Wookipan's Talk Page

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


talk pageHello, Wiki Pan!

Welcome to the Team Fortress 2 Official Wiki!

Here are a few links to get you started:

 • If you're not too familiar with editing wikis, you might like to start with Help:Editing.
 • If you already are familiar with wikiediting, you might want to try Help:Style guide.
 • Recent Changes will let you see others' contributions as they happen.
  • To make Recent Changes more useful for all users, remember to provide an edit summary in the "Summary" field before you save your changes.
  • You can set the wiki to prompt you for a summary in your preferences.
 • When posting on an article's Talk page you should add four tilde symbols or ~~~~ onto the end.
  • This will add a signature and timestamp to your comment so others can easily tell who posted it.
  • Any new sections on an article's Talk page should be added to the bottom of the page and not to the top.
  • When editing normal article pages, don't sign your contributions.
  • You can use the Signature Icon.png button in the editing toolbar to quickly add a signature.
 • If you have any questions or need any help, please feel free to leave a message for a staff member.
 • If you have trouble with anything on the wiki or you're not sure about a specific topic, feel free to join the IRC.
 • You can also customize your user page if you like.
  • When uploading images for use on your user page, please add the prefix User Wiki Pan to the file's name.
  • Additionally, if you would like to add any self-made content to the wiki, please do so by adding the prefix User:Wiki Pan/ to the page title when you create the page.

Once again, welcome to the Team Fortress 2 Wiki!


-- WelcomeBOT (talk) 08:57, 18 October 2015 (PDT)

Hey you!

Wikichievement Awarded by Reason
Tf play game everymap.png

Parlez-Vous Français?
Provide help translating the Team Fortress Wiki to your language.

Dr. Scaphandre Wikichievement unlocked!
You're on your way my hot Pan. Before you know it, you'll be serving a hot breakfast of translations in no time!

...why do I even try with the jokes anymore? Anyway, great job, and keep up the good work. --User Dr. Scaphandre Golden Ghastly Gibus.png Dr. Scaphandre 10:03, 29 January 2016 (PST)

Thank you so much for the wikichievement, doc! I'm glad that someone finally noticed my work, and even gave me a reward for it! This made my day :D Talk Wiki Pan Contributions 11:35, 31 January 2016 (PST)

Hey :D

Hej Wiki Pan. Fedt at se andre der også kan lide at oversætte artikler til glæde for andre og til en national 'småhyldest'. Nu er det tid til at translatere hele den danske wiki, så lad os gøre det i fællesskab!:D Jeg ved vi kan gøre det! Nu er robotterne i hvert lavet.

Jeg har dog to spørgsmål:

Er der visse danske artikler som virkelig mangler? Jeg ved de fleste våben-og mapartikler ikke er oversat, men er der noget der desperat mangler? Og Kiggede 'tilfældigvis' på listen over folk med community-items og så ikke din pande nogen steder; hvor har du den fra og hvad fik du den for?

KH Faghetti V.2 (talk) 06:12, 8 February 2016 (PST)

Let's push on~

Helt sikkert! For det meste kunne vi godt bruge nogle oversættelser på f.eks. strategi artiklerne, siden der næsten ikke er nogen. Jeg har dog selv lige været i gang med et stort 'clean up' på Spy artiklen, så jeg tænkte på at tage resten af de primære Spy genstande. Nå ja. Min stegepande er bare i normal kvalitet og der er ikke noget særligt ved den. Det er mere sådan et slags "drømmevåben". :P -- Talk Wiki Pan Contributions 06:29, 8 February 2016 (PST)
Åhhh, du skal nok få én en dag, m8, keep dreaming :D Okay, vil se om jeg kan få translateret nogle stragi-sider, så :)

Faghetti V.2 (talk) 04:20, 10 February 2016 (PST)

question

Yo, you're member of STS, right? Why you guys aren't translating TF2 anymore? That's so very, very sad :/ — The preceding assigned comment was added by Tark {Finish Him!Contribs} 06:47, 16 February 2016 (PST)

Indeed it is. I completely forgot about translating new items over the past months. I'll try to make some translations when I get the time. Thanks for reminding me, though! :D -- Talk Wiki Pan Contributions 06:57, 16 February 2016 (PST)

Category Translation Request

Heyo, Got a request for ya here.

