Hyllest til Rick May

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Soldier Statue.png
Rick May, den uforlignelige stemmen av Soldier i tretten år, mange filmsnutter og utallige oppdateringer, døde denne April i alder av 79. Vi var heldige nok til å jobbe med Rick mange ganger i studioet det siste tiåret. En snartenkt og godhjertet samarbeidspartner, Rick velsignet karakteren med et varemerket blåsebelg og bøtter fulle av idiotisk sjarm. Soldier ville ikke vært Soldier uten ham.
TF2 Official Website, 4. mai 2020

1 mai 2020 Patch, begynte Valve en måneds-lang hyllest til Rick May. Rick May (English), som døde 8. april, 2020 ved komplikasjoner relatert til COVID-19,[1] var stemmeskuespilleren for Soldier. I mai var hovedmenyen bildet av Soldieren, og sangen på hovedmenyen var Saluting the Fallen, som er en gjengiende av Taps (English), en tradisjonell honnør som blir utført i begravelser og minnesmarkeringer til medlemmer og veteraner av de amerikanske væpnede styrker. Rick May var i den amerikanske hæren i Japan, hvor han koordinerte United Service Organizations (USO) (English) viser.[2]

Valve plasserte også 29 Soldier-statuer i mesteparten av spillets kart. Disse er bronsestatuer av Soldier som utfører en militærhilsen/salutt satt opp på marmorsokkel med en plakett der det står "Rick May / 1940 - 2020 / That was a hell of a campaign son!". Tilfeldige replikker av Soldier spiller når spillere nærmer seg statuen.

På 4. mai, 2020, viste TF2-utviklerne hos Valve deres hyllest til Rick May (English) gjennom en artikkel på TF2s offisielle nettside.

En permanent hyllest ble lagt til i Granary på 21. august 2020, som viser frem de avkuttede hodene fra Meet the Soldier-kortfilmen og en statue av Soldier.

Beliggenhet av Soldier-statuer

Replikker

Replikker gjengitt av Soldier-statuer

Oppdateringshistorikk

1 mai 2020 Patch

  • La til en hyllest til Rick May, stemmen av Soldier.

21 august 2020 Patch

  • Oppdaterte cp_granary til å inkludere en permanent Soldier-statue.

Galleri

Referanser

  1. Rick May's Wikipedia article (English)
  2. Diane Wright, Stage chameleon tackles role of Teddy Roosevelt (English), The Seattle Times, September 14, 2005, p. H23.

Eksterne lenker