Byte

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Steam trading.png
Allting du har är dåligt, jämfört med denna sak!
— Den Tunga Artilleristen, pratar om bytesförslaget.

Byte är ett system som låter spelare byta sina föremål med andra spelare. Introducerad med Mann-Konomi Uppdateringen, detta system tillåter spelare att byta eller ge vapen, kosmetiska föremål, föremål och mer med andra spelare. Senare lade Valve till bytes funktionen i Steam så att andra föremål från andra spel eller föremål från Steam

Steam byte

En skärmbild av Steam byte.

Steam byte är en funktion som introducerades på den 9e Augusti, 2011 som en öppen beta.[1] Beta uppdateringar lades till för alla Steam klienter på den 6e September, 2011. Med Steam byte, spelare kunde bytes deras spelföremål för andra spelföremål eller/och ge kopior av Steam spel. Bytesförslag kan kan skickas genom Steam chatten eller via Steam Vänlista. Byte är också inte tillgängligt för Gratis att Spela (Inget köpt från Mann Co. Butiken) spelare och för 5 dagar efter en användare byter deras lösenord, vilket lades till för säkerhetsskäl. Om användaren byter sitt lösenord 2 månader efter de har varit aktiva på sitt konto, byte kommer inte vara tillgängligt på 30 dagar.

Bytes- och marknadsuppehåll

På November 2015, Valve introducerade ett spärrings [2] system - när man byter föremål med andra spelare och bara Steam Guard är igång, bytet kan hållas upp till 15 dagar.[3] Om användarna har varit vänner i över 1 år, uppehållet kommer bara vara 1 dag istället.

Om Steam Guard-mobilautentiseraren är igång för båda användare i minst 7 dagar, bytet kommer gå igenom omedelbart när båda har bekräftat bytet, oavsett om vänstatus.

När ett byte innehåller en gåva (någon ger föremål utan att få ett föremål), bara den som ger gåvan behöver bekräfta bytet.

Demonstration

En skärmbild på Steam Bytesförslag.

Funktioner

 • Steam Byte fliken visar vara 8 platser till att byta. När den tredje platsen på den sista raden fylls, flera plaster kommer synas. Detta tillåts upp till 256 föremål som kan bytas, så att man slipper att skicka flera byten.
 • Föremål kan sökas efter med sökrutan, vilket gör byten snabbare och lättare. En chattruta är också tillgänglig för byteshandlarna för diskussioner, och föremål är färg markerade med dess kvalité (Ovanlig, märklig, osv.).
 • När ett byte är gjort, alla föremål skickas till användarnas Ryggsäck i spelet och Steam förråd, redo att användas.
 • Föremål från andra spel kan också bytas genom att trycka förråds menyn och väljer ett spel som stödjer spelförråd.
 • På den 4e September, 2013, en ny funktion som heter "Bytesförslag" släpptes ut. Det tillåter dig att skicka ett förberett byte till en kompis, likt vanligt byte, förutom att du förslår föremål för båda sidorna. Denna funktion inkluderar en funktion för byteshandlare att skapa deras egna byteslänk, som tillåter spelare att skicka de ett byta utan att lägga till de som en vän först.

Byte inom Team Fortress 2

Med att kunna skicka byten genom Steam, det är möjligt att skicka ett byte till en annan spelare i Team Fortress 2, dock den använder samma system som Steam. Alternativet för detta är i Anpassa föremål delen av huvudmenyn, tillgänglig genom "Förråds" knappen på huvudmenyn eller genom att trycka på tangenten till att öppna menyn (Standard tangent: M), eller genom konsol kommandot open_charinfo_direct.

Detta kommer öppna en liten rita med alternativ till att byta med en kamrat från vänlistan, den nuvarande servern, eller direkt genom deras Steam profil. Om vänlistan är vald, det kommer visa en lista av vänner som just nu spelar Team Fortress 2. Den nuvarande servern alternativet visar användare i den nuvarande servern. När en användare är vald genom dessa tre alternativ, en bytesförfrågan kommer skickas till de, som de kan acceptera eller neka.

När en bytesparter har vald, Steam överlägg kommer öppna med bytesfliken, som kan växlas till spelet och tvärt om. Om bytet accepteras, alla föremål som man får kommer synas i chatten i spelet, om spelaren är i en server.

Det är möjligt att filtrera bytesförfrågan genom spelets Avancerade Alternativ meny. Detta inställning kan ställas till Alla, Endast Vänner, Vänner och Spelare i Spel och Ingen

Dessutom, Gratis att Spela spelare inte byta något föremål till andra spelare; dock, de kan byta föremål som de har fått från andra spelare.

Till sist, ett byte är permanent. Om du byter ett föremål som inte skulle bytas, du kommer inte kunna få tillbaka föremålet om inte den andra personen byter tillbaks den, var försiktig med andra personer och dubbelkolla alla bytesförslag.

Icke-Bytbara föremål

Alla föremål är bytbara, förutom föremål med en "Kan inte Bytas" taggen eller är framstegsvapen. Om metaller är skapade med framstegsvapen, den blir icke-bytbar. Allt som är tillverkad med icke-bytbara föremål kommer också vara icke-bytbara. Du kan inte byta föremål som du får från andra spel via framsteg. Också, Gratis att Spela spelare kan inte få bytbara föremål från ett upphittat föremål; de skulle behöva få ett föremål från någon annan.

