Promotievoorwerpen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Promotie kunst voor Poker Night at the Inventory.
Als je nu bestelt, krijg je een tweede pak slaag, helemaal gratis!
De Scout

Promotievoorwerpen in Team Fortress 2 zijn exclusieve voorwerpen die beschikbaar zijn door middel van Valve's samenwerking met andere computerspelbedrijven, maar ook van hun eigen spellen. Spelers die de geselecteerde spellen van Valve of hun partners kopen, meestal binnen een bepaalde tijd, krijgen het voorwerp of de voorwerpen die geadverteerd zijn. Als het spel gekocht wordt tijdens de promotionele periode en bewaard wordt als niet-verzonden cadeau'tje, dan zal de ontvanger van het cadeau de geassocieerde promotionele voorwerpen erbij krijgen, ongeacht of de promotionele periode nog steeds aan de gang is of niet.

De middelen om promotievoorwerpen te krijgen kunnen variëren. Meestal worden promotievoorwerpen uitgedeeld aan spelers die een specifiek spel kopen of vooruitbestellen. Soms echter worden promotievoorwerpen ook op andere manieren uitgedeeld, zoals door prestaties te verdienen in het spel zelf. Zo werden bijvoorbeeld de Oordopjes uitgedeeld aan spelers die Team Fortress 2 op een Mac OS X (Engels) speelden.

Promotionele voorwerpen uitgedeeld voor de 3 februari 2011-patch, met uitzondering van die die verdiend zijn door spellen te spelen, zijn niet langer nog verkrijgbaar en kunnen alleen verkregen worden via ruilen of cadeau's. Sinds de introductie van de Authentieke kwaliteit zijn alle promotionele voorwerpen (met uitzondering van Aperture Labs-helm en Herlevingsmedewerkersspeld) verkrijgbaar via andere manieren - gekocht, ontworpen of via voorwerpvondsten. Promotionele voorwerpen verkregen via deze manieren hebben geen Authentieke kwaliteit.

Inhoud

Lijst

Actief

Alien Swarm

Zie ook: Alien Swarm (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Alien Swarm Parasite
Alien Swarm-parasiet
Cosmetische voorwerpen 19 juli 2010-patch Uitgereikt aan spelers die de Hattrick prestatie in Alien Swarm hebben behaald.


ChefSteps

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Boiling Point
Kookpunt
Actievoorwerpen Smissmas 2016
21 december 2016-patch
Uitgereikt in Authentiek aan spelers die een Joule sous-videkoker (Engels) hebben gekocht en de inbegrepen promotionele code hebben verzilverd.


Gunpoint

Zie ook: Gunpoint (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Crosslinker's Coil
crosslinker's coil
Cosmetische voorwerpen 10 juni 2013-patch In Authentieke kwaliteit gegeven aan spelers die Gunpoint hebben gekocht op Steam.


Ipecac Recordings

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
What's in the Team Fortress 2 Soundtrack Box?
What's in the Team Fortress 2 Soundtrack Box?
Actievoorwerpen 1 maart 2017 [Voorwerp schema-update] Uitgereikt aan spelers die Fight Songs: The Music of Team Fortress 2 hadden gekocht via de Ipecac Recordings Music Store of Amazon en de inbegrepen promotionele code hebben verzilverd.

Bij het gebruik van het voorwerp na 20 april 2017-patch, zal de speler de Audiofiel in authentieke kwaliteit verkrijgen.


Left 4 Dead 2

Zie ook: Left 4 Dead 2 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Frying Pan
Koekenpan
TF2 crosshair orange.png
Alle klassen (behalve Engineer en Spy)
Wapens (Slagwapen) 6 oktober 2010-patch Uitgereikt aan spelers die Left 4 Dead 2 op Steam hebben gekocht.
Ellis' Cap
Ellis' Pet
Cosmetische voorwerpen


Koopwaar

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Balloonicorn
Ballonhoorn
Cosmetische voorwerpen Pyromania Update
27 juni 2012-patch
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een Balloonicorn ballon (Engels) hebben gekocht van de officiële Valve-winkel (Engels) en de inbegrepen code hebben verzilverd.
Spycrab
Spycrab
13 augustus 2014-patch Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een Spycrab knuffel (Engels) hebben gekocht en de inbegrepen code hebben verzilverd.


