Det Elemente Dropp Systemet

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Yes. I like this new weapon.
Heavy
En nylig funnet Reggeaelator.

Det Elemente Dropp Systemet er hoved prosessen i gjenstand distrubisjon til Team Fortress 2. Den ble først introdusert i Sniper vs. Spy Oppdateringen for å endre distrubisjonen av våpen som man fikk av å gjøre prestasjoner. Dens mening var at den skulle gi en mulighet til å utvikle kvantiteten av våpen i spillet, mens man måtte skaffe prestasjoner ved å farme dem (det menes og gjøre unike ting for å få prestasjoner) eller bruke bruke tredje parti verktøy for å forfalske slik man får alle prestasjonene. Systemet gir spilleren en gjenstand i en regulær basis i uken helt til tids-grensen er nådd. Siden Juli 11, 2013 har Dropp Systemet forandret seg. Spillere må nå godta en gjenstand før et nytt kan bli funnet.

Nåværende Systemet

A diagram på hvordan balansen er på gjenstander og tiden de blir sluppet ut.
Et kart diagram på gjenstander og når de blir sluppet.

Det nåværende dropp systemet som ble introdusert den 20 April, 2010.[1] Var spillere garanterte til å finne gjenstander fra et 30 til 70 minutters interval, med et gjennomsnitt på 50 minutter. Det forrige systemet gikk på et tilfeldig interval for å bestemme om en spiller fikk en gjenstand, som resulterte med at en spiller ikke kunne få en gjenstand på en lang periode i tid. Det nåværende systemet har fjernet dette og øker dermed sjansen for å få en gjenstand via dropp.

Det finnes ikke noen grenser på hvor mange gjenstander man kan få, men en grense på hvor mye tid der gjenstandene kan dukke opp. Denne grensen er blitt stilt til 10 timer hver uke (som blir stilt tilbake hver Torsdag).[2] Ved å spille over denne tids grensen vil ikke gi noen gjenstand. Spille mindre en grensen helt til den neste uken, vil øke begrensningen til et maksimum på to ukers spilletid. Det er blitt satt at man kan finne 7 til 12 gjenstander hver uke på en basis av 11 timer per uke. Ved å få Mann Co. Forsynings Kasser eller andre brukbare gjenstander vil ikke regnes med grensen, som betyr at disse gjenstandene ikke tar noen ting fra de 11 spille timene.[3][4] Systemet stiller inn tids grensen alltid hver Torsdag klokken 00:00 Greenwich Mean Time (GMT).

De gjenstandene man får lagres i Ryggsekken etter at spilleren er drept, etter et bytte er klart, om et kjøp fra Mann Co. Butikken, eller om ti dueller er blitt vunnet. Om spilleren går ifra serveren med en gjenstand i vente, men før den er lagt til i ryggsekken, vil en alarm dukke opp for å si ifra til spilleren om den nye gjenstanden når man besøker Hovedmenyen neste gang. Droppede, byttet, eller konstruerte gjenstander kan bli sittende fast i et så kalt "limbo" og vil kanskje ikke dukke opp i spillerens Ryggsekk. Dette kan skje når en tilbakevending fra serveren blokkerer "Ny gjenstand funnet!" skjermen skal dukke opp. Ved å besøke Mann Co. Butikken eller frakobling fra serveren vil vanligvis fikse dette så gjenstanden dukker opp i ryggsekken.

Det har alltid vært en sjanse der alle våpnene har en lik sjanse for å bli sluppet til en spiller, men det finnes også en mulighet for at et våpen som kommer fra et gjenstands sett som kan droppe enten mer eller mindre ganger enn andre. Det er ikke kjent helt eksakt hvem av disse våpnene som er mer sjeldnere eller om de er helt vanlige.[5]

Under Free-To-Play systemet som ble introdusert i Über Oppdateringen, kan spillere få bare en viss sjeldne gjenstander (med ingen kosmetiske eller spesielle gjenstander) inntil de har oppgradert til Premium status, der de får full tilgang til hele dropp systemet. Systemet har siden blitt vridd om til brukerkontoer for spilletid forskjellen mellom mindre og større spillere og vil redusere effekten av tomgang.

Det Positive og Negative

Det positive tingen med systemet gjør at nye og gamle spillere blir like satte ved å få våpen ved å invistere spilletid. dette gir spillere muligheten til å spille hvilken som helst klasse, siden dette teller med på om spilleren får en gjenstands dropp. Men om spilleren spiller mindre enn 11 timer i uken, vil de ikke få noe ekstra spilletid.

