Harjoittelutila

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


The Prized Graduation Bomb!
Omistatko Team Fortress:in? Pelasitko sitä kerran tai kaksi, mutta koit sen liian monimutkaiseksi? OLET PELKURI. Mutta siihen ON ratkaisu!
Soldier uusille harjoittelijoille

Harjoittelu on vain yksinpelattava pelimuoto josta pelaajat voivat oppia eri luokkien perusteita taistelemalla AI-ohjattuja botteja vastaan. Harjoittelutila on suunnattu kokemattomille pelaajille ja se esittelee pelimekaniikat ja tiimityön 'turvallisessa' ympäristössä, antaen samalla bottien pelata pelaajien kanssa kun he taistelevat vihollisia vastaan.

Tällä hetkellä, vain Soldier harjoittelu komentopiste pelimuotosta on käytettävissä.

Target

Target-kartassa pelaaja aloittaa pienestä kopista. Pelaaja ei pysty poistumaan kopista, mutta hän saa kokoajan lisää panoksia ja terveyttä, jos hän vahingoitaa itseään tai häneltä loppuu panokset. Pieni opetusohjelma ilmestyy, opastaen pelaajaa eteenpäin, ja ohjaa kuinka ja milloin käyttää aseita. Pelaajaa opetetaan käyttämään aseita puisia maalattuja kohteita vastaan. Kohteen tuhoutuessa, erikoinen "HIT" (Osuma) partikkeli ilmestyy, joka ilmoittaa sinulle tuhositko kohteen oikein. Muuten kohde ilmestyy uudestaan kunnes pelaaja tuhoaa sen oikealla aseella. Kun pelaaja suorittaa ensimmäisen oppitunnin, heille annetaan eläviä kohteita, jotka liikkuvat edestakaisin, yrittäen hämätä pelaajaa. Kyseisessä harjoituksessa ei ole ase rajoituksia, joten pelaaja saa tuhota kohteet miten haluaa.

Dustbowl (Harjoittelu)

Pelaajan "valmistumisen" jälkeen, hän on valmis jatkamaan Dustbowl-kartan harjoittelu versioon, jossa pelaajalle opetetaan (CP) Komentopisteen perussäännöt. Ensimmäinen erä opettaa komentopiste pelaamisen perusteet, esittelemällä pelaajalle miten hallita komentopisteitä edetäkseen. Toinen erä esittelee Medic:in ja kuinka luokka toimii. Viimeinen erä esittelee Engineerin ja kuinka luokka on joukkueen hyödyksi, ja kuinka he voivat olla yhtä tehokkaita vihollisillakin. Viimeisen komentopisteen vallattuasi, "valmistaudut" Soldier harjoittelusta ja palaat takaisin päävalikkoon.

Offline Harjoittelutila

Offline Harjoittelutila antaa pelaajien pelata peliä botteja vastaan, ilman luokka rajoitteita. Bottien vaikeustaso vaihtelee Helpon (Easy), Keskitason (Medium), ja Vaikean (Hard) välillä, ja pelaaja saa itse päättää paljonko botteja hän haluaa, tosin peli suosittelee 16-24. Tällä hetkellä, Offline Harjoittelu kartoja joita voi pelata ovat Viaduct, Nucleus, Dustbowl, ja Sawmill. Tilastot ja saavutukset ovat poistettu offline harjoittelusta, tosin Esineiden löytymisjärjestelmä toimii.

Harjoittelu kartat

Harjoittelu kartoissa on tr_ alku.

Kuva Nimi Tiedostonimi Pelimuoto
Tr dustbowl0003.png Dustbowl tr_dustbowl Harjoittelutila
Map TR Training.png Target tr_target Harjoittelutila

Trivia

  • Samana päivänä kuin Harjoittelutila lisättiin, oli mahdollista liittyä toisten pelaajien harjoitteluihin palvelinselaimen kautta. Tämä korjattiin myöhemmin samana päivänä päivityksen avulla. Video tapahtumasta voidaan nähdä täältä