Top Notch

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Hoe voelt dat nou, jij blokkenkop?
De Demoman over blokkerige schedels

De Top Notch is een unieke[1] hoed, draagbaar door alle klassen. Het is een geverfde kartonnen doos, met meerdere kleinere kartonnen plaatjes en bovenop een zwarte feroda. Als hij word gedragen door de Demoman zit er een lapje over zijn linkeroog.

De hoed heeft een gelijkenis met Markus "Notch" Perssons persoonlijke avatar, een tekening van hemzelf in de artistieke stijl van Minecraft, waarvan hij de hoofdonwikkelaar was totdat het spel officieel werd uitgegeven.[2]

Updateverleden

23 november 2011-patch

  • [Onbeschreven] De Top Notch werd toegevoegd aan het spel.

Bugs

  • Omdat de Top Notch de hoed-uitrustingslocatie heeft, clipt het behoorlijk met voorwerpen over het gehele hoofd, kettingen, oren, gezicht en baard regio's.

Trivia

  • De naam en beschrijving van het item zijn een verwijzing naar Markus Perssons internet alias "Notch" en de game project "Minecraft".
  • "Top Notch" is een Engelse uitdrukking wat betekend "goed gedaan".
  • Het idee voor de Top Notch kwam toen Notch klaagde op Twitter dat niemand hem geloofde dat hij Notch was toen hij Team Fortress speelde. Een reactie op deze tweet suggereerde dat Notch Valve moet vertellen om een speciale hoed voor hem te maken om het te bewijzen.
  • Robin Walker grapte tijdens de TF2 Mix-Up Match 4 dat "Notch weet het niet, maar het laat hem 20% procent meer schade doen" toen hem werd gevraagd over de reden waarom hij Notch de hoed gaf.

Galerij

Verwijzingen

  1. Blog post door Notch op 26 november 2011 (Engels).
  2. Blog post door Notch op 2 december 2011 (Engels).