Hyldest til Rick May

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Soldier Statue.png
Rick May, den uforlignelig stemme til Soldier i tretten år, mange kortfilm og utallige opdateringer, gik bort denne april i en alder af 79. Vi var heldige nok til at arbejde med Rick mange gange i studiet igennem det sidste årti. En vittig og godhjertet samarbejdspartner, Rick gav karakteren liv med sine varemærke råb og spandefulde af idiotisk charme. Soldier ville ikke have været Soldier uden ham.
TF2 Officielle hjemmeside lagt op d. 4 maj 2020


Med 1. maj 2020-opdateringen, dedikerede Valve en månedslang Hyldest til Rick May. Rick May (Engelsk), som gik bort d. 8. april, 2020 på grund af komplikationer i forbindelse med COVID-19,[1] han var stemmedubberen til Soldier. For hele maj måned, er hovedmenuens klassebillede sat til at være Soldiers og soundtracket der spiller vil være Saluting the Fallen som er en udgave af Taps (Engelsk) som er en traditionel melodi brugt i militære begravelser i USA's forsvar (United States Armed Forces) (Engelsk). Rick May tjente i den amerikanske hær i Japan, hvor han koordinerede United Service Organizations (USO) shows.[2]

Valve satte også Soldier statuer i det mest aktive og officielt udgivede baner. Dette er bronzestatuer af Soldier der giver honnør på toppen af en marmor piedestal, med en mindeplade hvorpå der står "Rick May / 1940 - 2020 / That was a hell of a campaign son!". Statuen vil sige tilfældige Soldier citater imens spillere færdes omkring den.

Den 4. maj 2020 lagde TF2-holdet hos Valve et oplæg op til ære for Rick May (Engelsk).

En permanent statue blev tilføjet til Granary d. 21 august 2020, sammen med de afskårne hoveder fra Meet the Soldier kortfilmen.

Soldier statue placeringer

Replikker

Replikker som Soldier Statuen siger

Opdateringshistorik

1. maj 2020-opdateringen

  • Tilføjede en hyldest til Rick May, stemmen af Soldier.

21. august 2020-opdateringen

  • Opdaterede cp_granary til at have en permanent Soldier statue.

Galleri

  1. Rick May's Wikipedia article
  2. Diane Wright, Stage chameleon tackles role of Teddy Roosevelt (Engelsk), The Seattle Times, 14. september 2005, p. H23.