TF2 Officiel Blog

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Det første oplæg på den officielle TF2 blog.
Hvad gik jeg glip af?
Demoman på jagt efter nyheder


Den Officielle TF2 Blog er samlingspunktet for alle nyheder og information der omhandler Team Fortress 2. Den er hovedsageligt brugt af Valve til at annoncere og informere TF2-fællesskabet om fornylige og kommende begivenheder.

Sammen med Über-opdateringen, fik hele den officielle TF2 blog et ansigtsløft, med nye sektioner og nemmere at navigere til mini-sider og ting som ville være interessant for folk der spiller TF2.

Blog

Selve bloggen på hjemmesiden, er det mest opdaterede sektion og er blevet Valves talerør for at snakke til TF2-spilerne. Bloggen annoncerer ofte både fællesskabsskabte og officielle begivenheder, betydningsfulde opdateringer, genstandskampagner samt generelt information som er relevant for TF2, dets spillere og hvad de kan forvente.

Liste over blogoplægBidragydende personale

Indhold

Denne hjemmeside indeholder oplysningssider på alle 9 klasser i spillet. På hver af deres side er der en kort beskrivelse (originalt taget fra de promoverende byttekort), en lille oversigt over klassens standard våben samt deres tilhørende Meet the Team-kortfilm. Siden for hver klasse kan tilgås ved at klikke på billedet af dem, øverst på hjemmesiden.

Andre dele af hjemmesiden viser bl.a. en liste over alle animerede kortfilm og tegneserie, såvel som en 'Historiesektion', der beskriver alle betydningsfulde opdateringer siden spillet blev udgivet. Denne side har også en tæller som viser det totale antal af opdateringer til dato (den er dog ikke opdateret automatisk). Der er også adskillige koncepttegninger og skrivebordsbaggrunden som er tilgængelig at downloade, samt en 'Gør-det-selv mediepakke' som indeholder versioner af logoer, emblemer, teksttyper og kunstværker tilbudt som en 45 MB download .zip-fil.

Igennem hjemmesiden kan man også tilgå Steam-værkstedet,som en integreret del af Steam og som gør spillere i stand til at uploade og bidrage med deres egne fællesskabsskabte genstande, som kan blive tilføjet i spillet. Der er retningslinjer for hvordan at man bibeholder spillets stil, inkluderet så spillere har noget at gå ud fra. Oven i de bekendtgørelser fra blogoplæggende, indeholder siden også en 'Nyheds'- og 'Opdateringssektion' som viser spilopdateringer, fællesskabsbekendtgørelser og andet indhold relateret til Steam Nyheder.

Galleri

Yderligere links