Sten, Saks, Papir

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
I historiske tider, ville folk spille dette spil ved stearinlys i op til tre minutter, før de døde af pest.
— '"Love and War Dag 1 Forsmag - Sten, Saks, Papir"

Sten, Saks, Papir er en partner-hån. Ligesom med Klør fem! hånen, vil starteren, der aktiverer hånen, få sin karakter til at stå i posering, der inviterer an anden til at være med. Når en anden spiller har accepteret udfordringen, vil de duellere i en sten, saks, papir kamp. Valget af håndtegn er tilfældigt valgt og tillader ikke, at begge spillere bruger den samme. Når håndtegnene er blevet spillet, vil ikoner dukke op, der viser hvad de er, hvor vinderens ikon fremstår med et lyst omrids, mens taberens ikke har noget. Bagefter vil de to deltagere reagere individuelt med en mini-hån, en vinder og en taber en.

Skulle to spillere fra modsatte hold duellere med denne hån, vil taberen blive dræbt ved at eksplodere; der er talt som et håndrab givet af vinderens midlertidige holdte våben. Dette forhøjer ikke drabstælleren for Sære våben, dog vil pointsene blive gemt for Sære Kosmetiske genstande. Taberne vil ikke blive dræbt, hvis han er under ÜberCharge eller Bonk!-Atompunch effekter, under hån-vinder valget. Derudover, vil taberen heller ikke dø, hvis vinderen er dræbt før hånen slutter.

For replikkerne sagt af hver enkel klasse, se venligst på deres respektive klassehåns-sider.

Demonstration

Relaterede præstationer

Achieved.png Generelle

Stensikker
Stensikker
Tab i "Sten, saks, papir" 3 gange i træk med sten.


Løben Med Sakse
Løben Med Sakse
Vind i "Sten, saks, papir" 3 gange i træk med saks.


Blærerøv
Blærerøv
Udfør 10 partnerhån med en holdkammerat mens I erobrer et kontrolpoint.

Opdateringshistorik

18. juni 2014-opdateringen (Love & War-opdateringen)

  • Sten, Saks, Papir blev tilføjet til spillet.

23. juni 2014-opdateringen

Ubrugt indhold

  • I spillets filer, eksisterer der billeder for højre og venstre hænder til hvert håndtegn, i spillet, ændrer ikonerne for sejr eller tab sig ikke, ligegyldigt hvilken hånd hånen bliver eksekveret med, og viser blot et centraliseret håndikon. ingen BLÅ hold ikoner til disse ikons-varianter eksisterer.

Fejl

  • Nogle gange, vil ikonet for taberen blive udbyttet med Brandskuddet projektil animation, og det forsvinder ikke fra banen indtil den slutter.

Paratviden

  • Animationerne til Sten, Saks, Papir, og adskillige andre tilføjet under Love & War-opdateringen, blev tilføjet til spillet under Scream Fortress 2013 begivenheden, som vist i denne video Uploadet den første november, 2013 (Engelsk).
  • Det er muligt at få drab med våben, der nomalt ikke gøre skade, såsom Sandvichen eller Rakethopperen, hvis våbnet er holdt ved starten af hånet. Hvis en fjender taber herefter, vil drabsvedlaget vise det normale kranie-og-krydset knogle logo.
  • En ubrugt Spy replik hinter at, Sten, Saks, Papir hånen engang kunne stå lige.
  • Når man vinder som Scout eller Spy vil en lyd akkompagnere ens sejr. Lydene er en boksering for Scouten, og lyden en kirkeklokke for Spyen.
  • Et stedfortræder billede eksisterer i spillets filer, der viser en grov-tegnet hånd, navngivet rps_hands.

Galleri