NECA-actiefiguren

Zie ook: National Entertainment Collectibles Association (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Bonk Helm
Bonk-helm
Cosmetische voorwerpen 5 juni 2013-patch Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Scout actiefiguur uit de officiële Valve-winkel (Engels) of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Ye Olde Baker Boy
Ouwe Bakkersjongen
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Scout actiefiguur uit de officiële Valve-winkel (Engels) of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Engineer's Cap
Machinistenpet
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Engineer actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Texas Ten Gallon
Texaanse Cowboyhoed
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Engineer actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Otolaryngologist's Mirror
Otorinolaryngologenspiegel
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Medic actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Vintage Tyrolean
Klassieke Tirolerhoed
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Medic actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Master's Yellow Belt
Meesters Gele Hoofdband
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Sniper actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Professional's Panama
Professionele Panama
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Sniper actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Backbiter's Billycock
Lasteraars Bolhoed
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Spy actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Camera Beard
Camerabaard
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Spy actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.


Octodad: Dadliest Catch

Zie ook: Octodad: Dadliest Catch (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Dadliest Catch
Vaderlijkste vangst
Cosmetische voorwerpen 29 oktober 2014-patch Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die Octodad: Dadliest Catch op Steam hebben gekocht.

Random Acts of TF2

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Altruist's Adornment
Altruïstische Aankleding
Cosmetische voorwerpen 7 juli 2016-patch Uitgereikt aan spelers die iets hebben weggegeven op de Random Acts of TF2 subreddit voordat het voorwerp in het spel was, in de subreddit's verjaardagsevenement in 2016 hebben meegadaan, of gekozen worden om er een te krijgen door de subreddit's maandelijke community poll.
Philanthropist's Indulgence
Filantropengenot
13 december 2017-patch Uitgereikt aan spelers die mee hebben gedaan in de Random Acts of TF2 subreddit's verjaardags- of kerstevenement in 2017, of mee hebben gedaan aan een later evenement.


Red Orchestra 2 - Heroes Of Stalingrad

Zie ook: Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Stahlhelm
Stahlhelm
Cosmetische voorwerpen 2 augustus 2011-patch Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad voorbesteld hadden voor 13 september 2011 op Steam, of spelers die Red Orchestra 2 - Digital Deluxe Edition gekocht hebben.
Pilotka
Pilotka


Rock Paper Shotgun

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Horace
Horace
Cosmetische voorwerpen 27 augustus 2014-patch Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die Rock Paper Shotgun steunen door hun steunprogramma (Engels) en de inbegrepen code hebben verzilverd.


SpaceChem

Zie ook: SpaceChem (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Fishcake
Viskoek
Wapens (Secundair) 28 april 2011-patch Kan ontworpen worden door middel van de promotionele SpaceChem voorwerpen.
SpaceChem Pin
SpaceChem-speld
Cosmetische voorwerpen
Moustachium Bar
Snorriumstaaf
Crafting anvil.png
Ontwerpen
Ontwerpen Uitgereikt aan spelers die de Australium-gethematiseerde levels in SpaceChem op Steam en de bijbehorende prestaties behalen.
Spacemetal Scrap
Ruimteschroot
'Fish'
'Vis'


Spiral Knights

Zie ook: Spiral Knights (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Spiral Sallet
Spirale Sallet
Cosmetische voorwerpen 14 juni 2011-patch Uitgereikt aan spelers die de Mission Accomplished prestatie in Spiral Knights hebben behaald op Steam.


Weta Workshop

Zie ook: Weta Workshop (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Dr. Grordbort's Crest
Dr. Grordborts Embleem
Cosmetische voorwerpen 20 juli 2011-patch Uitgereikt aan spelers die de Dr. Grordborts overwinningspakket gekocht hebben in de Mann Co.-Winkel.
Dr. Grordbort's Copper Crest
Dr. Grordborts Koperen Embleem
15 december 2011-patch Uitgereikt aan spelers die het Dr. Grordborts Slimmerikenpakket of het Dr. Grordbort's Moonbrain Double Pack hebben gekocht uit de Mann Co.-winkel.
Dr. Grordbort's Silver Crest
Dr. Grordborts Zilveren Embleem
Uitgereikt aan spelers die het Dr. Grordborts Maanmanpakket of het Dr. Grordbort's Moonbrain Double Pack hebben gekocht uit de Mann Co.-winkel.


