Team Fortress Wiki

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Logo.png

Team Fortress Wiki, formata in TF2 Wiki, a fost creata de Nos in Octombrie 2007. Functionalitatea ei in jocul Team Fortress 2 este sa informeze utilizatorii cu detalii si alte informatii despre joc.

In Iunie 2010, continutul paginii wiki a fost mutat pe alt server hostat de Valve si a devenit Team Fortress Wiki oficial, continand toate detaliile despre Team Fortress 2 si pentru celalalt joc mai vechi – Team Fortress Classic si Quake Team Fortress.

Ce este wiki?

Uita-te pe Wikipedia in articolul "wiki".

Wiki este un site web care permite crearea si editarea oricarui numar de pagini in browser folosind un limbaj simplificat sau un editor de texte WYSIWYG. Wiki-urile sunt produse de software-ul wiki si sunt folosite prin colaborare de mai multi utilizatori. Exemplele include pagini ale unor comunitati, evaluare al sistemelor de cunostinte, si servicii informative. Acesta poate fi folosit si pentru notite personale.

Cum sa incepi, si unde sa cauti anumite lucruri

  • Aceste link-uri sunt situate in stanga la categoria "Navigation".
  • Prima data vezi pagina Main Page. Iti va spune ce noutati mai sunt si despre lucruri utile.
  • Incearca sa folosesti si functia de cautare! Este foarte utila, poti cauta pe wiki folosind si Google.
  • Daca esti plictisit, poti sa incerci si pagina cu lucruri afisate aleatorii!

Cum sa editezi

Este o pagina wiki, un site cooperativ si informativ si oricine poate sa editeze ca sa arate mai bine.

Ca sa editezi o pagina trebuie sa te loghezi, si daca nu ai inca un cont creat, poti sa creezi unul aici.

Team Fortress Wiki, ca si Wikipedia, folosesc anumite marcaje pentru editarea paginilor. De exemplu, introducand un text intre doua semne identice creeaza un titlu. Wikipedia are un sistem cheat sheet destinat pentru utilizatorii noi veniti. Poti insa sa accesezi si pagina cu tutoriale pentru lucrurile elementare.

Deasemenea avem si Manual cu Stiluri care ar trebui sa il urmaresti. Are informatii si detalii despre cum ar trebui sa editezi o pagina.

Resurse

Marcaje Wiki
Traducere
Altele

De unde obții ajutor?

Cine sunt oamenii implicati?

Site-ul este operat de catre voluntarii din comunitatea Team Fortress 2. Implicarea directa al Valve de zi cu zi in functionarea site-ului este slabuta, separat de termenii de utilizare.

Vezi si Drepturile Grupurilor pentru o lista completa de utilizatori cu dreputuri.

Statistici site

Sunt doar cateva pagini care afiseaza statisticile acestui site:

Trivia

  • Anterior, introducand codul Konami (sus, sus, jos, jos, stanga, dreapta, stanga, dreapta, b, a, enter) de la tastatura oriunde in wiki, va declansa un ou de Paste unde un Spion din echipa BLU da un sap la logo-ul wiki din sus inspre stanga.
    • Acest lucru este deocamdata nefunctionabil.

Galeria


Vezi si