Hvad er der i Sandvich-boksen?

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Fabelagtigt!
Spyen om kvalitetslegetøj

Hvad er der i Sandvich-boksen? er en handlingsgenstand givet til dem, som købte legetøjet baseret på Sandvichen i 1:1 størrelse, lavet af ThreeA Toys, som kunne findes enten ved San Diego Comic-Con 2012, eller under den begrænset Valve Butik (Engelsk) gen-udgivning den 7. december, 2012, 17. oktober, 2013 og 19. april, 2014 og indsendte den kode, som var inkluderet. Den fremstår, i rygsækken, som en lilla gaveboks med limefarvet polkaprikker, bundet med et fuksia-bånd. Et Navneskilt er tilknyttet med et spørgsmålstegn.

Den kunne åbnes efter 21. september 2012-opdateringen. En Robo-Sandvich og en Triple A-emblem er begge givet i Ægte kvalitet, når boksen er åbnet.

Distribueringen

  • Ved kongressen, blev approksimativt 300 Companion Squares solgt sammen med de 300 Sandvich-legetøj.[Kilde mangler]
    • På grund af en designfejl med indpakningen af 1:1 Sandvich-legetøjet udgivet ved Comic-Con, gik en signifikant mængde af de papirstykker med serienumre på tabt.[Kilde mangler] Denne indpakningsfejl blev korrigeret i Valve Butik Versionen, ved brug af et plastisk seriekort, i stedet for et papir, og bedre forsegling af pakken.
  • Mange af varegenstandene købt ved boden blev underskrevet af begge opsynsmænd; Andrew Wilson, Ashley Wood (Engelsk), Bill Fletcher, Laura Dubuk, Karen Prell og Wade Schin.
  • Approksimativ 200 ekstra Sandvich-legetøj blev udgivet i Valve Butikken (Engelsk) d. 7, 2012. Pakken for disse versioner er markeret som "Valve Store Edition", og det inkluderet kort med serienummeret er af plastisk i stedet for papir; udover dette, er intet andet anderledes. Denne begrænset gen-udgivning blev udsolgt på få timer.
  • Den 17. oktober, 2013, blev Omnomnomed Versionen af Sandvich-legetøjet udgivet i Valve Butikken (Engelsk). Disse legetøj blev udsolgte på mindre end en dag, og indeholdte langt flere Sandvich-bokse.
  • I de tidlige morgentimer af d. 19. april, 2014, blev Omnomnomed Versionen af Sandvich-legetøjet tilgængelig so køb igen i Valve Butikken (Engelsk), fuldendt med et værdibevis til Sandvich-boksen. I modsætning til de forrige udgivninger, blev de ikke udsolgt på mindre end en dag.

Update history

10. juli 2012-opdateringen

  • [Udokumenteret] Tilføjede Hvad er der i Sandvich-boksen? til spillet.

21. september 2012-opdateringen

  • "Hvad er der i Sandvich-boksen?" kunne nu åbnes.

Galleri

Se også