Overig

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Mann Co. Cap
Mann Co. Pet
Cosmetische voorwerpen Mann-Conomie Update
30 september 2010-patch
Uitgereikt aan de spelers wanneer ze hun eerste aankoop hebben gedaan bij de Mann Co.-winkel.
World Traveler's Hat
Wereldreizigers Hoed
17 december 2010-patch Uitgereikt aan spelers wanneer hun eerste mapppostzegelaankoop hebben gedaan in de Mann Co.-Winkel.
Professor Speks
Professorenbril
Über Update
23 juni 2011-patch
Uitgereikt aan spelers die als verwijzer worden aangewezen wanneer een speler met een gratis account upgrade naar een premium account.

Volgende verwijzingen verhogen de teller op dit voorwerp.
Proof of Purchase
Aankoopbewijs
Uitgereikt aan spelers die Team Fortress 2 voor de Über Update op 23 juni 2011.

Kan verkregen worden door een winkelversie van Team Fortress 2 te activeren op Steam of door de Orange Box te kopen.
Party Hat
Feesthoedje
23 augustus 2011-patch Uitgereikt aan spelers die Team Fortress 2 op 24 augustus 2011 en later hebben gespeeld.
Noise Maker - TF Birthday
Lawaaimaker - Verjaardag TF
Lawaaimaker
Antique Halloween Goodie Cauldron
Antieke Halloween-verrassingsketel
Actievoorwerpen Zeer Enge Halloween Special
27 oktober 2011-patch
Uitgereikt aan spelers die Team Fortress 2 hebben gespeeld tijdens de Zeer Enge Halloween Special, of één van de volgende Halloween evenementen. Maar één keer uitgedeeld.

Wanneer het voorwerp gebruikt word, krijgt de speler het Zeehondmasker en één uniek kostuumonderdeel van één van de negen uitgebrachte kostuums.
Spirit Of Giving
Geest van de Goede Gunst
Cosmetische voorwerpen Australisch Kerstfeest 2011
15 december 2011-patch
Uitgereikt aan spelers met een Premium account die Team Fortress 2 hebben gespeeld tijdens het [[Australium Christmas 2011/nl|Template:Dictionary/common strings/australium christmas 2011]] evenement, of elk volgend Smismas evenement.
Noise Maker - Winter Holiday
Lawaaimaker - Feestdagen
Lawaaimaker
Secret Saxton
Goedheiligman
Actievoorwerpen
Mann Co. Store Package
Mann Co.-winkelpakket
11 mei 2012-patch Uitgereikt aan spelers die in één betaling $20 of meer uitgeven in de Mann Co.-winkel.
Mann Co. Online Cap
Mann Co. Online-pet
Cosmetische voorwerpen Mecha Update
20 december 2012-patch
Uitgereikt aan spelers die hun eerste aankoop voltooien in de Mann Co.-winkel door de officiële online winkel of het web interface.Expired

Adult Swim

Zie ook: Adult Swim (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Robot Chicken Hat
Robot Chicken-hoed
Cosmetische voorwerpen 27 juni 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who signed up for the Adult Swim newsletter before midnight July 4, 2012 and redeemed the promotional code emailed to them.


Alliance of Valiant Arms

Zie ook: Alliance of Valiant Arms (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Black Rose
Zwarte Roos
Wapens (Slagwapen) 14 februari 2012-patch Awarded to players who had earned the 1st One Down achievement in Alliance of Valiant Arms on Steam.

As of June 29, 2018 this achievement item is no longer obtainable due to the game shutting down.


Alien: Isolation

Zie ook: Alien: Isolation (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Nostromo Napalmer
Nostromo Napalmer
Wapens (Primair) 17 september 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Alien: Isolation on Steam before October 7, 2014.
Alien Cranium
Alienschedel
Cosmetische voorwerpen
Biomech Backpack
Biomech-Rugzak
Xeno Suit
Xeno-pak
MK 50
MK 50


Assassin's Creed: Revelations

Zie ook: Assassin's Creed Revelations (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Sharp Dresser
Scherp Geklede
Wapens 23 november 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Assassin's Creed: Revelations on Steam before December 1, 2011.
Dashin' Hashshashin
Dashende Hashshashin
Cosmetische voorwerpen


Australian Hightower Highjinx

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Australian Hightower Highjinx Donor
Australian Hightower Highjinx Donor
Cosmetische voorwerpen 26 maart 2019-patch Awarded to players who donated $5 AUD or more to the Australian Hightower Highjinx charity drive, through item or monetary donations.