I usually do the categorizing on the wiki so categories need to be translated.

If you could please translate the danish categories found here: Danish Categories that would be wonderful :).

Its the same as translating a page just smaller, if you have any questions, refer to the english side of a specific category or just ask me.

Ashes (talk) 06:50, 16 February 2016 (PST)

Sure thing! I'll get right to it whenever I have time. -- Talk Wiki Pan Contributions 06:57, 16 February 2016 (PST)
Annnnnd... I'm done! You're welcome. :D -- Talk Wiki Pan Contributions 09:33, 16 February 2016 (PST)

For helvede xD

Nu må jeg snart stoppe med at skrive "præsentationer", når jeg mener "præstationer"; skideirriterende "vane". jeg må virkelig have lavet for mange powerpoints til skolearbejde p.t xD Anyways... tænk over det her... Vi er de eneste to, rigtig, aktive danske oversættere på siden lige nu :0 We gotta have each-others back! :P A.k.A vi skal blive ved med at lave pedantiske småkorrektioner på hinandens arbejde xD hehe, men tak for at ændre de irriterende småfejl, man så nemt overser. (*indsæt tommel-op her*) Fortsæt det gode arbejde, og så vi ses omkring, hist og pist, i tekst.

Faghetti V.2 (talk) 15:04, 3 March 2016 (PST)

Haha. Det er helt i orden xD! Jeg laver også et par småfejl engang imellem. Ingen er perfekte. Jeg har dog været en smule sløv i de her dage, på grund af en masse andre ting, men jeg vil prøve at komme i gang igen. Jeg kan også se, at du gør en stor indsats - bliv ved med det! :D -- Talk Wiki Pan Contributions 15:32, 3 March 2016 (PST)

Davs, tak for din kommentar :)

Jo, ser du, du kan godt hjælpe! Jeg ved ikke lige helt, hvordan jeg skal komme i gang med de der redirects. Altså når jeg fx går til Sniper_Rifle/da så kommer det jeg lavede, men hvis jeg fx ikke har S og/eller R som stort bogstav, så kommer jeg til en ikke-eksisterende side. Hvad er den anbefalede måde at løse dette problem på? Bruger vel evt. '#REDIRECT Target page' men på hvilken måde, ved jeg ikke helt. Mange tak :) - SubtleNinja (talk) 12:30, 6 March 2016 (PST)

Jeg kan godt se dit problem, men det er ikke noget stort problem i det her tilfælde. Man behøver nemlig ikke lave en bundstreg (_), når man søger på forskellige artikler. Nu har jeg aldrig rigtig selv haft behov for at bruge '#REDIRECT', men jeg vil mene, at det fungere sådan her; #REDIRECT Eksempel 'R lang|da' (husk to krøllede parenteser ved starten og i slutningen). Tjek source-koden her, hvis du bliver i tvivl. Håber det hjalp lidt. :) -- Talk Wiki Pan Contributions 13:43, 6 March 2016 (PST)
Tak for hjælpen, og har lige set, at du har rettet hist og her i min oversættelse af Sniper Rifle/da :) Ville bare lige høre om der er noget konstruktiv kritik og hvordan jeg 'klarer mig' indtil videre, da det er min første oversættelse i en Wiki. - SubtleNinja (talk) 03:21, 7 March 2016 (PST)
Hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg du har gjort et flot stykke arbjede. Selvfølgelig kan vi alle lave et par småfejl her og der, men det gør ikke så meget, fordi vi kan redigere hinandens fejl. Min redigering var mere for at improvisere siden lidt mere, og så du kan se, hvad du kan forbedre i fremtiden. Anyway, fortsæt det gode arbjede, og husk at du altid kan spørge om hjælp. -- Talk Wiki Pan Contributions 04:12, 7 March 2016 (PST)
Hej igen \o/ jeg ville lige spørge om noget.. Jeg overvejer at opdatere Sniper/da da der står, at den ikke matcher den engelske version.. Ville lige høre om hvordan det foretrækkes, at det gøres. Skal jeg bare slette alt hvad der er derpå og så kopiere og sætte ind fra den engelske, og så begynde at oversætte, eller er der bestemte dele som skal beholdes? F.eks. inde på den engelske står der vidst ikke '(efternavn Mundy, fornavn ukendt)' mener jeg. Og derudover, hvis min tidligere kommentar gav dig det indtryk, at jeg blev fornærmet af din improvisering, så gjorde jeg ikke :) Det hjalp mig med at se hvad jeg kan forbedre, så bliv endelig ved med det :) - SubtleNinja (talk) 07:52, 9 March 2016 (PST)
Det er jeg glad for at høre :D! Angående Sniper artiklen, ville det nok være bedst at slette alt og så starte forfra ved hjælp af den engelske tekst. -- Talk Wiki Pan Contributions 09:26, 9 March 2016 (PST)
Super, så er det, det jeg gør, når jeg finder tiden til det. Tak :) - SubtleNinja (talk) 09:54, 9 March 2016 (PST)
Ingen problemer :) -- Talk Wiki Pan Contributions 11:45, 9 March 2016 (PST)

