WAR!-uppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denna artikel handlar om innehållet släppt med uppdateringen. För själva patchen, se December 17, 2009 Patch
War Update Titlecard.png
Friendship ends in one day.
Administratören

WAR!-uppdateringen var en klassuppdatering för Demoman och Soldaten. Det var den andra multi-klass patchen och det sjätte stora uppdateringspaketet släppts. Uppdateringen annonserades förs den 9 December, 2009 och släpptes sedan med December 17, 2009 Patch.

WAR!-uppdateringen skiljde sig från tidigare uppdateringar genom att inkludera två tävlingar, inom och utanför spelet. Den första annonserades i början utav uppdateringen; en dödsmätare visades på HUDen för de som spelade som en Demoman eller Soldat, och mätaren ökade varje gång de (som en Soldat) dödade en fientlig Demoman eller (som en Demoman) dödade en fientlig Soldat. De personliga resultaten för varje spelare slogs sedan ihop, och varje dag under uppdateringen så visades en resultattavla för varje sida på uppdateringssidan. Soldaten vann med totalt 6,406,065 dödanden mot Demomans 6,372,979, vilket gav Soldaten priset av ett nytt upplåsbart vapen, Kanonbåtarna.

Den andra tävlingen var Propagandatävlingen. Användare blev tillfrågade att designa propagandaposters för valfri sida och ge stöd åt antingen BLUs Soldat eller REDs Demoman. Dessa skickades sedan in till Valve för att bli dömda genom Propagandatävlingens hemsida. De tre ledarpriserna avslöjades sedan att vara speciella versioner av Reslig Pelare av Hattar, Nobel Anhopning av Hattar, och Anspråkslös Hög av Hatt (för första, andra respektive tredje plats) med unika modeller och namn som skiljer sig från de normala modellerna med tillsatta oranga rosetter.

Tillkännagivanden

WAR!-uppdateringens sida startade officiellt den 10e December, 2009 som tillkännagivet i TF2s Officiella Blogginlägg "The War Update". Uppdateringen släpptes den 17e December.

Tillägg

Vapen

Direct Hit Direkta Träffen
Buff Banner Buffbaneret
Equalizer Utjämnaren
Gunboats Kanonbåtarna
Scottish Resistance Skotska Motståndet
Chargin' Targe Anfallsskölden
Eyelander Ögländaren

Kartor

Namn Bild Spelläge Filnamn
Gorge Cp gorge.jpg Kontrollpunkter
Controlpoint.png
cp_gorge
Double Cross CTF DoubleCross RedBase.png Erövra Flaggan
Intel red idle.png
ctf_doublecross

Referenser till För-annonserna

Nya ljudfiler för Administratören

Visningar från WAR!-uppdateringen började med 7e December Patchennya ljudfiler för Administratören lades till i spelet – vilka slumpvalt bytte ut de vanliga filerna under spelet om en Demoman och en Soldat spelade mot varandra. Hon gjorde sig hörd om hennes besvikelse vilket var en ledtråd till den kommande konflikten genom att säga att hennes förtroende hade "förrådits" och att "Vänskap inte kommer tolereras".

WAR!-serien

Den första officiella ledtråden kom den 9e December 2009, med blogginlägget "Attention Employees...". Det innehöll en enda mening med "Vänskap tar slut på en dag." och en länk till en serie där Miss Pauling avslöjar för Administratören att BLUs Soldat och REDs Demoman har blivit vänner. I rädsla av att de två en dag skulle få reda på att de båda jobbar för samma person, sa Administratören åt Miss Pauling att kontakta Saxton Hale och beställa nya anpassade vapen som hon skulle få dem att slåss om.

Denna serie pågick under de kommande dagarna tillsammans med själva uppdateringen. Den fortsatte visa Saxton Hale (Engelska) som kontaktade och skickade ut de nya vapnen och Demoman (Engelska) samt Soldaten (Engelska) som blir lurade till att tävla mot varandra.

Uppdateringsgalleri

Gömda sidor

Kuriosa

  • I referens till denna händelse har flera Domineringsrepliker lagts in för Soldaten och Demoman som refererar till deras förgångna vänskap. Till exempel så kan Soldaten säga "You were good son, real good" till en dominerad Demoman och Demoman kan ibland sluddra "I love you man" efter att ha dominerat en Soldat.

Externa länkar