Awesomenauts

Zie ook: Awesomenauts (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Russian Rocketeer
Russische Raketheld
Cosmetische voorwerpen 2 augustus 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Awesomenauts on Steam before September 5, 2012.
Lone Star
Eenzame Ster
Awesomenauts Badge
Awesomenauts-badge


Batman: Arkham Knight

Zie ook: Batman: Arkham Knight (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Arkham Cowl
Batmuts
Cosmetische voorwerpen 4 december 2015-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Batman: Arkham Knight on Steam before November 16, 2015.
Fear Monger
Vreesventer
Firefly
Vuurvlieg


BioShock Infinite

Zie ook: BioShock Infinite (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Doe-Boy
Doe-Jongen
Cosmetische voorwerpen 22 februari 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased BioShock Infinite on Steam before March 26, 2013.
Person in the Iron Mask
Persoon in het Ijzeren Masker
Blind Justice
Blinde Gerechtigheid
Pounding Father
Slaande Grondlegger
Vox Diabolus
Vox Diabolus
Sydney Straw Boat
Sydney Schippers Strohoed
Steel Songbird
Stalen Zangvogel


BioShock Infinite Seizoenspas

Zie ook: BioShock Infinite (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Big Daddy
Big Daddy
Cosmetische voorwerpen 7 februari 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased the BioShock Infinite Season Pass on Steam before March 24, 2014.
First American
Eerste Amerikaan
Mister Bubbles
Mister Bubbles


The Binding of Isaac: Rebirth

Zie ook: The Binding of Isaac: Rebirth (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Brimstone
Brimstone
Cosmetische voorwerpen 3 december 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased The Binding of Isaac: Rebirth on Steam before December 10, 2014.


BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien

Zie ook: BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Buck Turner All-Stars
Buck Turner All-Stars
Cosmetische voorwerpen 15 februari 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien on Steam before February 26, 2013.


Blapature Co.

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Blapature Co. Contributor
Blapature Co. - Bijdrager
Cosmetische voorwerpen 2 augustus 2017-patch Awarded to players who donated at least $5 to the Blapature Co. charity drive.
Blapature Co. Backer
Blapature Co.-ondersteuner
26 juni 2018-patch Awarded to players who donated at least $5 to the Blapature Co. Charity Bash.
Blapature Co. Supporter
Blapature Co.-supporter
Awarded to players who donated at least $15 to the Blapature Co. Charity Bash].
Blapature Co. Benefactor
Blapature Co.-weldoener
Awarded to players who donated at least $25 to the Blapature Co. Charity Bash.


BRINK

Zie ook: Brink (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Anger
Anger
Cosmetische voorwerpen 3 augustus 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Brink on Steam before August 8, 2011.


Brütal Legend

Zie ook: Brütal Legend (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Brütal Bouffant
Brütale Bouffant
Cosmetische voorwerpen 18 februari 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Brütal Legend on Steam before February 26, 2013.
Shred Alert
Gitaargevaar
Actievoorwerpen


The Cave

Zie ook: The Cave (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Grizzled Growth
Grauwe Gezichtsgroei
Cosmetische voorwerpen 8 januari 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased The Cave on Steam before January 23, 2013.
Last Straw
Halmhoed
Prize Plushy
Kermisknuffel


Company of Heroes 2

Zie ook: Company of Heroes 2 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Heavy Artillery Officer's Cap
Zwaar Geschutsofficiersmuts
Cosmetische voorwerpen 21 september 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Company of Heroes 2 on Steam before June 25, 2013.
Combat Medic's Crusher Cap
Hospik-hoed
Heroic Companion Badge
Heldhaftige Metgezellenspeld


Counter-Strike: Global Offensive

Zie ook: Counter-Strike: Global Offensive (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
AWPer_Hand
AWPerhand
Wapens 15 augustus 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Counter-Strike: Global Offensive on Steam before August 21, 2012.