Hey man

Gør mig ondt at høre, at du har problemer for tiden, mate, savner en translationspartner. Håber du mig få rodet bod på, hvad end dig plager dig og komme frisk og udhvilet til roret igen :)

PS: Vi har nu ramt 20% translationsprogression! :D 4/5 tilbage:)

Kærlig hilsen hjemmesidens andet danske modstykke Faghetti V.2 (talk) 12:31, 18 April 2016 (PDT)

Tusind tak for din støtte! Det hjalp i hvert fald lidt på humøret. Dog går der nok lige et stykke tid før jeg begynder med at være "rigtig aktiv" igen, men indtil da, så fortsæt det gode arbejde :).
Nå, ja. Jeg kigger nok forbi i IRC'en, måske i denne her uge eller den næste. -- Talk Wiki Pan Contributions 05:32, 19 April 2016 (PDT)

Demo Demo Pan!

Wikichievement Awarded by Reason
User Tark Potato.png

Potato-Fan
Potato is love, Potato is life.
(Listen!)

Tark' Wikichievement unlocked!
May or may not kill you.
Your monster.
Your Pan is ready?

[y]es. — The preceding assigned comment was added by Tark {Finish Him!Contribs} 12:10, 26 April 2016 (PDT)

Thanks, mate! -- Talk Wiki Pan Contributions 13:10, 26 April 2016 (PDT)

:D

Wikichievement Awarded by Reason
Tf play game everymap.png

Parlez-Vous Français?
Provide help translating the Team Fortress Wiki to your language.

Faghetti Wikichievement unlocked!
Let's list the reasons:

1. For letting the /da section thrive during my absence
2. For creating a whopping 127 (thereabout) pages in the span of time
3. For being an awesome person that takes pride in the same cause as me
4. For just being the god darnest bestest translation partner :D

You deserve it partner; keep it up, and you'll definitely end up with a more physical (as physical as pixels can be) team-colored representation of your hard work some day :D.

Take this my love

Wikichievement Awarded by Reason
Tf demoman freezecam smile.png

Bloody Merry
Spread happiness on your journey throughout the Team Fortress Wiki.

