Træningstilstand

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Den Tildelte Dimitteringsbombe!
Ejer du Team Fortress? Spillede du det en eller to gange men synes det var for kompliceret? DU ER EN KUJON. Men der ER en løsning!
Soldier

Træningstilstand er en enkelt-spiller spiltilstand, som hjælper spillere med at lære det basale om de forskellige klassers tilgængelighed i spillet. Tilstanden er sigtet mod uøvede spillere og demonstrerer spilmekanismer og holdarbejde inden i et "sikkert" miljø. En serie af specifikke scenarier er givet for hver enkelt klasse.

Lige nu, er træning kun tilgængeligt for Soldier, Demoman, Engineer og Spy.

Basaltræning

Basaltræning består af to sektioner: "Måltræning" og "Dustbowl-træning".

måltræning

Måltræning består af fire sektioner, Soldier, Demoman, Spy og Engineer træning, i den rækkefølge.

I Soldier-træning, begynder spilleren i et simpelt spawnrum og er instrueret i basale bevægelseskommandoer, som inkluderer w, a, s, d bevægelsesretninger, krybe og hoppe, for at nå en lille bod suppleret med liv og ammunition. I boden, er spilleren undervist i, hvordan man bruger Raketkaster, Haglgevær, og Skovl ved våbnets optimale rækkevidder på træmål. Når man destruerer disse mål, vil en speciel 'HIT!'-partikel forekomme, hvis den blev destrueret korrekt; ellers, er målet usårligt. Efter at have øvet sig på træmål, er spilleren givet levende mål, som vil bevæge sig, for at snyde spilleren. Der er ingen våben-restriktioner under denne del, så det er spilleren selv, der bestemmer, hvordan han vil destruere målene. Efter at have fuldført Soldier-træning, fortsætter spillet til Dustbowl-træning. 

I Demoman-træning, spawner spilleren i den nævnte bod, og kan ikke bevæge sig fra den. Ligesom i Soldier-træning, er spilleren først givet træmål og skal bruge de rigtige våben for at destruere dem. Spilleren er givet mål i særlige situationer designet til Demomen; som eksempel, er spilleren givet et mål delvist skjult bag et objekt, som skal destrueres med Granatkaster, fem mål, som skal destrueres af én enkelt klæbebombe-detonation, og et mål langt væk, som skal rammes af en ladet Klæbebombe. I modsætning til Soldier-træning, er der ingen levende mål. Efter man har fuldført Demoman-træning, er Spy-træning oplåst.

I Spy-træning, demonstrerer en venlig Spy-bot at skjule sig for at gå forbi en Sentry Gun. Bodens barrierer er så sænket, og spilleren er tilladt at gøre det samme. Spilleren vil så blive undervist om forkædninger og Sappere, og vil få chancen for at udnytte disse teknikker mod en fjendtlig Sentry Gun. Levende mål er så givet til at træne rygstik-egenskaben, såvel som at demonstrere, at en person med dit navn er en fjendtlig Spy. efter at have fuldført Spy-træningen, er Engineer-træning er oplåst.

I Engineer-træning, er spilleren først undervist i, hvordan man bruger Bygge-PDA'en til at bygge en Dispenser, og hvordan metal er forbrugt hermed. Den viser også at, hvis man rammer bygningen med Skruenøglen, vil det forøge konstruktions-hastigheden, og Dispenserens formål. Bagefter, er spilleren undervist i, hvordan man opgraderer bygninger, og spilleren skal opgradere Dispenseren til Level 3. Efter dette, vil barriererne blive sænket, og spilleren skal bygge en Sentry på det indikeret sted, og opgradere den til Level 3. Spilleren er vist, at metal også kan opnås fra ammunitionskasser og droppede våben. Bagefter, er spilleren fortalt, at de skal bruge Sentryen som dække når det RØD'e hold angriber. Det RØD'e hold vil skade bygningerne, og spilleren lærer, at Skruenøglen kan reparere dem. Spilleren bliver instrueret i at flytte Dispenseren ved siden af Sentryen, og informerer spilleren om, at en Dispenser kan supplere liv og metal under et angreb. Bagefter, skal spilleren bygge en Teleporter indgang og udgang. Den viser, at hvis man reparerer en ende, reparerer det den anden, og på Teleporter-udgangen, er der en pil, som indikerer udgangsretningen for spillere. Endelig, instruerer den spillere i at bruge Destruktions-PDA'en. Når spilleren har destrueret alle bygningerne, slutter Engineer-træningen.

