WAR! -päivitys

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Tämä artikkeli on päivityksessä julkaistua sisältöä varten. Nähdäksesi itse päivityksen, katso 17. joulukuuta 2009 -päivitys.
War Update Titlecard.png
Neiti Pauling, kokemukseni mukaan, mikään ei tapa ystävyyttä nopeammin kuin terve kilpailu.
Administrator

WAR! -päivitys oli luokkapäivitys Demomanille ja Soldierille. Se oli toinen moni-luokka päivitys ja se oli kuudennes julkaistu merkittävä päivitys pakkaus. Päivitys ilmoitettiin ensimmäisen kerran 9. joulukuuta 2009 ja se julkaistiin 17. joulukuuta 2009 -päivitys.

WAR! -päivitys poikkesi aiemmista päivityksistä, koska se sisälsi kaksi kilpailua, jotka tapahtuivat pelin ulkopuolella ja itse pelissä. Ensimmäinen ilmoitettiin jo päivityksen alussa; tappolaskuri ilmeistyi HUD:iin kenelle tahansa, joka pelasi Demomaninä tai Soldierina, laskuri kasvoi aina kun he tappoivat (Soldierina) vihollis Demomanin tai kun he tappoivat (Demomaninä) vihollis Soldierin. Jokaisen pelaajan henkilökohtaiset tapposummat laskettiin yhteen ja joka päivä ne julkaistiin kaikkien pelaajien yhteenlaskettu tulos jotka näytettiin päivityksen jokaisella sivulla. Soldier voitti 6,406,065 tapolla yhteensä Demomanin joka sai 6,372,979, Soldier palkittiin ylimääräisellä avattavalla aseella, Terässaappailla.

Toinen kilpailu oli Propaganda kilpailu. Käyttäjien piti suunnitella propaganda julisteita valitsemalleen puolelle, joko BLU Soldierille tai RED Demomanille. Tämän jälkeen ne lähetettiin Valven tuomittaviksi Propaganda kilpailu nettisivun kautta. Kolme pääpalkintoa paljastuivat myöhemmin erikoisiksi Valtava hattutorni, Kelpo kokoelma hattuja ja Vaatimaton pino hattua (ensimmäiselle, toiselle ja kolmanelle sijalle kyseisessä järjestysessä), joilla oli uniikki mallit ja nimet, jotka eroittuivat normaaleista niihin lisätyillä oranseilla palkintonauhoilla.

Ilmoitukset

WAR! päivityssivu alkoi virallisesti 10. joulukuuta 2009, kun se ilmoitettiin TF2 virallisessa blogi postissa "The War Update". Päivitys julkaistiin 17. joulukuuta.

Lisäykset

Aseet

Direct Hit Täysosuma
Buff Banner Sotalippu
Equalizer Tasoittaja
Gunboats Terässaappaat
Scottish Resistance Skotlannin vastarinta
Chargin' Targe Rynnäkkökilpi
Eyelander Silmäterä

Kartat

Nimi Kuva Pelimoodi Tiedostonimi
Gorge Cp gorge.jpg Komentopisteet
Controlpoint.png
cp_gorge
Double Cross CTF DoubleCross RedBase.png Lipunryöstö
Intel red idle.png
ctf_doublecross

Ennakkoilmoitus viittaukset

Uudet Administrator äänitiedostot

WAR! -päivityken vihjailu alkoi 7. joulukuuta 2009 -päivitys, kun uudet Administrator äänitiedostot lisättiin peliin, joka muuttu satunnaisesti normaalit äänitiedostot pelissä jos Demoman ja Soldier pelasivat vastakkaisissa joukkueissa. Hän kuulutti pettymyksensä ja vihjaili tulevasta tapahtumasta, sanoen että hänen luottamus olisi "petetty" ja "ettei ystävyyttä suvattaisi".

WAR! sarjakuva

Ensimäinen virallinen vihje tuli 9. joulukuuta 2009, blogi postin "Attention Employees..." mukana. Se sisälsi yhden lauseen "Ystävyys loppuu jokin päivä." ja linkin sarjakuvaan jossa Miss Pauling kertoi Administratorille BLU Soldierin ja RED Demomanin ystävystymisestä. Peläten heidän lopulta keksisivän työskentelevänsä samalle henkilölle, Administrator käski neiti Pauling:in ottavan yhteyden Saxton Hale:en ja tilata muutaman uuden itsetehdyn aseen sillä aikaa kun hän itse oli huokuttelemassa ystäviä kilpailemaan toisia vastaan.

Sarjakuva jatkui muutaman päivän päivityksen rinnalla. Se jatkui näyttäen Saxton Hale:en (englanniksi) otetun yhteyden ja uusien aseiden lähetyksen sekä Demomanin (englanniksi) ja Soldierin (englanniksi) huijaamisen kilpailemaan toisiaan vastaan.

Päivityksen eteneminen

Ulkopuoliset linkit