Nikno Wikichievement unlocked!
One of the most lovely guys our IRC and Wiki has ever seen. A big credit to TF Wiki community c:

— shots fired by: Nikno {Talk | Contribs} 06:31, 3 August 2016 (PDT)

Edits

Heyo,

Thanks for the tip, really appreciate it. I'm new here at contributing at the wiki site, but i do need to ask you something. What if theres another persons edits my images fine name at the edit screen, surely the images wouldnt be found at the data base. Should i revert back to the original or should i just change it right away ? Vrain13 (talk) 06:15, 18 January 2017 (PST)

I'm assuming you mean if the file gets moved, if that's the case you should request a deletion of the redirect by using this template {{del|yourreasonhere}}. If you mean on the gallery itself, then I suggest you ask said person on why they changed it. To move a page, simply click the "Move" button right next to "View History" (arrow pointing downwards) and follow the instructions from there. 40pxWkPn (Talk | contribs) 07:29, 18 January 2017 (PST)

I meant that the file name itself got changed on the wikitext edit, but i already done changing those Nevertheless, thanks Vrain13 (talk) 09:29, 18 January 2017 (PST)

3D Models

Hey, glad to see someone working on this project (as always). I just wanted to mention that the scripts got a huge revamp recently, so they take <2m to run now, rather than the 20 they did before. I'd encourage you to check them out, hosted at my git repo now. Darkid « TalkContribs » 23:00, 21 January 2017 (PST)

Sure thing, thanks for the heads-up. 40pxWkPn (Talk | contribs) 04:33, 22 January 2017 (PST)

Wikichievement unlocked!

Wikichievement Awarded by Reason
Tf soldier worth a thousand wars.png

Photo Bomb
Continuously upload and add screenshots to articles.

TidB Wikichievement unlocked!
Looking at your last contributions spanning hundreds of painted cosmetics images, you could call yourself WikiSpam (or SpammyPan) by now. da=pro

{ TidB | t | c } 06:56, 25 May 2017 (PDT)

The best translator I've ever seen

Wikichievement Awarded by Reason
Tf play game everymap.png

Parlez-Vous Français?
Provide help translating the Team Fortress Wiki to your language.

Astral10x Wikichievement unlocked!
No more word. Just respect.

Astral10x (talk) 00:19, 5 August 2017 (PDT)

Hey~some questions

When will the page be deleted after I add “del” temple? Thx (・ω・`ll) Hoto Cocoa (talk) 08:01, 10 August 2017 (PDT)

Depends on when the staff sees it, it may take a few days. 35pxWkPn (Talk | contribs) 08:13, 10 August 2017 (PDT)
If not a few years. Faghetti V.2 (talk) 14:37, 10 August 2017 (PDT)

Congratulations~

Yaaay, cap is (almost) here! :D { TidB | t | c } 10:57, 8 November 2017 (PST)

It's here now~ Sparkly sparkle ✧*。٩(ˊᗜˋ*)و✧*。 — Wind 19:46, 9 November 2017 (PST)
Also, I can't add you to the Steam group for wiki cap holders, probably because you have invites from non-friends off. So if you add me as a friend I can invite you to the group. If you accept, please send me an IM on Steam~ — Wind 19:56, 9 November 2017 (PST)
Congrats, Senhor Pan! You deserve it! — Tark 23:26, 9 November 2017 (PST)
Congratulaaaaaaaaaaaaaations :3 thanks for all your help! User Bojjob Userlink.png 02:53, 10 November 2017 (PST)
Cheers! \o/ But there's still lots of work to be done :3 35pxWkPn (Talk | contribs) 05:46, 10 November 2017 (PST)
Well, I have already celebrated you on countless other sites, but you still need one more pat on the back ;D

Faghetti V.2 (talk) 08:20, 10 November 2017 (PST)
Damnit, I'm late! User Hinaomi Hinaomi-sig.png Rikka Takanashi (talk) • (contributions) 19:26, 10 November 2017 (PST)
Tillykke min pande ven! I'm happy that we didn't take too long with the nomination and that you finally replace me on the main page :^) — shots fired by: Nikno {Talk | Contribs} 01:35, 11 November 2017 (PST)
"We did it! I mean, of course we did it." --User Dr. Scaphandre Golden Ghastly Gibus.png Dr. Scaphandre 18:35, 11 November 2017 (PST)
Hehe, thanks once again guys - stay awesome! :D30pxWkPn (Talk | contribs) 10:31, 13 November 2017 (PST)

3D models

Hey, I noticed you added some of the recent models (Dragon's Fury, e.g.), but didn't add the data to the technical data. Could you do that? Don't worry about the initial translation/rotation fields, all that's important is the link + rotation/vertical offsets. Darkid « TalkContribs » 00:15, 13 December 2017 (PST)

Pictogram tick.png Done 30pxWkPn (Talk | contribs) 09:54, 14 December 2017 (PST)


Many Thanks!