Dustbowl-træning

Efter spilleren fuldfører Soldier måltræningen, kan de gå videre til træningsversionen af Dustbowl. Når de er der, er basale instruktioner givet om reglerne for Kontrolpunkt spiltilstanden. Den første runde giver de basale spilkendskaber, den anden runde introducerer Medicen, og den sidste runde introducerer Engineeren. Efter det sidste punkt er erobret, "dimitterer" spilleren Soldier-træning og bliver vist tilbage til forsiden. Efter fuldførelsen af Soldier-træning, er Demoman-træning oplåst.

Offline Træning

Offline Træning tillader spilleren at begynde en selvstændig runde uden klasse-begrænsninger og kun mod bots i tre Trænings-tilstande: Kontrolpunkt, Konge af Bakken og Last. Bot-sværhedsgrad og antallet af spillere (16-24 er anbefalet) kan blive konfigureret før opsætning. Lige nu er banerne Dustbowl, Gorge, Viaduct, Badlands, Nucleus, Lakeside, Sawmill, Upward, Thunder Mountain, Hoodoo, Gold Rush, Badwater Basin og Barnblitz de eneste, der kan spillet i Offline Træning. Statistikker og præstationer er disaktivet under runden, dog kan genstanddrops stadig forekomme, hvis man er forbundet til Steam.

Træningsbaner

Træningsbaner bærer tr_ præfikset.

Navn Billede Filnavn
Target Map TR Training.png tr_target
Dustbowl Tr dustbowl0003.png tr_dustbowl

Relaterede præstationer

Achieved.png Generelle

Klar til tjeneste
Klar til tjeneste
Fuldfør hver klasse for at låse op for den næste.


Opdateringshistorik

10. juni 2010-opdateringen #1 (Mac-opdateringen)
 • Tilføjede Træning, med hjælp til Generel spil & Soldier-klassen indtil videre.
 • Tilføjede Offline Trænings-tilstand, med hjælp til KOTH-baner og Dustbowl.

June 10, 2010 Patch #2

 • Fiksede at trænings-servere viste sig i server-browseren for andre spillere.

11. juni 2010-opdateringen

 • Gjorde trænings-HUD-koden mere robust, så den ikke får et nedbrud, hvis klienten har modificeret HUD-ressourcefilerne.
 • Disaktiverede hurtigskift UI i træning for at reducere forvirring.

14. april 2011-opdateringen (Den hatteløse opdatering)

 • Tilføjede trænings-kurser for Demoman, Engineer og Spy.
 • Tilføjede 'Klar til tjeneste' præstationen for at fuldføre alle trænings-kurserne.
 • Tilføjede Last-baner til Offline Træning.

18. april 2011-opdateringen

 • Fiksede at listede servere nogle gange ikke blev valideret af Steam. (Man kan ikke bruge Offline Træning)

20. april 2011-opdateringen

 • Tilføjede flere instruktioner til Engineer-træningen med henblik på metal-ressourcer.

1. marts 2012-opdateringen

 • Fiksede at man kunne lave afstemninger på Trænings-baner.

2. august 2012-opdateringen

 • Fiksede at Haglgevær- og pistolbilleder i Engineer-træning var blevet ombyttet.

Fejl

 • I Spy-træning, kan spilleren ikke skifte til Revolver i starten. Dog kan spilleren skifte til Revolver ved at trykke på hurtig-skift tasten.(Standardtasten 'Q')
  • Hvis spilleren destruerer Sentryen med Revolveren, vil spillet sige "Godt gjort" og fortælle spilleren, at han skal rygstikke målene. Dog vil målene aldrig dukke op.
  • Hvis spilleren går til stedet, der før blev indikeret som dække fra Sentry Gunnen. så vil spillet fortælle spilleren, at de skal sappe den allerede ødelagte Sentry Gun, som gør målet uopnåeligt, og Træningen skal hermed genstartes.

Paratviden

 • På dagen Træningstilstand blev tilføjet, var det muligt at tilbinde sig andre spillers træningssessioner gennem serverbrowseren. Dette blev fikset i en Opdatering senere den dag.
 • Under Spy-træningen, hvis spilleren er dræbt af Sentryen mens de prøver at sappe den, vil Stilbilledet vise, at Sentryen var bygge af Scouten.
 • I Spillerens"tf"-folder, er der en tekstfil kaldt "trainingprogress", som indikerer spillerens progression. "-1" er ingen progression på en klasse, "0" er en del progression, "1" er fuldført og "2" er for at fuldføre begge dele af Soldierens træning. Der er værdier for Scout, Pyro, Heavy, Medic og Sniper, som indikerer, at deres Trænings-kurser var planlagt på et tidspunkt, eller måske vil blive tilføjet i fremtiden.
 • Der er ubrugt indhold på tr_dustbowl for yderligere Spy-Træning.[1]
 1. http://www.reddit.com/r/tf2/comments/2nseuv/while_messing_around_on_the_dustbowl_training_map/ (Engelsk)

Galleri