Template:Current Events/nl

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
 • 28 maart 2018 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Competitive Update Verzonden!(Engels) Valve heeft een groot aantal nieuwe matchmaking en andere spelverbeteringen aangebracht! En ze zijn iedereen's favoriete onderdeel niet vergeten, nieuwe community cosmetica zijn hier ook!
 • 5 februari 2018 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Jungle Inferno Nieuws(Engels) De Jungle Inferno Campagne zal op 11 februari beëindigd worden, maar geen paniek! Contractvoortgang zal nog worden opgeslagen voor huidige paseigenaren en je zult nog steeds de exclusieve voorwerpen kunnen bemachtigen. Alle mappen zullen in de geschikte spelmoduscategorieën gestopt worden aan het einde van de campagne. Ga maar gauw terug naar de contracten!
Bekijk ouder nieuws

Vorige gebeurtenissen

 • 26 oktober 2017 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Scream Fortress IX is hier!(Engels) Scream Fortress is terug voor nog een jaar vrolijk spoken samen met Jungle Inferno Update! Gratis Halloween contracten met unieke beloningen kunnen in je ConTracker worden gevonden tot en met 8 november 2017.
 • 20 oktober 2017 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Jungle Inferno is Live!(Engels) De Jungle Inferno Update is eindelijk hier! De Jungle Inferno Update Campagne! Nieuwe Pyro wapens! Oorlogsverven! Kisten! Bespottingen! Het is allemaal hier en in het spel, klaar om mee gespeelt te worden!
 • 19 oktober 2017 - Officiële TF2-blog geüpdatet. We zijn bijna live!(Engels) De Jungle Inferno Update is bijna hier! Valve heeft besloten de update nog vierentwintig uur te weerhouden om zeker te weten dat alles actueel is. In de tussentijd, de patch notities kunnen hier(Engels) gelezen worden. We zijn in de eindfase!
 • 18 oktober 2017 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Hot Stuff!(Engels) Valve heeft eindelijk de Pyro's nieuwe balansveranderingen onthuld. We zijn het beste deel niet vergeten, nieuwe wapens zijn hier ook!
 • 17 oktober 2017 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Ga op het campagnespoor!(Engels) Een grote inhoud update vraagt om een nieuwe campagne en dat is zo met de Jungle Inferno Update! We introduceren de Jungle Inferno Update campagne! Het campagne systeem is vernieuwd met nieuwe exclusieve beloningen en nieuwe manieren om te spelen.
 • 21 oktober 2016 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Scream Fortress VIII is hier!(Engels) Opnieuw is Halloween hier en dit keer is het enger dan ooit ervoor! Tussen de dreigende mappen, innovatieve contracten en bloedstollende bespottingen zijn we trots op ons nieuwste goddeloze creatie: een bespotting Bijzonder maker. Deze kan in de de nieuwste kist gevonden worden. Zijn jullie al bang, bijzondere fans? Want dat is niet alles! Totdat het evenement over is zijn alle kansen om een bijzonder cosmetisch voorwerp te krijgen van een kist verdubbelt! En al die cosmetica zullen een effect van dit evenement hebben! Het is gewoonweg weerzinwekkend!
 • 11 oktober 2016 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Waar We Mee Bezig Zijn(Engels). Fijne bijna-Halloween! Rond deze tijd zouden we eigenlijk aan het jaarlijke Halloween evenement werken, maar dat is dit keer niet zo. We focussen ons dit keer op iets beters: een grote opkomende update en een campagne! Betekent dat dit jaar's weerzinwekkend gespook afgelast is? Helemaal niet! Halloween komt volgende week met compleet nieuwe mappen, contracten, bespottingen en meer dus blijf hangen!
 • 24 augustus 2016 - Officiële TF2-blog geüpdatet. We zijn vandaag 20 geworden!(Engels) Vandaag is Team Fortress' officiële 20ste verjaardag! Open TF2 om je Party Hat en een gratis Lawaaimaker te krijgen om je joligheid te laten zien. Hoewel vandaag de verjaardag van ons favoriet spel is, het is misschien ook iemand anders's verjaardag. Zou die van jou kunnen zijn, of die van mij. Wat we proberen te zeggen is dat het Steve Guttenberg's verjaardag is. Fijne verjaardag, Steve!