I greatly appreciate you fixin' the formating on the Face of Mercy page. I was struggling tryin' to figure out how to fix it and looking stuff up about it as I had not contributed anything in quite a while and forgot everything. Thanks again « AlexH898 (talk) 00:19, 14 February 2018

No worries, man! Feel free to join the IRC next time if you're in need of assistance :) 30pxWkPn (Talk | contribs) 17:43, 14 February 2018 (UTC)

Making my profile

Would you be able to help me with making my profile? I would like mine to kinda look like yours with the background and stuff... But not so much that it seems like I'm copying you. Thanks m8. BrofessorBeta (talk) 19:08, 2 March 2018 (UTC)

Topic was discussed privately in the IRC. 30pxWkPn (Talk | contribs) 21:17, 2 March 2018 (UTC)

Some questions about translating and images

Hi, I dont know how to change the title of the infobox and of the inventory picture. Also how do you add the red and blue pictures of items in the infoboxTimmy the mini (talk) 18:21, 3 March 2018 (UTC)

Those can be translated in Template:Dictionary/items. As for team-colored variants in the infobox, use team-colors = yes
I'd also recommend reading Help:Translating/Help:Translation switching, if you haven't already~ 30pxWkPn (Talk | contribs) 20:09, 3 March 2018 (UTC)
Thank you! Timmy the mini (talk) 09:39, 4 March 2018 (UTC)

Question about images

Hi, you make beautiful images and I want to make them too. Question nr.1: Do you use the Half life model viewer? Question nr.2: If yes, how to you make the screenshots? Question nr.3: Do I need any other programms?Timmy the mini (talk) 14:20, 30 March 2018 (UTC)

Thanks!
1. Yes, said images are and has always been made with HLMV.
2. Since HLMV's screenshot function is broken (has always been, as far as I know) I use the Prt Sc (print screen) key to get a image of the whole screen and then remove the unnecessary parts.
3. I usually use Gimp for the photo editing part, e.g. making the image transparent, cutting, ect..

Here's some help links to help you get started:

thanks, that really helps me! Timmy the mini (talk) 18:43, 3 April 2018 (UTC)

IRC Login

Following the instructions you provided so far, I successfully verified my email address. However, I fail at the connect. How far wrong am I when I enter this?

/connect herbert.freenode.net 6667 Mikado282:<password>

or

/connect webchat.freenode.net 6667 Mikado282:<password>

I get the message "Permission Denied - You're not an IRC operator"

M I K A D O 282 oOOOOo oo oo (talk) (To Do) 18:47, 26 August 2018 (UTC)

That's only if you're using a client and want to configure the SASL, so there's absolutely no need for that. Just join the channel as you usually would.
Alternatively, go to http://webchat.freenode.net/?channels=tfwiki, enter your nickname, check the 'Auth to services', then type in the registered nickname/password and solve the Captcha (if required) . . Wookipan (talk | contribs) 19:02, 26 August 2018 (UTC)
"check the 'Auth to services'" worked. Thanks. M I K A D O 282 oOOOOo oo oo (talk) (To Do) 19:48, 26 August 2018 (UTC)

So uhh yeah

You weren't in the IRC when I unleashed my beast, just look at my recent contributions.