Mange spillere får uvilligt dupliserte gjenstander. Dette problemet har siden blitt fikset med konstruerings systemet, og senere med bytte systemet, som gir spillere muligheten å konstruere og bytte til seg mange andre gjenstander (med noen unntak) med hverandre.[6]

Selv om de nye systemene er oppe og går, eksisterer tomgangs metoden ennå. det er også mulig å stå i tomgang selv om man er avlogget, med å gå på tomgangs servere. Noen "idlere" velger å ikke ha på lyd eller bilde ved oppstart av spillet med parametrene -textmode og -nosound.

Prestasjons Milepæler

Den 29 April, 2008, la Valve fram et sett med tre opplåsbare våpen som en del av Gold Rush Oppdateringen. Disse våpnene ble opplåst etter å ha gjennomført et visst antall prestasjoner, som fullføres med Prestasjons Milepæler. Det er tre Milepæler totalt, der hver og en blir nådd ettersom hvor mange man har gjennomført. Når en milepæle blir nådd, vil spilleren få et våpen som er bundet med den milepælen. Dette ble siden senket ned for å redusere spillere fra å gjøre prestasjoner bare for nye våpen.

Den 21 Mai, 2009, la Valve et nytt system til spillet for å få et tilfeldig våpen for opplåste gjenstander, og originalt sett avbrøt hele milepæl systemet. Sener falt det tilbake til Prestasjons Milepæler, som nå er sammen med det elementet dropp systemet, for Sniper og Spy sine våpen fra 29 mai 2009 Patch. Dette systemet har siden blitt brukt i KRIG! Oppdateringen og i Engineer Oppdateringen.

Historie

Forrige Systemet

Ryggsekk ikonet føre Mann-Konomi Oppdateringen.

Når Valve bestemte seg for å forsatt ha Prestasjons Milepælene til Scout, Pyro, Heavy, og Medic, la de til en tilfeldig dropping system for å opprettholde balansen i hendelser med klasse oppdateringene. Dette systemet var patchet i spillet som en del av Sniper vs. Spy Oppdateringen den 21 Mai, 2009.

Valve kalkulerte tiden på hvor lenge en Team Fortress 2 spiller spilte gjennomsnittlig, de kom til slutt opp med en tid som skulle være tidsgrensen. Hvert 25 minutt av spilletiden, ville spille kalkulere et tilfeldig tall for å bestemme om en spiller skal få et våpen. Om spilleren var heldig (25% per gjenstand sjanse), ville man finne et tilfeldig valgt våpen. Om spilleren var uheldig (75% sjanse), ville man ikke få noen ting og tids grensen ville bli annulert. I tillegg, var det separate tider som gikk på et 15,430 sekuders (4 timer, 17 minutter og 10 sekunder) interval som ga i tillegg 1 av 28 sjanser på å få en hatt. Det gjennomsnittlige tiden for en gjenstand var 1 time og 40 minutter (inkludert dupliserte). Siden våpnene var gitt via en nummer generator, ville erfaringen variere.

Når den først kom ut, ville systemet bare være aktiv når Steam Samfunnet var på. Om spilleren ikke var signer inni hans/hennes venne liste, eller om Valve gjorde endringer på Steam Samfunnet, ville ikke spilleren få noen ting under den tiden. I tillegg, om spilleren var sammenkoblet med serveren men hadde mistet kontakten med Steam, ville ingen gjenstand dukke opp inntil serveren hadde fikset med å koble tilbake kontakten.

Dobbel Dropp Uker

Den 22 Desember, 2010, annonserte Valve at gjenstands dropp tiden ble fordoblet mellom 23 Desember, 2010 til 30 Desember, 2010. Alle spillerne ved denne perioden ble også belønnet med en nøkkel.[7]

En annen dobbel dropp uke ble annonsert 2 Juni, 2011 som varte fra 3 juni, 2011 til 10 Juni.[8]

Ikke droppbare gjenstander

Ryggsekken

Hovedartikkel: Backpack

Oppdaterings historie

21 mai 2009 Patch (Sniper vs. Spy Oppdateringen)

  • Lagt til gjenstands dropp systemet.

2 august 2011 Patch

  • [Udokumentert] Fikset så at man ikke ser andre ser hva man får i chat boksen.

Referanser

  1. "Thanks for standin' still, wanker.", TF2 Official Blog, April 20, 2010.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=51J2RSNeFHM#t=0m32s YouTube - About the new item drop system
  3. Crate drops don't count as normal drops, Steam Users' Forum post by zoli700, October 3, 2010.
  4. E-mail by Robin Walker on the crate drop system
  5. [1]
  6. "Incoming!", TF2 Official Blog, September 2, 2009.
  7. "Additional Time Has Been Awarded", TF2 Official Blog, December 22, 2010.
  8. "Double Drop Week", TF2 Official Blog, June 2, 2011

Se også

Eksterne Linker