CrimeCraft GangWars

Zie ook: CrimeCraft (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Bolt Action Blitzer
Bolt Action Blitzer
Cosmetische voorwerpen 27 juni 2012-patch Awarded to players who had completed the CrimeCraft GangWars achievement Key to the City.

As of August 31st, 2017, this achievement item is no longer obtainable due to the game shutting down.


Deus Ex: Human Revolution

Zie ook: Deus Ex: Human Revolution (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Short Circuit
Kortsluiter
Wapens (Secundair) Manno-technologiebundel
18 augustus 2011-patch
Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Deus Ex: Human Revolution on Steam before August 23, 2011.
Widowmaker
Weduwemaker
Wapens (Primair)
Machina
Machina
Diamondback
Diamantrug
Purity Fist
Zuiverheidsvuist
Cosmetische voorwerpen
Nanobalaclava
Nanobalaclava
Company Man
Bedrijfsman
Deus Specs
Deusbril


Disgaea PC

Zie ook: Disgaea (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Prinny Machete
Prinny-machete
Wapens (Slagwapen) 7 juli 2016-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Disgaea PC on Steam before July 4, 2016.
Prinny Hat
Prinny-hoed
Cosmetische voorwerpen
Prinny Pouch
Prinny-buidel


Dishonored

Zie ook: Dishonored (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Lacking Moral Fiber Mask
Lacking Moral Fiber Mask
Cosmetische voorwerpen 27 september 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Dishonored on Steam before October 9, 2012.
Whale Bone Charm
Walvisbotamulet


Don't Starve

Zie ook: Don't Starve (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Ham Shank
Hamschenkel
TF2 crosshair orange.png
Alle klassen (behalve Engineer en Spy)
Wapens (Slagwapen) 12 maart 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Don't Starve on Steam before April 23, 2013.
Wilson Weave
Wilson-warrebol
Cosmetische voorwerpen


The Elder Scrolls V: Skyrim

Zie ook: The Elder Scrolls V: Skyrim (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Dragonborn Helmet
Dragonbornhelm
Cosmetische voorwerpen 3 augustus 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased The Elder Scrolls V: Skyrim on Steam before August 8, 2011.


Faerie Solitaire

Zie ook: Faerie Solitaire (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Faerie Solitaire Pin
Faerie Solitaire-speld
Cosmetische voorwerpen 29 november 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Faerie Solitaire on Steam before December 13, 2012.


Fallout: New Vegas

Zie ook: Fallout: New Vegas (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Pip-Boy
Pip-Boy
Cosmetische voorwerpen 3 augustus 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Fallout: New Vegas on Steam before August 8, 2011.


Football Manager 2012

Zie ook: Football Manager 2012 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Ball-Kicking Boots
Balschoppende Laarzen
Cosmetische voorwerpen 13 oktober 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Football Manager 2012 on Steam before October 21, 2011.
Merc's Pride Scarf
Huurlings Sjaal van Trots
Noise Maker - Vuvuzela
Lawaaimaker - Vuvuzela
Lawaaimaker


From Dust

Zie ook: From Dust (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Mask of the Shaman
Masker van de Sjaman
Cosmetische voorwerpen 29 juli 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased From Dust on Steam before August 17, 2011.


De Grote Cadeauhoop

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
B.M.O.C.
Kerstmuts
Cosmetische voorwerpen 15 december 2011-patch Awarded by random chance when completing objectives or crafting coal during the Steam Great Gift Pile event between December 28, 2011 through January 1, 2012.
Ebenezer
Ebenezer
Holiday Headcase
Pakjespet


De Grote Steam Schat Jacht

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Bounty Hat
Premiehoed
Cosmetische voorwerpen 7 december 2010-patch Awarded to players who completed at least 5 out of 28 objectives in The Great Steam Treasure Hunt.
Treasure Hat
Schathoed
Awarded to players who completed at least 15 out of 28 objectives in The Great Steam Treasure Hunt.
Hat of Undeniable Wealth And Respect
Hoed van Onmiskenbare Weelde en Respect
Awarded to players who completed all 28 objectives in The Great Steam Treasure Hunt.