A tl;dr would be that one thing malfunctioned causing the next to malfunction, SpaceNet had a stroke, and I'm quite sure the Wiki literally crashed for a moment. Anyways, the paintbot is working now, and I'm uploading 600+ painted pics with the uploader script. It keeps running into errors, so I have to restart it every now and then. If there's any files missing in the end, I'll fix those manually. :> Killicon baleful beacon.pngVasyaTheWizard (talk) • (contributions) 18:51, 23 October 2018 (UTC)

Yeah, I saw it through the logs. Well done! . . Wookipan (talk | contribs) 10:31, 26 October 2018 (UTC)

boot camp disambig

i thought a disambig is only for 3 or more? Naleksuh (talk) 17:56, 7 August 2019 (UTC)

Claymore is one that I can remember off the top of my head. I made the disambig because (Like the disambignote template says) disambigs are used when 2 or more pages have the same or similar titles and I felt it was appropriate instead of just linking to the bootcamp map page.
GrampaSwood (talk) 18:07, 7 August 2019 (UTC)
Regardless of the number of similar subjects in question, as long as there's at least two subjects (titles) of the same kind but they differ in terms of content, it is eligible to be created as such. GrampaSwood did the right thing here, as a redirect would be insufficient in this case. User Wookipan Golden Strawberry.png Wookipan (talk | contribs) 19:24, 7 August 2019 (UTC)
wouldn't it be best to automatically point to the most likely one in obvious cases like boot camp? Naleksuh (talk) 20:19, 7 August 2019 (UTC)
It would, but look at the Claymore one. People usually mean the Claidheamh Mòr (wrote that without lookg up how it is written btw, just flexing) instead of the sword that is actually a claymore. But for sake of consistency, disambugs are used.
GrampaSwood (talk) 20:24, 7 August 2019 (UTC)
Yeah i can understand in the case of claymore but with boot camp they are 99% likely to mean mvm, so a notice at the top would probably be sufficient. Naleksuh (talk) 20:27, 7 August 2019 (UTC)

Hey I need some real help fast!

I had lately happened to make 4 of Helltower Hell% 27s_spells-icon.png which would be of 96 x 96 because I was update my profile and needed a image for my Contributions like you have. So I would you be able to fix it because I have no idea how to do it... The preceding unsigned comment was added by Doktorjan (talk) • (contribs)

You could just save the original file and upload it as your own user file, there's absolutely no need to overwrite it. That said, please do not alter and/or overwrite files that were extracted from the game as they must retain its original size format for consistency purposes. User Wookipan Golden Strawberry.png Wookipan (talk | contribs) 19:19, 15 August 2019 (UTC)
Thank you for the help--Doktorjan 16:51, 18 August 2019 (UTC)

About that beer wikichievement I owe ya

Wikichievement Awarded by Reason
Lenin A Hand.png

Helping Hand
Help other users to improve the Team Fortress Wiki with constant tips and coordination.

Grampa Swood Wikichievement unlocked!
For helping me with the Davy Jones responses page.

It's me, wooki, Swood from the TF2 wiki.
GrampaSwood (talk) 17:33, 24 August 2019 (UTC)

black mesa is evil aperture science ftw Naleksuh (talk) 19:25, 24 August 2019 (UTC)
Did you submit your status report to the administrator today? User Wookipan Golden Strawberry.png Wookipan (talk | contribs) 17:35, 28 August 2019 (UTC)

Use(r) image fix

Yeah, thanks for the move. I have been trying to upload and edit while riding in and out of phone data coverage on Iowa Interstates on marginal charging. I could wait until I get home tonight, but I wanted to do something with my time. I want to fix the rotation, but don't have a stable phone connection. M I K A D O 282 oOOOOo oo oo (talk) (Help Wanted!) 15:46, 22 September 2019 (UTC)

Yep, no problem! I'd advise you to avoid editing on phone, as some things can easily go unnoticed, or you may hit the 'save' button by accident while editing. User Wookipan Golden Strawberry.png Wookipan (talk | contribs) 16:04, 22 September 2019 (UTC)
I acknowledge your point; but, since I started editing, I have edited on the phone a lot. Using preview, it generally works fine. But I haven't figured out how to preview the upload. I was wanting to realtime photojoural the trip, but, as you see, in this situation, it turned out impractical between connectivity and charge issues and family times, it could be hours before I could check on the result of the upload (and one upload got scrambled). M I K A D O 282 oOOOOo oo oo (talk) (Help Wanted!) 18:26, 22 September 2019 (UTC)