Upgrade Station/nl

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Upgrade Station
MvM Upgrade Station.png
Wanneer een robot een mens dood, ontploffen we in een mist van bloed, vlees deeltjes en tranen, wat je niet echt ergens voor kan ruilen. Maar wanneer een robot sterft, ontploft hij in een regen van geld, dat je tijdens tussen wave momenten kan inruilen bij elk Upgrade Station voor wapen, voorwerp en vaardigheid upgrades.

Een Upgrade Station is een plaats voor spelers om nieuwe wapen upgrades, vaardigheden en Power Up Canteen buffs voor Mann vs. Machine te kopen. Spelers kunnen op elk moment naar één van de twee kiosks om upgrades te kopen met credits. De kosten van elke upgrade gaan niet omhoog als je herhaaldelijk hetzelfde koopt. Tussen golven in, kunnen spelers het aantal levels in een upgrade veranderen door de + en - knoppen in te drukken als er een fout is gemaakt.

Tijdens de voorbereiding op de eerste golf van de missie, kunnen upgrades teruggekocht worden als de speler wapens, class, of een andere upgrade wil kopen. Maar na het starten van de eerste wave kunnen upgrades niet meer teruggekocht worden. Dit icoon (MvM Class upgraded.png) verschijnt naast een class in het Classen Selectie Menu als de class al upgrades heeft. Wapen upgrades horen maar bij een enkel wapen maar hebben effect op alle classen die dit wapen kunnen dragen. Door een wapen te vervangen worden alle upgrades voor dat wapen gedeactiveerd totdat de speler het wapen weer terug neemt. Als een speler een server verlaat en vervolgens als dezelfde class terugkomt heeft hij nog steeds dezelfde upgrades als voor her verlaten van de server.

Als het niet lukt een golf te passeren worden de credits die voor die wave uitgegeven zijn teruggeven om spelers een kans te geven een andere strategie te gebruiken. Anders, worden de credits niet teruggegeven.

Omdat er geen Voorraad kasten zijn in de basis, krijgt de speler na het kopen van een Upgrade in het Upgrade Station zijn volle gezondheid en munitie terug. Het is niet mogelijk om dit te doen tijdens een golf alleen tussen de golven in.

User Interface

MvM Upgrade UI.png

Upgrade Stations kunnen gebruikt worden door er naar toe te lopen. Normaal, is het eerste wapen geselecteerd. De UI geeft upgrades automatisch een schaduw als de speler ze niet kan betalen. Spelers kunnen op elk moment weglopen van de kiosk voor het accepteren van een upgrade en hun credits behouden.

Class

Wapen

Primair

Secundair

Melee

Andere

Sapper

Gebouwen

These are available only to the Engineer.

Power Up Canteen

These are available to any class with a Power Up Canteen, Battery Canteens, or Kritz or Treat Canteen in their Action Slot. Canteens can have a maximum of three charges and only one charge type at a time.

Sommige wapens kunnen niet geuprade worden. Waaronder: