Wat zit er in de Sandvichdoos

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Uitstekend!
De Spy over kwaliteitsspeelgoed

De Wat zit er in de Sandvichdoos? is een actievoorwerp dat uitgedeeld werd aan spelers die een 1:1 Sandvichspeeltje van ThreeA Toys kochten op San Diego Comic-Con 2012 of tijdens de beperkte re-release in de Valve Store op 7 december 2012 en die de bijgesloten code inwisselden. Het ziet er in de rugzak uit als een paars cadeau met lichtgroene bolletjes, een fuchsia lint en een Naamplaat met een vraagteken.

Sinds de 21 september 2012-patch kunnen spelers de doos openen en een Authentieke Robo-Sandvich en Triple A-badge ontvangen.

Updateverleden

10 juli 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Wat zit er in de Sandvichdoos? is aan het spel toegevoegd.

21 september 2012-patch

  • De Wat zit er in de Sandvichdoos? kan nu geopend worden.

Trivia

  • Op de conventie werden een 300-tal Gezelschapsvierkanten en 300 Sandvichspeeltjes verkocht.[referentie gewenst]
  • Omwille van een ontwerpprobleem met de verpakking van de 1:1 Sandvichspeeltjes op Comic-Con zijn een beduidend aantal codes verloren gegaan.[referentie gewenst] Dit probleem werd opgelost bij de Valve Store-editie door het gebruik van plastic codekaartjes in plaats van papieren en het completer verzegelen van de verpakking.
  • Veel van de koopwaar werd getekend door de mensen aan de stand; Andrew Wilson, Ashley Wood, Bill Fletcher, Laura Dubuk, Karen Prell en Wade Schin.
  • Een 200-tal extra Sandvichspeeltjes waren te koop in de Valve Store op 7 december 2012. Op de verpakking van deze speeltjes staat "Valve Store Edition" en de codekaart is van plastic in plaats van papier; dit zijn de enige verschillen met de oorspronkelijke versie. Deze beperkte re-release was al na enkele uren uitverkocht en verdere releases van het speeltje zijn onwaarschijnlijk.

Galerij

Zie ook