Team Fortress 2 Officiële Website

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
De eerste blog post op de Officiële TF2 Website.
Dat was nog eens een goed stukje vakmanschap!
De Engineer over de verbeterde TF2 Oficiële Website


De TF2 Officiële Website (Engels) is het voornaamste verzamelpunt voor nieuws en informatie rondom Team Fortress 2. Het wordt voornamelijk gebruikt door Valve om de TF2 community te informeren over recente en opkomende evenementen.

Met de aankondiging van de Über Update kreeg de website een volledige revisie, waarbij er nieuwe secties zijn toegevoegd en de navigatie in de site zelf en naar plaatsen van interesse voor de community zijn verbeterd.

Blog

De blog is de meest geüpdatet sectie van de site en is Valves primaire manier om aankondigingen te maken aan de TF2 community. De blog toont regelmatig aankondigingen van community en officiële evenementen, grote updates, voorwerp promoties, en algemene informatie.

Lijst van blogpostsBijgedragen Personeel

Inhoud

De site bevat informatiepagina's voor alle negen klassen in de het spel. De pagina's bevatten korte biografieën (oorspronkelijk van de ruilkaarten), een korte lijst van de standaard wapens van alle klasse en hun Ontmoet het Team videos. Elke pagina kan bezocht worden via de links van elke klasse-afbeelding op de header van de site.

Andere pagina's op de site bevatten alle geanimeerde video's en strips en ook een 'Geschiedenis' sectie met een lijst van alle grote updates. De pagina heeft ook een teller welke de totale hoeveelheid updates bijhoudt, al wordt deze niet automatisch geüpdatet. Ook is er kunst, conceptkunst en posters beschikbaar voor download en een 'Doe-het-jezelf media kit', welke hoge resolutie varianten van officiële logo's, emblemen, lettertypen en kunst bevat als een 32 MB dowload in een .zip archief format.

De Steam Workshop, de mini-site die spelers in staat stelt om community-gecreëerde voorwerpen te uploaden voor toevoeging aan het spel, is bereikbaar vanaf de site. Richtlijnen over de kunststijl van het spel zijn ook gegeven als hulp voor spelers. Naast de aankondigen in de blogposts bevat de website ook een 'Nieuws'-sectie en een 'Update'-sectie, welke patches, community-aankondigen en andere inhoud voor het spel bevatten van de Steam News (Engels) feed.

Galerij

Externe links