Template:Current Events/hu

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
  • 2015. December 17. - Új bejegyzés a TF2 Hivatalos Blogon: Közeleg a Balszerencse frissítés... A következő szerződés kampány már a nyakunkon van, épp időben itt Galácsony idején! A Balszerencse Frissítés tartalmaz fegyver-specifikus szerződéseket. Található még benne egy fegyverkölcsönzés program, négy teljesen új fegyver gyűjtemény, négy közösség-által készített pálya, beszólások, és fegyver egyensúlyozások is!
  • 2015. December 4. - Új bejegyzés a TF2 Hivatalos Blogon: Arkham Knight Verseny Győztesei Úgy tettetni magad, mintha te lennél Batman (vagy netán Robin) most már sokkal könnyebb lesz az új Batman-stílusú díszítő tárgyakkal, amiket személyesen Batman ajánl mindenkinek! Összesen három nyertes, és hét befutója lett a versenynek. Az ő általuk készített tárgyak megtalálhatóak a Mann Co. Áruházban!
  • 2015. Október 28. - Új bejegyzés a TF2 Hivatalos Blogon: Scream Fortress VII itt van! Bemutatkozik a hetedik Scream Fortress frissítés! Az ez évi frissítés tartalmaz négy új közösség-által készített pályát, két új beszólást, és rengeteg új díszítő tárgyat! Az esemény egészen November 11-ig tart, szóval lépj akcióba amíg lehet!


Korábbi események

  • 2015. Szeptember 21. - Új bejegyzés a TF2 hivatalos blogon: Mi lesz velünk? A Fegyverre Termett Hadjárat befejeztével, eljött az idő, hogy felkészüljünk az év vége felé esedékes, következő nagy frissítésre. Emiatt idén a közösségen a sor, hogy ragyogóvá tegye a Halloween-i ünnepeket. 2015. október 15. előtt juttasd el a műveidet a Műhelybe, hogy esélyed legyen látni a tárgyaidat a játékban!
  • 2013. július 10. - Új bejegyzés a TF2 hivatalos blogon: Move That Update Up! Egy hétnyi ráhangolódást követően, végre megérkezett! A Nyári Ellenőrző Csekkeket váltsd be Nyári Hűtőtáskákra, melyek a legújabb közösség által készített tárgyakat tartalmazzák, próbáld ki az új és kijavított pályákat, valamint indulj csatába azokkal a tökéletesített fegyverekkel, amelyekről sohasem gondoltad volna, hogy egyszer még használni fogsz!
  • 2013. július 9. - Új bejegyzés a TF2 hivatalos blogon: Move Those Votes Up! Eltöprengtél már valaha azon, hogy a Valve milyen módon választja ki azokat a tárgyakat, melyek végső soron bekerülnek a játékba? Most összeállítottak számunkra egy hasznos listát az alapvető kritériumokról, és igen, a te szavazatod is számít. Továbbá mellékelték a hatvannégy tárgyat tartalmazó frissítés egyik újdonságát is.
  • 2013. július 5. - Új bejegyzés a TF2 hivatalos blogon: Move Those Maps Up! Egyszer minden kihasználható pályahibának befellegzik. A hamarosan megjelenő frissítés a legtöbb hivatalos pályán orvosolja a problémákat, ideértve a Badwatert is, valamint két további, közösség által készített pályát is tartalmaz, ennek fényében a Process és a Standin rövidesen hivatalos pályának minősül! Hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk!
  • 2012. augusztus 17. - Új bejegyzés a TF2 hivatalos blogon: The Second Annual Saxxys! A tavalyi év sikere után, a TF csapata idén ősszel újra megrendezi a Saxxy Díjátadót, amin most nem replay-eket, hanem a Source Filmmaker-el készült videókat kell beküldeni.
  • 2012. augusztus 16. - Új bejegyzés a TF2 hivatalos blogon: Introducing the TF2 Game Hub A 89 millió Steam-en eltárolt screenshot és videó után, a Valve bemutatja a teljesen átalakított Steam Közösséget amiben lesz egy újdonság: Game Hub! Először a TF2 kapja meg ezt a lehetőséget. A TF2 Game Hub megtekinthető itt.
  • 2010. augusztus 24. - Új bejegyzés a TF2 hivatalos blogon: The healing is not as rewarding as the hurting! Bejelentenek egy versenyt, amiben a játék sapkáinak lehet leírást adni; a legjobbak bekerülnek a játékba. Valamint a Worms: Reloaded játék előrendelőinek adnak egy új Soldier sapkát és a játék "szent gránátait". Ezen kívül megemlítenek a versenyszerű játékról is pár dolgot.