Team Balans

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ik denk dat je meer mannen nodig hebt!
De Heavy tegen een eenmansleger
Het Teambalans icoon

Team Balans is een spelelement dat automatisch teams balanceert die ongelijk zijn geworden (bijvoorbeeld, door een aantal spelers die het spel verlaten aan dezelfde kant) door één of meerdere spelers bij toeval uitgekozen van het team met de meeste spelers, te wisselen naar het andere team. Wanneer team balans wordt uitgevoerd, verschijnt er een klok die aangeeft hoelang het nog duurt voordat de wissel wordt gemaakt.

Hoewel het balans proces nodig is, hebben veel spelers aangegeven het vervelend te vinden vlak voor het einde van een ronde naar het verliezende team te worden gewisseld, of spelend met een team samengesteld uit mensen die hij leidt of mee communiceert. In zo'n situatie, kan de gewisselde speler proberen om een handmatige wissel uit te voeren met een speler van het vijandige team.

Over het algemeen is kijkt men neer op het terug wisselen naar je originele team na automatisch gebalanceerd te worden (zoals het gaan naar toeschouwer en ervoor zorgen dat een andere speler wordt gewisseld, en het daarna innemen van hun plek in het originele team).

Updateverleden

25 oktober 2007-patch

  • De autobalans calculatie code verbeterd wanneer er bepaald wordt wie er moet wisselen

28 februari 2008-patch

  • Team autobalans code veranderd om niet de teams te balanceren als de actieve tijdklok van de ronde minder dan 60 seconden aangeeft.