Ochelarii de Protecţie

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
La revedere, Prostule!(Auf wiedersehen, Dummkopf!)
Medicul

Ochelarii de Protecție sunt creați de comunitate și sunt un accesoriu pentru cap pentru Medic, ce arată ca o pereche de ochelari militari cu viziune pentru întuneric.

Istoria Actualizărilor

20 May 2010 Patch (Second Community Contribution Update)

  • Ochelarii de Protecție au fost adăugați în joc.

30 September 2010 Patch (Mann-Conomy Update)

  • [Nedocumentat] A fost adăugată o descriere de la comunitate.

Trivia

  • Descrierea Ochelarilor de Protecție se referă la una din replicile lui Ranier Wolfcastle din episodul "Radioactive Man", sezonul al 7-lea al serialului The Simpsons, ce a devenit un meme. Replica pe care Omului Radioactiv o spune atunci când este stropit cu acid sulfuric este "Ochii mei! Ochelarii de protecție nu fac nimic!".
  • Ochelarii de Protecție se referă, de asemenea, la Ecto-Ochelarii (numiți oficial "Paraochelari" în Ghostbusters: The Video Game) ce apar în seriile Ghostbusters, numele lor original fiind 'Ect-oh Ochelarii'. Acest lucru poate fi o referire la faptul că Medicul arată identic cu Egon Spengler, iar acel Vindecător și rucsacul poartă o asemănare cu Neutrona Wand și Proton Pack.
  • 5p3tch, cel ce a creat această pălărie, a mai creat și Livrarea Specială.
  • Sunetul produs când acest obiect este luat și mutat prin rucsac este același cu cel al ochelarilor de vedere în noapte din Counter-Strike: Source"