Hero Academy

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Void Monk Hair
Void Monk-haar
Cosmetische voorwerpen 10 augustus 2012-patch Gegeven aan spelers die Hero Academy op Steam hadden gekocht.
Tribal Bones
Stambotten
Grenadier Helm
Grenadier-helm
Ninja Cowl
Ninja-kap


Hitman: Absolution

Zie ook: Hitman: Absolution (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Quackenbirdt
Quäckenbirdt
Wapens (PDA2) 16 november 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Hitman: Absolution on Steam before November 19, 2012.
Chief Constable
Commissaris
Cosmetische voorwerpen
Siberian Sophisticate
Slimme Siberiaan
Deadliest Duckling
Wreedste Woerd
That '70s Chapeau
Die Jaren 70-chapeau
Hitt Mann Badge
Hitt Mann-speld


Homefront

Zie ook: Homefront (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Hero's Hachimaki
Heroïsche Hachimaki
Cosmetische voorwerpen 28 februari 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Homefront on Steam before March 15, 2011.


Hugs.tf

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Heartfelt Hug
Lieflijke Liefkozing
Cosmetische voorwerpen 4 mei 2017-patch Awarded to players who donated at least £10 to the 2017 hugs.tf charity drive, through item or monetary donations.
Heartfelt Hero
Hartelijke Held
26 juni 2018-patch Awarded to players who donated at least £10 to the 2018 hugs.tf charity drive, through item or monetary donations.


Humble Bundle

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Heart of Gold
Hart van Goud
Cosmetische voorwerpen 26 november 2013-patch Awarded to players who donated at least $5 to the Humble Bundle supporting the Yogscast Dwarven Dairy Drive and redeemed the promotional code sent to them.
Thought that Counts
Gedachte die telt
26 november 2014-patch Awarded to players who donated at least $5 to the Humble Bundle supporting the Yogscast Jingle Jam and redeemed the promotional code sent to them.
Honeydew's Charitable Countenance
Honeydews Charitatieve Gelaat
25 november 2015-patch Awarded to players who donated at least $5 to the Humble Bundle supporting the Yogscast Jingle Jam 2015 and redeemed the promotional code sent to them.
Xephos' Philanthropic Physiognomy
Xephos' Filantropische Fysionomie
Duncan's Kindhearted Kisser
Duncans Goedhartige Gezicht
23 november 2016-patch Awarded to players who donated at least $30 to the Humble Bundle supporting the Yogscast Jingle Jam 2016 and redeemed the promotional code sent to them.
Hannah's Altruistic Aspect
Hannahs Gulle Gelaat
Sips' Selfless Simulacrum
Sips' Sympathieke Smoel
Sjin's Generous Guise
Sjins Vrijgevige Voorkomen
Israphel's Eleemosynary Expression
Israphels Aangename Aanblik
21 november 2017-patch Awarded to players who donated at least $5 to the Humble Bundle supporting the Yogscast Jingle Jam 2017 and redeemed the promotional code sent to them.
Mandrew's Munificent Mug
Mandrews Minnelijke Mombakkes


Hydro.tf

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Hydro.TF All-Star Medal
Hydro.TF All-Star Medal
Cosmetische voorwerpen 26 juni 2018-patch Awarded to players who donated at least $7.50 USD to the 2018 hydro.tf charity drive.


Jagged Alliance - Back in Action

Zie ook: Jagged Alliance - Back in Action (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Battle Bob
Gevechtskapsel
Cosmetische voorwerpen 2 februari 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Jagged Alliance - Back in Action on Steam before February 7, 2012.
Bushman's Boonie
Bosjesboonie
Merc Medal
Huurlingenmedaille


Liefdadigheidsbundel Japan

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Humanitarian's Hachimaki
Humanitaire Hachimaki
Cosmetische voorwerpen Liefdadigheidsbundel Japan
23 maart 2011-patch
These items were available for purchase from the Mann Co. Store between March 23 and April 6, 2011, with all proceeds (excluding taxes) going to fund American Red Cross relief operations in Japan following the 2011 Tohoku earthquake and tsunami.
Benefactor's Kanmuri
Weldoeners Kanmuri
Magnanimous Monarch
Grootmoedige Monarch
Noise Maker - Bell
Lawaaimaker - Bel
Lawaaimaker
Noise Maker - Gong
Lawaaimaker - Gong


Killing Floor

Zie ook: Killing Floor (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Foster's Facade
Fosters Façade
Cosmetische voorwerpen 13 december 2010-patch Awarded in Vintage quality to players who purchased Killing Floor on Steam before December 14, 2010, or Unique quality if purchased between December 14, 2010 and January 4, 2011.
Stockbroker's Scarf
Beursmakers Sjaal


