Team Fortress serien

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Team Fortress serien
TF2 crosshair.png
Basic Information
Released:

August 24, 1996

Developer:

Valve

Designer(s):

Robin Walker, John Cook, Ian Caughley

Team Fortress er en serie af hold- og klassebaseret multiplayer online first person shooter spil, konstrueret af Robin Walker og senere udviklet af Valve. Serien ligger stor vægt på teamwork og sammerbejde for at klare missionerne af to kæmpende hold med ni udvalgte klasser, hver udfører sin del af holdets mission.

Team Fortress

Hovedartikel: Team Fortress

Udgivet i august 1996, Team Fortress er en spill dype baseret på id Software's Quake engine. Den første iteration af Team Fortress, bedre kendt som Quake World Team Fortress (QWTF) eller Quake Team Fortress (QTF), er tegnet af skrevet af Robin Walker, John Cook, og Ian Caughley. En opdatering til spillet blev udgivet i december 1996, som i stedet var baseret på QuakeWorld engine.

Team Fortress Classic

Hovedartikel: Team Fortress Classic

Team Fortress Classic er en omskabning af Team Fortress mod for Quake. Det blev udgivet maj 1999 som en gratis tilføjelse til Half-Life. En standalone version udkom senrere sammen med Valve's Steam system i 2003. Udviklerne af Team Fortress Classic førtes af John Cook og Robin Walker, konstruktøren af den originale Team Fortress mod. Det bibeholde meget af det originale gameplay fra Team Fortress men blev kørt af Valve's GoldSrc engine i stedet for QuakeWorld.

Team Fortress 2

Hovedartikel: Team Fortress 2

Team Fortress 2, efterfølgeren til Team Fortress og Team Fortress Classic, blev udviklet af Valve som en del af spil-pakken The Orange Box og blev udgivet i 2007 for spillekonsoler og computere med Steam. Det er et tegneserie agtig kunststil som har mere gameplay en de tidligere spil. Selvom mulighederne af klasser har ændret sig fra de tidlige Team Fortress dage, det simple element i hver klasse er fornblevet uændret. Steam udgivelsen af Team Fortress 2 indføre gratis at spille modelen i juni 2011, med alle indkomster der opstod fra enten småhandler som køb af genstnade i Mann Co. Butikken eller afgift for at købe genstande gennem Steam Fællesskab market, som åbnede i beta december 12, 2012.