Selkäydinpunktio

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Good to go!
The Medic

Pilkatessa Übersahan ollessa käytössä, Medic asettautuu taisteluasentoon ja lyö Übersahallaan eteenpäin ja poistaa sen, tappaen pelaajat, jotka ovat hitaita, valmistautumattomia, tai yksinkertaisesti liian lähellä pilkan tapahtuessa.

Lyönti tainnuttaa vastustajan ja tekee häneen 1 vahingon, kun taas poisto tekee 500 vahinkoa. Koska ne ovat kaksi eri toimintoa, on mahdollista että toinen onnistuu ja toinen epäonnistuu, riippuen siitä riittääkö kantomatka tai onko Medicin pilkkaa keskeytetty. Onnistuneesta taposta, Medic saa 100% ylilatausta (25% iskusta, 75% aseen takaisinvedosta), joka vastaa neljää Übersahan normaalia lyöntiä.

Tainnutus efekti toimii yliladattuihin vihollisiin sekä vihollisiin, jotka ovat Naps! Atomi-iskun vaikutuksen alaisena, mutta se ei tapa heitä. Kuitenkin, Medic saa tästä silti 100% ylilatausta.

Selkäydinpunktio-pilkkaa voidaan käyttää vihollisten nöyryyttämiseen ja pattitilanteiden aikana.


Vahinko ja toiminta-ajat

Katso myös: Vahinko
Vahinko ja toiminta-ajat
Vahinko
Lyhyt etäisyys 1 + 500
Mini-kriittinen 675
Toiminta-ajat
Pilkan kesto 4
Luvut ovat yhteisön testaamia arvioita.

Päivityshistoria

13. tammikuuta 2010 -päivitys

  • Alkuperäinen Ubersaw-pilkka (samankaltainen Luusahan kanssa, kuitenkin enemmän sellon kuuloinen) muutettiin tähän pilkkaan.

14. huhtikuuta 2011 -päivitys (Hatuton päivitys)

  • [Dokumentoimaton] Onnistunut tappo täyttää nyt 100% ylilatausta, paitsi jos kohde on yliladattu jolloin se täyttää 50%.

5. toukokuuta 2011 -päivitys (Replay päivitys)

  • [Dokumentoimaton] Lisättiin ääni Selkäydinpunktiolle.

Bugit

  • Selkäydinpunktio saattaa ajoittain osua Medicin takana olevaan pelaajaan edessä olevan sijasta. [1]

Trivia

Spinal Tap:in käyttämätön tappokuvake
  • Selkäydinpunktio on viittaus lääketieteelliseen toimenpiteeseen jossa neulalla otetaan nikamien ja selkärangan välistä olevista nesteistä näyte. Ne eivät kuitenkaan ammattilaisen tekemänä johda kuolemaan, mutta saattavat olla erittäin kivuliaita.
  • Vaikka ainutlaatuinen tappokuvake löytyy vieläkin pelitiedostoista, normaalia Übersahan tappokuvaketta käytetään silti. Kuvaketta käytettiin joskus pelissä, mutta se poistettiin tuntemattomista syistä.

Katso myös