Template:FeaturedArticle/hu

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Jelenlegi kiemelt cikk

Működések

A játéknak a működései meghatározzák a játékosnak a képességeit és a szabályait a játékosoknak, szervernek és a Tartalomgyártoknak. Ezeknek a Működésenek megértése garantál egy egyszerűbb és átfogóbb játékmenetet a különféle játékosok számára a TF2 külön féle részein.


Ürítsd ki a cachet hogy lásd az oldal jelenlegi verzióját.

Text

A Mérnök Frissítés egy jelentős tartalomfrissítés, melynek leglényegesebb újdonságai kimondottan a Mérnök karakterosztályt érintették. A frissítést 2010. július 5-én jelentették be, majd a 2010. Július 8-i Javítás során adták hozzá a játékhoz.

A Mérnök Frissítés különlegessége abban rejlett, hogy a frissítéséhez kapcsolódó tartalmak rendszeres időközönkénti beharangozása helyett, minden 25. Arany franciakulcs megtalálását követően láttak napvilágot friss részletek az újdonságokról. Mivel a megszerezhető franciakulcsok számát 100 darabban maximalizálták, ebből adódóan 4 bejelentés vezetett a frissítés megjelenéséig, melynek keretében a Mérnök számára kiadott fegyverek valamint új pályák mellett bemutatkozott egy vadonatúj központi játékelem, a hordozás is.

Image
Engineer Update

Propose new featured articles first, before making any changes here.

Korábbi kiemelt cikkek

Felderítő

Egy gyorsléptű és nagyszájú kölyök Bostonból, aki rajong a baseballért és súlyos fizikai erőszakért - a Scout repül, mint a lepke, és csíp, mint az arconlövés egy shotgunnal. Mivel ő a leggyorsabb az összes kaszt közül, sebessége és dupla-ugrás képessége nagy előnyt jelent a lassabb kasztokkal szemben. Mindez párosítva a Scattergun vagy a Force-A-Nature shotgunokkal ideálissá teszi a Scout-ot a rajtaütésszerű támadásokhoz, mivel képes közelről nagy sebzést kifejteni, majd később gyorsan fedezékbe vonulni. Mivel az ellenfelek zaklatására egy módszer kevés, a Scout magánál hordhatja hűséges Sandman ütőjét, hogy baseball labdákkal kábítsa el az ellenséget. A Scout ideális választás azoknak, akik hamar akarják elérni a céljaikat: ez a kaszt kétszer olyan gyorsan foglal el control point-okat és tolja a Payload kocsikat, mint mások, valamint azelőtt meg tudja szerezni az ellenfél Intelligence táskáját, hogy azok észbe kapnának.