Tribut către Rick May

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Soldier Statue.png
Rick May, vocea inimitabilă a Soldat-ului timp de treisprezece ani, a numeroaselor scurt-metraje și nenumărate actualizări, a murit în luna Aprilie la vârsta de 79 de ani. Am avut norocul să lucrăm cu Rick de mai multe ori în studiou în ultimul deceniu. Fiind un colaborator rapid și bun la inimă, Rick a înzestrat personajul cu o marcă și un farmec idiotic. Soldat-ul nu ar fi fost un Soldat fără el.
TF2 Website-ul Official, postat pe 4 Mai, 2020

Odată cu 1 Mai, 2020 Patch, Valve a început pentru o lună un tribut către Rick May. Rick May, decedat pe data de 8 Aprilie, 2020 în urma unor complicații legate de COVID-19,[1] a fost actorul de voce al Soldatului. Pentru luna Mai, imagininea clasei de pe Meniul Principal a fost setat pe meniul principal cu imaginea Soldatului, iar selecția coloanei sonore a fost setată la Salutarea celor căzuți, care este o redare a Taps-urilor, fiind un salut tradițional efectuat la înmormântările și memoriale ale membrilor și veteranilor al Armatei Statelor Unite. Rick May a servit în armata americană din Japonia, unde a coordonat spectacolele Organizațiilor Serviciilor Unite (USO).[2]

Valve a amplasat 29 de Statui ale Soldat-ului în cele mai active hărți lansate. Acestea sunt statui din bronz ale Soldat-ului care salută pe un pedestal de marmură cu o placuță care citește ”Rick May / 1940 - 2020 / That was a hell of a campaign son!”. Clipuri vocale aleatorii ale Soldat-ului sunt redate în timp ce jucătorii stau în preajma statuii.

Pe 4 May, 2020, Echipa TF2 la Valve și-au postat respectul lor pentru Rick May.

Locațiile statuii Soldat-ului

Linii Vocale

Linii vorbite de statuia Soldat-ului

Istoria actualizărilor

Patch-ul din 1 mai 2020

  • Adăugarea unui tribut adus lui Rick May, vocea Soldat-ului.

Galerie

Referințe

  1. Rick May's Wikipedia article
  2. Diane Wright, Stage chameleon tackles role of Teddy Roosevelt, The Seattle Times, September 14, 2005, p. H23.

Link-uri Externe