Köpta föremål

 • Efter Manniversary Uppdateringen & Rea, alla föremål köpta från Mann Co. butiken kommer bli bytbara efter sju dagar, så länge Steam kontot har gjort ett annat köp under 30 dagar innan.
 • Dessutom, föremål som tilldelas i Äkta kvalité när man förköper ett spel på Steam är först icke-bytbara, men vanligtvis blir de bytbara efter spelet som föremålet hör samman till släpps ut.
 • Föremål köpta från Steam Gemenskaps Marknaden kan läggas tillbaka på marknaden direkt efter de är köpta, men kan inte bytas inom 7 dagar.

Bytestips

Huvudartikel: Gemenskaps bytestips

Uppdateringshistorik

September 30, 2010 Patch (Mann-Konomi Uppdateringen)
 • Lade till byte systemet.

Oktober 6, 2010 Patch

 • Bytesdialogen startar nu med att chattfönstret har fokus.
 • Inslagna föremål kan nu användas i tillverkning och bytas.
 • Gemenskaps, Självgjord, och Valve föremål kan inte bytas eller användas i tillverkningitems are not tradable or usable in crafting.

Oktober 20, 2010 Patch

 • Lade till anti-lurendrejeri råd i chattfönstret.
 • Ökade bytesplatserna till 8 platser per person.
 • Lade till färger för sällsyntheterna.
 • Lade till föreålets originella namn på föremålets beskrivning.

Januari 19, 2011 Patch

 • Lade till en notering i byteschatten om när din byteskamrat skriver.

Februari 24, 2011 Patch (Gemenskaps-kartpaketet)

 • [Odokumenterad] Fixade byten att den visade att ett av föremålen byttes i servern.

Juni 14, 2011 Patch

 • Fixade Steam förråd/byte att den inte visade rätt nivå för vissa föremål.
 • Fixade Steam förråd/byte sortering att den inte matchade ryggsäckens ordning i spelet..

Oktober 20, 2011 Patch

 • Fixade "Kan inte användas i Tillverkning" texten att den inte visade under vissa fall på föremålet verktygstips i bytes UI:n.

November 16, 2011 Patch

 • Fixade en exploatering som tillät icke-bytbara föremål att bytas med Steam byte.

November 23, 2011 Patch

 • [Odokumenterad] Fixade en bugg i Steam byte som tillät föremål att dupliceras.

December 15, 2011 Patch (Australisk Jul 2011)

 • [Odokumenterad] Spelare med gratis konton kan nu byta föremål som byts till de.

Februari 14, 2012 Patch

 • Uppdaterade bytessystemet i spelet till att använda Steams bytes menyer.

September 4, 2012 Patch

 • Lade till en notifikation till Steam Byte när en användares ryggsäck är full.

Februari 22, 2013 Patch

 • Fixade ett problem där byteshandlare som skickade en förfrågan i spelet fick ett felmeddelande "Den andra spelaren är upptagen med ett annat byte" fast problemet var faktiskt relaterad till Steam Guard inställningar.

Februari 23, 2014 Patch

 • Fixade bytesförfrågan att de inte fungera i spelet.

December 17, 2014 Patch

 • Lade till en begränsning på en vecka på föremål köpta från Mann Co. Butiken eller Steam Gemenskaps marknaden tills de kan bytas.

Juli 4, 2015 Patch #1

 • Fixade att föremål som tas bort från Steam Gemenskaps Marknad tog bort begränsningen på föremålet.

Buggar

 • Om en spelare blir kickad från servern medans man väntar på en bytesförfrågan, timern på huvudmenyn kommer visa över 10,000 sekunder.
 • Några gånger, användare i ett byte kommer inte kunna lägga till föremål i ett byte eller klicka 'bekräfta byte' knappen. Detta kan vanligtvis fixas genom att trycka 'F5' på din keyboard till att ladda om bytet.
 • Oftast, föremål i ett byte kommer inte visas korrekt i en kort stund efter de lägger till föremålet. Bilden är vanligtvis borta i detta scenario och föremålets beskrivning och namn.
 • Några gånger när en användare lägger ett till föremål i ett byte, det kommer inte vara synligt från den andra användarens perspektiv, även om föremålets namn visas i byteschatten. Detta kan fixas om den andra användaren lägger ett föremål i bytet och sedan dar ut den igen.

Noteringar

 • Om du har blivit lurad, du kan skicka en anmälan till Steam support och förklara situationen. Det hjälper med att visa bevis om detta lurendrejeri, som conversationer eller skärmdumpar/videos av lurade byten. Se: Lurendrejeri Byten.
 • Det finns en 30 sekunders väntetid mellan misslyckande bytesförslag.
 • Om en spelare skickar flera bytesförfrågan till en annan spelare som nekar de, det finns en väntetid på 2 minuter mellan varje bytesförfrågan till att hindra spam.
 • Du kan inte byte om ditt Steam konto har blivit begränsad eller/och om du har blivit bannlyst från att byta på Steam.
 • Några sätt som användare kan luras av är externa länkar som inte styrs av Valve (några gånger är det en fejk steam sida). Logga aldrig in med ditt Steam konto om du inte litar på sidan! Besök bara länkar som Steam Butiken/Gemenskaps aktiviteten.

Gamla Bytesystemet

Galleri

Se även

Referenser

Externa länkar