Talk:Main Page/hu

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Osztálynevek

Nem tudom, ki szerkesztgette eddig az osztályneveket, de a "Medic"-hez a szanitéc véleményem szerint egy kissé extrém (tekintettel arra hogy senki sem használja, legalábbis játékosok körében még nem hallottam.)Daaz 14:01, 13 March 2012 (PDT)

Szia! Nem tudom olvasod e ezt, de a játékban is Szanitéc, valószínüleg ezért van az odaírva. User Valter Signature.jpg Valter <Talk> 12:39, 31 December 2014 (PST)

Kalapok/Sapkák

A "kalapok" nem lenne jobb inkább "sapkák"-ként? A játékosoktól inkább a "sapi" szót szoktam hallani, és én is ezt használom. Persze ennyire nem kéne informálisnak lennie, úgyhogy én a "sapkák" elnevezést javaslom. Underyx 13:23, 2 July 2010 (UTC)

Gondolkoztam én is, hogy melyik lenne jobb (lehetne még "fejfedő", de az már végképp elborult) - a kalapokat/sapkákat önmagukban véve mindkét kategóriában szerepelnek (Scotsman's Stovepipe inkább kalap, a Bonk! Helmet talán sapka, stb.). De ha a "sapka" elterjedtebb, akkor inkább az legyen, a lényeg, hogy értsék. (Jah, és kösz a segítséget! Hol/mikor vetted észre, hogy beindult a magyar verzió?) Old Nile 16:04, 4 July 2010 (UTC)

Elavult oldal

Körülbelül hányan csináljuk a magyar wikit? Elég hiányos,szerkesztgetni kéne :/ Daaz 21:42, 19 November 2010 (UTC)

Fordítás

Elkezdtem lefordítani a középkori mód oldalát. Kérlek ellenőrizzétek le. Ja, és segítenétek nekem a linkeket a megfelelő helyekre berakin. A segítséget és az észrevételeket előre is köszönöm.

Szerkesztés

Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg ki fordítja a wikit magyarra? User Valter Signature.jpg Valter <Talk> 12:42, 31 December 2014 (PST)