teamkleurige gloed uit. De hele headset is ontworpen naar het Oculus Rift (Engels) virtuele werkelijkheids-Head-Mounted Display.

De TF2VWH werd in Authentieke kwaliteit uitgedeeld aan spelers die de code inwisselden die verkregen kon worden door het steunen van de Oculus Rift Kickstarter-campagne of door een Oculus Rift ontwikkelaarskit te bestellen op de officiële website van de ontwikkelaar voor 1 april 2013.

Stijlen

Hoofdartikel: Stijlen
Stijlen
TF2VRH Off.png
RED TF2VRH VR Mode.png
Off On

Updateverleden

19 maart 2013-patch

  • De TF2VWH is aan het spel toegevoegd.

Trivia

  • In het echt zou de Demoman niet in staat zijn een head-mounted display te gebruiken aangezien hij maar één oog heeft en er twee ogen nodig zijn om een 3D-beeld te vormen.

Galerij

Zie ook

Externe links