Haunted Halloween Gift/nl

From Team Fortress Wiki
< Haunted Halloween Gift
Revision as of 19:24, 14 November 2010 by Goudvis (talk | contribs) (Complete translation.)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Haunted Halloween Gift
Haunted Halloween Gift image
Opraap type: Halloween Masks
Danke schön, na na, Danke schön.
De Medic, over het krijgen van geschenken.

De Haunted Halloween Gift is een speciale pickup die tijdens de Halloween Special Event 2010 in Mann Manor verschijnt. Het is een grote, groene geschenkdoos met een geel lint. De speler die het geschenk vindt, krijgt een willekeurig Halloween Mask. Wanneer men ze alle negen vindt, kan men er de Saxton Hale Mask mee maken.

Het geschenk zal op één van de vele vooraf bepaalde locaties verschijnen op de map, iedere vijf minuten, nadat het vorige geschenk werd gevonden. Wanneer hij verschijnt, zullen alle spelers op de server een melding krijgen. De eerste enkele seconden nadat de gift verschijnt, is het doorzichtig en kan het niet opgepakt worden. Dit zorgt ervoor dat de spelers anderen kunnen doden of wegduwen die ook aan het wachten zijn tot de gift kan opgepakt worden. Eenmaal opgepakt, zal er nog een melding verschijnen zodat alle spelers weten wie de gift gekregen heeft.

Om de geschenken te doen verschijnen, moeten er minimum 10 spelers (geen bots, echte Steam clients) op de server aanwezig zijn.

Galerij

Demonstratie

Related Achievements

Gemaskerde Mann
Gemaskerde Mann
Verzamel een Zielenwaterspuwer in Mann Manor.


Bugs

  • De gift kan in een onbereikbare hal verschijnen, dichtbij het eerste controlepunt, zodat de spelers het niet kunnen bereiken. Wanneer hij niet opgepakt wordt zal het geschenk in zijn locatie blijven totdat de map verandert.
  • Voor de October 28, 2010 Patch, konden spelers de Haunted Halloween Gift oppakken door erover te vliegen in toeschouwersmodus.

Trivia

  • Het werd bevestigd dat de gift in de RED spawn room kan verschijnen.[referentie gewenst]
  • Als de gift enkele seconden voordat de ronde eindigt verschijnt en niemand pakt het op voordat de teams van kant verwisselen, zal de gift op zijn plaats blijven tijdens de wissel.
  • Het is mogelijk om de gift op te pakken tijdens Humiliation (wanneer de ronde beëindigd is en het verliezende team probeert te overleven).

Externe links