Vaihtaminen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Taas yksi tyytyväinen asiakas!
Engineer
Steam trading.png

Vaihtaminen on pelinsisäinen Mann-Conomy-päivityksessä lisätty toiminto, jonka avulla pelaajat voivat käydä keskenään kauppaa aseilla, päähineillä, sekalaisilla esineillä ja työkaluilla. Valve teki vaihtamisesta myöhemmin koko Steamin laajuisen ominaisuuden ja Team Fortress 2:n esineitä voi vaihtaa myös muiden pelien esineisiin. Jos molemmilla puolueilla on ollut steamin mobiili varmennin päällä ainakin viikon niin vaihtokauppa tapahtuu heti.

Vaihtaminen Steamissä

Kuvankaappaus Steam-vaihtokaupasta.

Valve esitteli Steam-vaihtamisen avoimen betan 9. elokuuta 2011[1] ja 6. syyskuuta 2011 siitä tuli julkinen ominaisuus Steamissä. Steam-vaihtamisen avulla pelaajat pystyvät vaihtamaan pelinsisäisiä esineitään muiden pelien esineisiin tai Steam-pelien kopioihin. Vaihtopyyntöjä voi lähettää Steam-keskusteluikkunoiden tai kaverilistan kautta. Ilmaistilit eivät pysty vaihtamaan esineitä.

Vaihto viive

Jos toisella puolueella ei ole Steam varmenninta päällä Vaihto viive voi kestää jopa 15 päivää. Jos olet ollut kavereita toisen puolueen kanssa vaihto viive kestää vain päivän.

Demonstraatio

Vaihtaminen pelin sisällä

Steamin kautta vaihtamisen lisäksi voit lähettää vaihtopyyntöjä pelinkautta mutta tämä menee steamin järjestelmän kautta. Tämä vaihtoehto löytyy (painamalla: M ), tai konsoli komennolla open_charinfo_direct. Tämä avaa pienen ikkunna mistä löydät kaikki pelaajat sen hetkiseltä serveriltä, kaverisi, sekä steam ID:n teet aktiivisen vaihto pyynnön painamalla heidän nimen kohdalta. Kun se on tehty vaihtopyynnön vastaan ottajalla on kaksi vaihtoehtoa hän voi joko hyväksyä vaihtopyynnön tai kieltäytyä siltä. Jos hän hyväksyy sen niin vaihto ikkuna menee automaattisesti auki tämän voit avata tai sulkea perus "steam overlay:tä" käyttäen. On mahdollista muokata ketkä voi lähettää sinulle vaihto pyyntöjä käyttämällä steamin erityis-asetuksia. Lisäksi ns. Ilmaispelaajat eivät voi vaihtaa esineitä paitsi jos joku on lahjoittanut ne heille. Viimeiseksi. Kaikki vaihdot on pysyviä jopa jos teet virheellisen vaihtokaupan voit yrittää kysyä vaihto toveriltasi että pystyisitkö saada esineesi takaisin. Muistakaa tarkistaa kaikki vaihdot ennen hyväksymistä.

Vaihtokelvottomat esineet

Miltein kaikki esineet ovat vaihtokelpoisia pelissä, paitsi aseet jotka saat saavutuksista sekä esineet joissa on "vaihtokelvoton" suluissa. jokainen esine jonka luot vaihtokelvottomista esineistä on myös vaihto kelvoton. Ns. Ilmaispelaajat eivät asaa aseita pelin kautta he joutuvat saada jonkun toisen lahjoittamaan ne heille.

Ostetut Esineet

  • Manniversary-Päivitys jälkeen kaikki Mann Co:sta ostetut esineet on vaihtokelvottomia vähintään viikon ajalta niin kauan kun steam käyttäjä on ollut olemassa noin 30 päivää.
  • Myös mainoskampanja itemit [esineet)] ovat vaihto kelvottomia niin kauan kun kampanja kestää.
  • Tavarat jotka on ostettu steamin kauppapaikalta on vaihtokelpoisia seitsemän päivän jälkeen.

Vaihto Vinkkejä

Vaihtovinkit

Bugit

  • Jos pelaaja on potkittu pelistä samalla kun hän vaihtaa esineitä ajastin pysyy hänen pää näytöllä noin 10,000 sekuntti.
  • Joskus vaihtamisessa et pysty lisätä esineitä tai vahvistaa pyyntöä. tämän voi korjata painamalla F5 näppäintä.
  • Joskus esineet ei lataa oikein jolloin niillä ei ole nimeä tai kuvaa.
  • sillointällöin esine ilmestyy viesti kanavaan mutta ei ilmesty vaihtoon, tämän voi korjata ottamalla esineen pois ja laittamalla sen takaisin.

Huomautuksia

  • 20. lokakuuta 2010 -päivitys vaihdettavien esineiden maksimilukumäärä nostettiin neljästä kahdeksaan huijausten vähentämiseksi. Punaisella tekstillä annettavat varoitukset ja esineen laadun mukaan värjätty tausta lisättiin vääränlaatuisilla esineillä harhauttamisen estämiseksi. Lisäksi Mann Co. -kaupasta hankitut Mann Co:n tarvikelaatikon avaimet, Maalipurkit, Nimitunnisteet ja Kaksintaistelu-minipelit muunnettiin vaihtokelpoisiksi.
  • Jos sinua on huijattu, voit tehdä ilmoituksen Steamin asiakastukeen ja selittää tilanteen. Todisteiden, kuten keskustelulokien tai ruudunkaappausten toimittaminen huijaustapahtumasta voi auttaa. Valve on kuitenkin selvästi todennut, etteivät he voi palauttaa esineitäsi jos olet joutunut kalasteluhuijauksen kohteeksi.
  • Steam Trading: Out of Beta and available to everyone! - TF2 Team