Watchtower

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Watchtower
Watch 01.jpg
Basisinformatie
Kaarttype Arena
Bestandsnaam: arena_watchtower
Ontwikkelaar(s): Joshua "JoshuaC" Shiflet
Kaartinformatie
Omgeving: Alpine
Decor: Daylight, sunny
Map Items
Healthico.png Genezingkits: Smallhealth.png ×2
Ammoico.png Ammunitiepakketten: Smallammo.png ×2
Map Photos
Menu photos arena watchtower.png
Map Overview
Watchtower overview.png
Mappostzegel
Item icon Map Stamp - Watchtower.png
Aanhangerranglijst
Een Arena map niet zoals een andere Arena map van Valve, met een primaire focus op de verticale ruimte en lange, openzichtige lijnen. Controle van het centrale gebouw is een sleutelbesluit waar de teams over moeten vechten.

Watchtower is een community-gemaakte Arena map. Het was een deel van de Scout Update als een officiele map vanwege de superieure kwaliteit van deze map.

Om te winnen, moet de speler's team het hele vijandelijke team elimineren of het controlepunt veroveren zodra het beschikbaar is.

Introductievideo

Locaties

  • Torenhut: Een grote kamer boven op de toren, waar het controlepunt zich bevindt. Het heeft vier hoofdtoegangen, twee van de trappen en twee die van de valleipijpen van beide kanten komen. Ook heeft de hut een opening die toegankelijk is voor springende Soldiers of Demoman's, en voor Scouts met een uitrusting die voor een extra sprong zorgt.
  • Lagere Pijpen:Twee grote metalen pijpen die van de herspawnruimte naar de twee hoofdtorentrappen leiden.
  • Hogere Pijpen: Twee grote metalen pijpen die van de stenen muur naar de torenhut lopen, toegankelijk via de externe ring en twee paar houtenblokken. Een kleine medikit is geplaatst onder elke pijp waar de blokken verbinden.
  • Middenvallei: De grootste omgeving waar de toren omhoog gaat. Twee kleine plassen water en twee kleine munitiepakketjes bevinden zich hier. Twee oprittige trappen leiden naar de torenhut.
  • Externe Ring: Een pad die rond de hele map draait, het zorgt voor toegang naar het middenvallei en de hogere pijpen bij de twee blokken hout.
  • Herspawnruimte: Twee grotten tegenover elkaar elk bevonden aan de externe ring. Gedeeltelijk verdedigd onder grote houten muren.

Strategie

Zie Community Watchtower Strategie

Notities

  • Met het behulp van Explosieve sprongen, is het mogelijk om de top van de toren op de torenhut te bereiken, en de omgeving achter de reclameborden boven op de spawnkamers.

Control Point Timing

Controleposten Vermenigvuldiger Seconden
Controlepost ×1
24 ,000
×2
16 ,000
×3
13 ,90.999999999999
×4
11 ,520


Update history

24 februari 2009-patch (Scout Update)

  • Watchtower is aan de game toegevoegd.

Externe links