 • 15 augustus 2016 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Ontmoet je winner: PYRO!(Engels) Na vijf weken lang van branden, kogels, maar grotendeels branden, de Pyro is de winner van Meat vs Match! Als resultaat zal hij de eerste zijn die een klassenpakket vol met gebalanceerde wapens, comsetica en nieuwe wapens in een toekomstige update. Gefeliciteerd en dank aan iedereen die mee heeft gedaan!
 • 9 augustus 2016 - Officiële TF2-blog geüpdatet. De Zesde Jaarlijkse Saxxy Awards!(Engels) Het is weer tijd voor de Zesde Jaarlijkse Saxxy Awards! Het is tijd om het talent van Source Filmmaker community te laten zien. Inzendingen zijn verwacht voor 11 november.
 • 4 december 2015 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Arkham Knight Contest Winnaars(Engels) Jezelf voordoen als Batman (of Robin) is nu een heel stuk makkelijker met de toevoeging van Batman thema cosmetica persoonlijk goedgekeurd door Batman zelf! Samen met drie winnaars zijn er zeven runner-ups, inclusief een volledige set, allemaal beschikbaar in de Mann Co.-Winkel!
 • 27 augustus 2015 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Introductie van Trade-Ups!(Engels) Heb je een hoopje civilian grade wapens in je rugzak waarmee je niets kan doen? Dan heb je geluk, want nu kan je een trade up doen voor het krijgen van een hogere rang wapens! Ook geintroduceerd in deze patch is de nieuwe Gun Mettle Cosmetic Case, een exclusieve drop voor mensen die meegedaan hebben in de Gun Metlle update!
 • 18 augustus 2015 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Introductie van PASS Time, een nieuwe Beta Game Modus! (Engels) Gemaakt in samenwerking met Bad Robot en Escalation Studios, PASS Time is een nieuwe gamemode dat traditionele sport mengt met het fijne tijdsverdrijf van het virtueel vermoorden van al je vrienden. Probeer en scoor de Jack in de vijandelijke goal om punten te krijgen, en ondertussen te zorgen dat je niet in een bloederige hoop rommel veranderd!
 • 14 augustus 2014 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Er worden nu inzendingen geaccepteerd voor TF2 Merch (Engels) Ooit gedacht dat de hedendaagse modetrends iets klein missen? Zoals dat er niet genoeg t-shirts zijn met dronken onzin op? Oke, maar dat zijn wel geen dronken Demoman onzin t-shirts. Kom dan naar hier om je designs te uploaden op de splinternieuwe Merchandise sectie in de Team Fortress 2 Workshop, en ze dan te kopen. Laten je er gegarandeerd 295% cooler uitzien.* (*geen garantie)
 • 5 juni 2014 - Officiële TF2-blog geüpdatet. De Mann Co. Fabrieks Vloer (Engels) Blijkbaar is maps maken voor een videospel geen exacte wetenschap. Soms faal je, en soms faal je heel erg hard. Neem een kijkje in de hersenen van het TF2 Team als ze delen hoe fout (en soms goed) dingen kunnen gaan als je wapens ontwerpt.
 • 2 mei 2014 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Haal in wat je gemist hebt in de TF2 Stripboeken! (Engels) Heel veel lore kan ontstaan na 7 jaar. Kan je het verschil tussen de Administrators en de Poopy Joes niet zeggen? Of ben je verbaast, verward, en heb je verblindende hoofdpijn dat erger wordt elke keer dat zonlicht je ogen raakt? Dus ben je dan een leven beginnen leiden in het stof onder je bed, en kom je daar alleen maar uit om updates van de officiële TF2 blog te lezen? Dan heb je geluk. Neem dit Stripboek en twee aspirintjes, en alles zal duidelijk worden.
 • 18 september 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Nog maar 1000 uur voor het bespookte uur! (Engels) Het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op Halloween! Inzendingen voor het 2013 halloween evenement zijn nu open, als je genoeg talent hebt zie je je voorwerp misschien in het spel om 31 oktober!
 • 10 juli 2013 -Officiële TF2-blog geüpdatet. Oprukken met deze update! (Engels) Na een week te plagen is het eindelijk hier! Los je Summer Claim Checks in voor zomer koelers dat de nieuwste lading van community bijgedragen voorwerpen bevatten. Geniet van de nieuwe en geüpdate mappen, en speel met de nieuwe, verbeterde wapens waarmee je nooit eerder wou spelen!
 • 9 juli 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Oprukken die stemmen! (Engels) Heb je je ooit afgevraagd hoe Valve kiest welke voorwerpen in de workshop in het spel terechtkomen? Ze geven ons een analyse en een handige lijst van criteria en ja, jouw stemmen tellen wel degelijk. Ook inbegrepen is een voorproefje van één van de vierenzestig voorwerpen die in de volgende update aan het spel toegevoegd worden.
