TF2 Hivatalos Oldala

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Az első bejegyzés a TF2 Hivatalos Weboldalán.
Mit hagytam ki?
A Robbantós, keresi az újdonságokat


A TF2 Hivatalos Weboldal a legfőbb hivatalos hely, ahol Team Fortress 2-vel kapcsolatban olvashatunk. Elsődlegesen a Valve használja, hogy új információt közöljön a TF2 közösséggel a közelmúltbeli és a közelgő eseményekről.

Az Über Frissítés bejelentésével, a TF2 Hivatalos Weboldala megújult, új szakaszok hozzáadása és a navigáció javítása a belső webhelyeken és közösségi érdekű helyeken.

Blog

A blog a leggyakrabban frissített része az oldalnak. Ez a szekció lett a Valve elsődleges eszköze, hogy bejelentéseket a TF2 közösség felé. A blog gyakran tartalmaz bejelentéseket a közösség és hivatalos eseményeket, jelentős frissítések, promóciós tárgyak és általános információk, hogy mi következik hamarosan.

Lista a blog bejegyzésekrőlKözreműködő személyzet

Tartalom

Az oldal tartalmaz információt az összes 9 osztályról. Rövid életrajzokat tartalmaz (eredetileg csere kártyák promóciós szett), rövid lista a Osztályok fegyvereiről Alap fegyverek, és az ehhez fűzhetó Találkozz a csapattal rövid videók. Minden oldal meglátogatható a Osztályképére kattintva.

A weboldal tartalmaz még rövid animációkat és képregényeket, és egy 'történelem' szekciót amely az eddigi nagyobb frissítéseket tartalmazza. Ezen az oldalon van egy számláló, amely mutatja, hogy a játék eddig mennyi frissítést kapott. Különböző alkotások, koncepciók és háttérképek amelyeket szabadon le lehet tölteni, és 'DIY media kit' tartalmaz magas felbontású verziót hivatalos naplókról, emblémákról, betűtípusokról, és alkotásokról, amelyet egy 32 MB .zip formátumban letölthetünk.

A Steam Műhely, a mini-oldal, ami lehetővé teszi játékosok számára, hogy fel tudjanak tölteni a közösség által készített fan artokat, tárgyakat a játékba való felvételhez. Irányelvek a játék művészeti stílusának megőrzéséről szintén referenciaként szolgálnak a játékosok számára. A blog posztok mellett Steam News tartalmaz hasznos újdonságokat.

Galéria

Külső linkek