Team Fortress Wiki/da

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Logo.png

Team Fortress Wiki (formelt og stiftet som TF2 Wiki) blev skabt af Nos i oktober 2007. Målet med den er at forsyne Team Fortress 2 spillere med brugbar information, som vil kunne hjælpe dem med at få en bedre forståelse for spillet.

I juni 2010, blev Wikien og dens indhold rykket til en ny server hosted af Valve og blev den officielle wiki for Team Fortress-spilserien, som dækker alt relateret til Team Fortress 2 og dets forgængere – Team Fortress Classic og Team Fortress.

Wikien er opdelt i to sektioner: Team Fortress 2 og Team Fortress Classic (Engelsk).

Hvad er en wiki?

Se Wikipedias artikel på definitionen af "wiki".

En wiki er en hjemmeside som er i stand til at lave og redigere en uanet mængde af artikler som er sat sammen i en webbrowser, ved hjælp af enten et opmærkningssprog eller i en form for WYSIWYG tekstbehandling. Wikier kører som regel på wiki-software og er oftest brugt i samarbejde blandt en mængde af brugere. Det kunne f.eks. være fællesskabsdrevne hjemmesider, virksomhedsintranetter, videnstyringssystemer eller noteringsprogrammer. Denne form for software kan også bruges til personlige noter.

Hvordan du starter og hvor du finder ting

  • De links til venstre under 'Navigation' vil hjælpe dig med at navigerer rundt på wikien.
  • Først, så check forsiden. Den vil fortælle dig om hvad der er nyt og har brugbare link.
  • Dernæst, prøv søgbaren! Den er temmelig brugbar, selvom du altid kunne søge på wikien ved hjælp af Google.
  • Til sidst, hvis du keder dig, kan du altid tjekke en tilfældig side!

Sådan redigerer du

Dette er en wiki, en informativ hjemmeside som er bygget på samarbejde og hvor hvemsomhelst kan hjælpe til med at gøre den bedre.

For at redigere en side, skal du først logge ind, dog, hvis du ikke har lavet en profil endnu, så kan du oprette en. Dernæst, vil du kunne trykke på 'edit'-knappen i toppen af en artikel for at redigere.

Team Fortress Wiki, ligesom Wikipedia, bruger opmærkningssprog til at formatere sider. F.eks. så hvis men placerer tekst imellem to lighedstegn, så vil det blive til en overskrift. Wikipedia har et snydeskema som er designet til at hjælpe nye medlemmer. Du burde også tage et kig på Wikipedias hjælpeguide for det grundlæggende.

Vi har også en stilguide (Engelsk) som du burde følge. Den har hjælpemidler til hvordan du burde formatere sider.

Ressourcer

Wiki-opmærkningssprog
Oversættelse
Andre

Hvor du kan få hjælp?

Hvem er det der bestemmer?

Denne side er styret af volontørere fra Team Fortress 2-fællesskabet. Valves direkte indblanding i hvordan siden bliver kørt er minimal, med undtagelse af servicevilkårpolitikken, som alle deltagere skal følge.

Se grupperettigheder for en hel liste af brugere med højere status.

Sidestatistikker

De er er bare nogle få sider som indeholder statistikker på hjemmesiden:

Paratviden

  • Team Fortress Wiki blev en officiel Valve wiki d. 30. juni 2010, og er en del af det uofficielle Valve Wiki Netværk.[1]
  • Hvis du indtaster Konami-koden (, , , , , , , , B, A, ↵ Enter) på dit tastatur hvor som helst på denne wiki, vil det aktivere det et Easteregg hvor at en BLU Spy begynder at sabotere 'Team Fortress 2 Official Wiki'-logoet som kan ses i øverste venstre hjørne af denne side. Derefter vil man høre Engineer som siger "Spy's sappin' my wiki!", man vil så kunne høre Skruenøgle lyde og Sapperen vil blive fjernet. Så siger Engineer "Much obliged, pardner." Dette Easter egg kan aktiveres på mobilen ved at swipe op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre på touchskærmen og så trykke på skærmen tre gange.
  • En modificeret version af klæbebombebilledet er uploadet til wikien er gemt i spilfilerne i spillet Shantae: Half-Genie Hero, nok brugt som en pladsholder indtil en ordenlig grafik blev lavet til spillet.

Galleri

Se også

Yderligere links

Referencer