Team Fortress Wiki

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Logo no.png

Team Fortress Wiki, før kalt og grunnlagt som TF2 Wiki, var laget av Nos i Oktober 2007. Dens mål var at Team Fortress 2 spillere skulle få lese info de ville finne brukbart for å forstå spillet.

I Juni 2010, ble wikien og dens innhold flyttet til en ny server med vertskap av Valve og ble dermed offisielle Team Fortress Wiki, som dekker over alt med Team Fortress 2 og dens eldre søsken – Team Fortress Classic og Quake Team Fortress.

Hva er en wiki?

Se Wikipedia's artikkel om definisjonen om en "wiki".

En wiki er en webside som tillater folk å skape og endre et antall av interlinket web sider via en web browser ved å bruke en enkel markerings språk eller en WYSIWYG tekst editor. Wikis er typisk nok basert på wiki software og er ofte brukt av flere brukere på en gang. Et eksempel er samfunns sider, bedrift intranett, kunnskaps styre systemer, og notering's serviser. Denne softwaren kan også bli brukt på personlig notering.

Hvordan jeg starter og finner greier

  • Linkene under til venstre ved "Navigation" er til hjelpe deg til å finne greier.
  • Først, sjekk Hovedsiden. den forteller deg om hva som er nytt og mer. (På grunn av mangel på oversettere, rådes det om å gå på den engelske)
  • Prøv søke boksen! Den er veldig brukbar, selv om du kan søke wikien med Google.
  • Om du kjeder deg kan du gå til en tilfeldig side!

Hvordan å editere

Dette er en wiki, en samarbeids og informasjons webside som "hvilken som helse" kan editere og hjelpe den til å bli bedre.

For å editere må man logge inn, eller om du ikke har en bruker, lag en.

Team Fortress Wiki, lik Wikipedia, utnytter den wiki markup for å formatere en side. For eksempel, går man inn i en tekst mellom to likhets tegn så lager man en tittel. Wikipedia har en jukse tekst designet for å hjelpe nykommere. Du burde også sjekke ut tutorial for basis editering.

Vi har også en Stil Manual som man må følge. Den har guider på hvordan man skal formatere sider.

Ressurser

Wiki markup
Oversettning
Andre

Hvor man kan få hjelp?

Hvem er det som leder?

Siden blir opprettholdt av villige personer fra Team Fortress 2 samfunnet. Valve's direkte involvering fra dag-til-dag av siden er minimal, borsett fra en del av terms of use policy som alle som editerer må følge.

Se Gruppe rettigheter for en komplett liste over brukere med spesielle privilegier.

Side statistikker

Dette er bare noen få linker til sidens statistikker og målninger:

Trivia

  • Team Fortress Wiki ble offisiell av Valve wiki i Juni 30, 2010 som en del av den uoffisielle Valve Wiki Network. Kilde: TF2 Official Blog- Listen!
  • Før, når man trykket inn Konami Koden (opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, b, a, enter) på keyboardet ditt på hvilken som helst side på wikien, ville den gjøre en Easter egg hvor en BLU Spy kommer ovenfra wiki logoen på toppen av sidebar'en til venstre.
    • Denne funksjonen er for øyeblikket ødelagt.

Galleri

Se også