WAR!-opdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Denne artikel er om indhold udgivet i en større opdatering. For selve opdateringen, se 17. december 2009-opdateringen.
Link til engelsk side
For tegneserien, se War! Tegneserie.
Venskaber ender på én dag.
Administratoren

WAR!-opdateringen var en klasse-opdatering for Demoman og Soldier. Det var den anden multi-klasse opdatering, og den sjette store indholdspakke udgivet. Opdateringen blev først annonceret d. 9. december, 2009, og blev udgivet med 17. december 2009-opdateringen.

WAR!-opdateringen var anderledes end forrige opdateringer da den inkluderede to konkurrencer, der opererede inden i og uden for spillet.Den første blev annonceret ved starten af opdateringen; en drabstæller fremkom på HUD'en af alle, der spillede som en Demoman eller Soldier, som steg hver gang de (som Soldier) dræbte en fjendtlig Demoman, eller (som Demoman) dræbte en fjendtlig Soldier. Det personlige antal af drab fra hver spiller blev tilføjet til en massetæller, og med hver dag af opdateringen var der en videregående total score for hver side vist på opdateringssiden. Soldieren vandt med 6.406.065 totale drab mod Demomanens 6.372.979, som tildelte Soldieren præmien, der bestod af et ekstra oplåseligt våben, Blysålernene.

Den anden konkurrence var Propaganda-konkurrencen. Brugere blev animeret til at designe propaganda-plakater til en selvvalgt side, der støttede enten den BLÅ Soldier eller RØDE Demoman. Plakaterne blev så indsendt til Valve, som ville bedømme gennem propaganda-konkurrence-websiden. De tre ledende priser blev senere afsløret som at være J.Axers Stiveste Puds, Ambers Overdrevet Seje Hat og Onkel Sam (for første, anden og tredje plads respektivt).

Annonceringer

WAR!-opdateringssiden begyndte officielt d. 10. december, 2009, som annonceret med en TF2 Officiel Blog post "War Opdatering". Opdateringen blev udgivet d. 17. december.

Tilføjelser

Våben

Direct Hit Fuldtræfferen
Buff Banner Buff-banneret
Equalizer Udligneren
Gunboats Blysålerne
Scottish Resistance Den Skotske Modstand
Chargin' Targe Angrebsskjoldet
Eyelander Højlandsklingen

Baner

Navn Billede Spiltilstand Filnavn
Gorge Cp gorge.jpg Kontrolpunkt
Controlpoint.png
cp_gorge
Double Cross CTF DoubleCross RedBase.png Erobr Flaget
Intel red idle.png
ctf_doublecross

Præ-annoncering referencer

Nye Administrator stemmefiler

Teasiong af WAR!-opdateringen begyndte med 7. december 2009-opdateringen da nye Administrator stemmefiler blev tilføjet til spillet - som blev tilfældigt udbyttet med de normale stemmefiler under spillet, hvis en Demoman og Soldier blev spillet af modstående hold. Hun ville nævne sin skuffelse og hinte mod den kommende konflikt ved at fastslå, at hendes tillid var blevet "forrådt", og at "Venskab vil ikke blive tolereret".

WAR! tegneserie

Hovedartikel: WAR! Tegnserie

.

Det første officielle hint kom d. 9. december, 2009, med blog posten "Opmærksomhed medarbejdere..." (Engelsk). Den indeholdte én enkelt sætning: "Venskab ender på én dag.", og et link til en tegneserie, hvor Miss Pauling afslørede for Administratoren, at den BLÅ Soldier og RØDE Demoman var blevet venner. I frygt for at de ville finde ud af de begge arbejder for den samme person, bad Administratoren Miss Pauling om at kontakte Saxton Hale og bestille nogle nye speciellavet våben, da hun ville få vennerne til at konkurrere med hinanden. Tegneserien fortsatte over de næste par dage sammen med opdateringen selv. Den fortsatte for at vise Saxton Hale (Engelsk), der bliver kontaktet og shipper de nye våben ud, og Demomanen (Engelsk) og Soldieren (Engelsk), der bliver snydt til at konkurrere mod hinanden.

Opdateringsgalleri

Skjulte sider

Paratviden

  • I reference til denne begivenhed, blev adskillige ubrugte Dominerings-replikker tilføjet til Soldieren og Demomanen, der refererer deres forhenværende venskab. For eksempel, vil Soldieren måske sige "Du var god sønnike, virkelig god" til en domineret Demoman, og Demomanen vil måske sige "Jeg elsker dig man" efter han dominerer en Soldier.
  • Alt den smalle tekst i nyhedsartiklerne er skrevet i Lorem Ipsum eller "dummy tekst", som er brugt af printe-industrien, og populariseret i 1960'erne, for at være sikker på, at læseren ikke bliver distraheret af den skrevne tekst.

Eksterne links