 • 5 juli 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Oprukken die mappen! (Engels) Aan alle goede exploits komt een einde. In een update in de nabije toekomst zullen exploits in het merendeel van de officiële mappen, waaronder Badwater, verholpen worden, en twee communitymappen, Process en Standin, worden officieel! Verwacht je aan meer nieuws!
 • 27 juni 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Help ons iets voor de ander te doen (Engels) Geen enkel voorwerp wordt maar door één persoon gemaakt, zonder een beetje hulp van iemand anders. Als dank daarvoor laat Valve mensen die voorwerpen bijdragen aan de workshop toe om een deel van de winst van hun voorwerpen te delen met de mensen die hen die hulp verleend hebben. Beter zelfs, Valve heeft besloten dit geld uit hun eigen winst te nemen, reden te meer om om dus wat van je winst te delen met de mentors die je onderweg geholpen hebben.
 • 11 juni 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Er is nog nooit een beter moment geweest om in te zenden (Engels) Er is al meer dan tien miljoen dollar uitbetaald aan de meer dan 400 community-inhoudontwerpers en er zal bijna $250.000 uitgedeeld worden aan de mensen achter de Robotische Boogaloo. Als zelf ook wel 'ns wil proberen wat van dat prachtige hoedengeld te verdienen, is dit het beste tijdstip om je creaties in te zenden voor de Steam Workshop. De hulpmiddelen om voorwerpen in te zenden zijn sterk verbeterd en elk voorwerp dat via deze hulpmiddelen ingezonden wordt krijgt een gouden ster om te tonen dat het compatibel is met TF2.
 • 17 mei 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. De eerste volledig door de community gemaakte update is UIT! (Engels) Je las het goed; deze keer moet de community zich niet tevredenstellen met het maken van petieterige wapens, piepkleine mappen en onbeduidende cosmetische voorwerpen, dus maakten ze in plaats daarvan een volledige grote update, compleet met trailer en strip. Aanschouw de Robotische Boogaloo! Dit erg speciale, door de community aangedreven evenement ontsluiert de inhoud van de RoboKisten en voegt meer dan vijftig nieuwe voorwerpen toe aan het spel; kom hier te weten welke.
 • 1 mei 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. SteamPipe: Gewoon een waarschuwing (Engels) SteamPipe, een nieuw systeem dat de manier verbetert waarop inhoud gedownload, geüpdatet en opgeslagen wordt, is nu officieel live! Het omzettingsproces kan een paar minuten duren, maar de snellere, onafgebroken downloads, snellere opstart- en maplaadtijden en de eenvoudigere installatie en het beheer van mods zijn het zeker waard. Lees de FAQ voor meer informatie.
 • 2 april 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Drink de Jarate niet op (Engels) "We plaatsen normaal geen berichten over TF2-cosplay op de blog en wel om twee redenen: 1) We zouden al snel een TF2-cosplaysite worden; en 2) Onze harten zijn verrimpelde pruimen vol haat." Op de blog is echter een geweldige groep Team Fortress 2-cosplayers te zien en meer foto's vind je hier.
 • 1 april 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Zakentijd (Engels) Het TF2-team deed Reddit geloven dat ze Team Fortress 2 gekocht hadden, opdat zij Reddit stiekem zelf konden kopen. Om deze stiekeme aankoop te vieren zullen er Reddit-voorwerpen aan het spel toegevoegd worden. Wees echter niet té opgewonden, want dit is misschien een 1 april-grap zoals de vorige keer.
 • 28 januari 2013 - Officiële TF2-blog geüpdatet. TF2 Actiefiguren nu beschikbaar! (Engels) NECA heeft twee nieuwe actiefiguren gereleaset, gebaseerd op de beste, populairste teamleden: de Pyro en de Demoman. Ze zijn nu beschikbaar in de Valve-Winkel, Toys 'R' Us, FYE, Hastings en op Amazon, dus haal er één voor ze op zijn!
 • 7 april 2012 - Een nieuwe Valve-gerelateerde encyclopedie, de Ricochet Wiki (Engels), is gelanceerd door onze community! Begin met bewerken, maar pas op dat je niet van je pad afvalt of geraakt wordt door een vliegende schijf!
