Kontrakten

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Kontrakten
Thecontract01.jpg
Tegneserie stripe info
Udgivet: July 1, 2015
Antal sider: 18
Hr. Hale, denne stol jeg sidder på er lavet af Naturkrafter!
Miss Pauling

Kontrakten er en tegneserie der blev udgivet den 1. Juli, 2015 for at annoncere Gun Mettle Opdateringen. Den følger Frøken Pauling i hendes forsøg på at få nye våben fra Saxton Hale til at holde lejesoldaterne beskæftiget.

Synopsis

Kontrakten åbner op med Saxton Hale som nyder sin før-frokosts snack bestående af et giraf ben og kakapo æg, da hans butler Bidwell informerer ham om at Frk. Pauling er her for et møde. Idet Hale befaler at Bidwell smider hende ud, forklarer Frk. Pauling at hun har for mange af de samme våben, og beder om nye våben siden hun ikke kan blive ved med at give de samme belønninger igen og igen. Hale afviser hendes påstande som løgne og siger at alle de våben han leverer er sjældne, men Frk. Pauling modbeviser ham ved at udpege en stol som er lavet ud af Naturkræfter. Frk. Pauling advarer om at hvis hun ikke kan få nye våben til at motivere hendes lejemordere til gennemføre sine opgaver, så bliver Hale og hende selv med hovederne på huggeblokken.

Til trods for truslen på hans liv, ignorerer Hale stadigvæk Frk. Paulings anmodning. For at forklare hvorfor, tager Hale hende til'Mann Co. Elite Suite' som er egenet kommandosoldater, snigemordere og lignende. Efter at have kigget på nogle af de våben der er i suiten, forklarer Hale at de alle er over hendes bugdet. Efter at have spurgt hvad hun har råd til, tager Hale hende til et beskidt rum med to Naturkræfter der er svejset sammen.

Senere samme nat, sniger Frk. Pauling sig ind i Elite Suiten og stjæler alle de våben det indeholder. Idet hun er i gang med at stjæle dem, modtager hun et opkald fra Saxton Hale, som informerer hende om at skilte de to Naturkræfter fra hinanden til at blive to geværer igen, og tilbyder at sælge dem til hende. Hun siger god for handlen samtidig med at hun fortsætter med at laste de luksuriøse våben. Idet Hale forklarer hvorledes hun lige var blevet narret, slutter tegneserien med at hun efterlader et såkaldt 'gældsbevis' (IOU) på hver af våben udstillingerne, og derefter går sin vej med en trillebør lastet med dem alle sammen.

Sider

Se også

Yderlige links