 • 2 februari 2012 - Officiële TF2-blog geüpdatet. TF2012! (Engels) Tijd voor de TF2's (verlate) goede voornemens voor 2012! Ten eerste, het TF2-team heeft aangekondigd dat ze enkele experts aan het werk hebben gezet aan een topgeheim project...hoedjes niet inbegrepen?! De Steam Workshop heeft nu een Steamgroep die hier gevonden kan worden. Ontmoet de Pyro is aangekondigd voor dit jaar, dus verwacht hem maar ergens in 2014! En uiteindelijk is het tweede Jaarlijkse Saxxy-wedstrijd terug en nog groter dan ooit! Hoe? Je moet even geduld hebben om daar achter te komen.
 • 14 november 2011 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Wij willen voorwerpen met een feest-thema! (Engels). Ah, november. De speciale tijd die de aankomst van een bepaalde feestdag aankondigt en Mann Co. bereidt zich voor voor een nieuwe lading aan festieve handelswaar voor de zelfbewuste huurling. Het is de perfecte tijd voor de community om hun passie voor het feestseizoen te tonen en bij te dragen aan feestvoorwerpen op de Steam Workshop! Dus wees een kerst-boom van een vent (of vrouw) in je Claus-trofobische kelders en begin met het creëeren van community-inhoud!
 • 19 augustus 2011 - Wiki gebruiker Plumpkins is momenteel bezig om een liefdadigheidsevenement, in de vorm van een veiling, op te zetten voor Child's Play! De donatie komt van Team Fortress 2 en de Team Fortress Wiki community. Bied op hoeden of geef gewoon een beetje geld op de liefdadigheidsthread (Engels), of lees meer over Child's Play hier (Engels).
 • 9 augustus 2011 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Steam Ruilen Beta Introductie (Engels) Beginnen de ongewilde hoeden zich op te stapelen? Klaar om ze om te ruilen voor koude, harde... video spellen? Dan heb je geluk - Steam Ruilen Beta is nu live! Spelers die ervoor kiezen om mee te doen zijn in staat om veilig hun Team Fortress 2 rugzakken en Steam cadeaus te ruilen met anderen die ervoor hebben gekozen om mee te doen. Steam Community profielen van Beta deelnemers zijn geupgraded met een rugzak bekijker en kunnen direct via Steam ruilen zonder Team Fortress 2 op te starten. Begin maar te ruilen, of lees de Ruil Beta FAQ (Engels) voor meer details!
 • 1 juli 2011 - Officiële TF2-blog geüpdatet. Zomerverkoop! (Engels) Het is officiëel zomer in het land van TF2 en je weet wat dat betekent; meer SPUL! Zet je zonnebril op en open die Refreshing Summer Coolers die je al je metaal heeft gekost om te bemachten en krijg geweldige nieuwe hoeden, overige voorwerpen en een brievenbus. Plus, de blog geeft hints naar de mogelijkheid voor een tweede overige voorwerpen positie! Dus maak je sporen, badge, en hoed klaar, want de Engineer staat op het punt een volledige Sheriff te worden.
 • 20 juni 2011 - Officiële TF2-blog geüpdatet. De Über Update, Dag Eén (Engels). Het begint nu toch echt: Ontmoet de Medic is dan eindelijk officiëel aangekondigt, samen met de grootste update in het verleden van Team Fortress 2! Dag Eén, ook wel Mobster Monday (Engels), begint met de aankondiging van twee nieuwe klasse setten, Black Market Business voor de Heavy, en The Man of Honor voor de Spy, en een nieuwe Springladingmap, Barnblitz! En aangezien we toch al bezig zijn, neem ook maar gelijk even een kijkje na de volledige opnieuwe gestijlde blog, samen met een schitterende kunstwerken sectie (Engels). En raad eens: TF2 is F2P voor een week! Nodig je arme en Ierse vrienden uit om wat hoeden te verzamelen en huurlingen te doden terwijl ze dat nog kunnen!
 • 5 november 2010 - Officiële TF2-blog geüpdatet. TF2 Maintenance - November 9 - 1pm PST. Het TF2 team laat ons weten dat het voorwerp systeem vanaf Dinsdag, 9 November vanaf 21:00 GMT+1 tot 22:30 GMT+1 onderhoud krijgt, dit zorgt ervoor dat Backpacks, Loadouts, Trading, de Mann Co. Store en Crafting tijdelijk onbeschikbaar zijn. Alle gebruikers van de API moeten er rekening mee houden dat alle item IDs tijdens hetzelfde onderhoud verhuizen. Een Steam Users' Forums thread is beschikbaar voor de laatste updates.