Kingdoms of Amalur: Reckoning

Zie ook: Kingdoms of Amalur: Reckoning (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Bolgan
Bolgan
Cosmetische voorwerpen 17 januari 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Kingdoms of Amalur: Reckoning on Steam before February 7, 2012.
Bolgan Family Crest
Bolgan-familiewapen
Warsworn Helmet
Warsworn-helm


Lara Croft and the Temple of Osiris

Zie ook: Lara Croft and the Temple of Osiris (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Jungle Booty
Avonturiersachterwerk
Cosmetische voorwerpen 3 december 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Lara Croft and the Temple of Osiris on Steam before December 9, 2014.
Crown of the Old Kingdom
Kroon van het Oude Koninkrijk
Tomb Readers
Lara's Lezers


Left 4 Dead 2/Left 4 Dead 2: The Sacrifice

Zie ook: Left 4 Dead 2 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Bill's Hat
Bills Baret
Cosmetische voorwerpen 2 november 2009-patch Awarded to players who pre-purchased Left 4 Dead 2 on Steam before November 17, 2009.


Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012

Zie ook: Magic: The Gathering (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Planeswalker Goggles
Planeswalkerbril
Cosmetische voorwerpen 3 juni 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 on Steam before June 15, 2011.
Planeswalker Helm
Planeswalkerhelm


Magicka: Nippon

Zie ook: Magicka: Nippon (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Conjurer's Cowl
Tovenaarskap
Cosmetische voorwerpen 31 mei 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Magicka: Nippon on Steam before June 5, 2011.


Merchandise

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Archimedes
Archimedes
Cosmetische voorwerpen Mann vs. Machine
15 augustus 2012-patch
Awarded in Genuine quality to players who had purchased an Archimedes Plush from the official Valve Store and redeemed the code that came with it.
What's in the Portal 2 Soundtrack Box?
Wat zit er in de Portal 2 Soundtrackdoos?
Actievoorwerpen 17 oktober 2012-patch Awarded to players who had purchased the Portal 2: Songs to Test By Soundtrack from the official Valve Store or any retail store and redeemed the code that came with it.

Upon using the item after 12 maart 2013-patch, the player will receive the Ap-Sap in Genuine quality.
Grandmaster
Grootmeester
Cosmetische voorwerpen 2 oktober 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased the Exclusive Team Fortress 2 Chess Set from ThinkGeek or the Valve Store and redeemed the code that came with it.


Monday Night Combat

Zie ook: Monday Night Combat (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Essential Accessories
Essentiële Accessoires
Cosmetische voorwerpen 24 januari 2011-patch Awarded to players who purchased Monday Night Combat on Steam before February 1, 2011.
Superfan
Superfan
Athletic Supporter
Atletische Supporter


Mount & Blade: With Fire & Sword

Zie ook: Mount&Blade: With Fire & Sword (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Hetman's Headpiece
Hetmans Hoofdbescherming
Cosmetische voorwerpen 28 april 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Mount & Blade: With Fire & Sword on Steam before May 3, 2011.
Janissary Ketche
Janitsaarse Ketche


NECA-actiefiguren

Zie ook: National Entertainment Collectibles Association (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Brigade Helm
Korpshelm
Cosmetische voorwerpen 1 februari 2013-patch Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Pyro actiefiguur hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels) of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Glengarry Bonnet
Schotse Muts
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Demoman actiefiguur uit de officiële Valve-winkel (Engels) of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Tyrant's Helm
Tiranhelm
5 juni 2013-patch Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Soldier actiefiguur (Engels) hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels) of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Stainless Pot
Roestvrije Pan
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Soldier actiefiguur (Engels) hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Respectless Rubber Glove
Respectloze Rubberen Handschoen
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Pyro actiefiguur (Engels) hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Scotsman's Stove Pipe
Schotsmans Hoge Hoed
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Demoman actiefiguur (Engels) hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Officer's Ushanka
Officiers Oesjanka
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een RED Heavy actiefiguur (Engels) hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.
Tough Guy's Toque
Stoere Kerels Toque
Uitgereikt in Authentieke kwaliteit aan spelers die een BLU Heavy actiefiguur (Engels) hebben gekocht uit de officiële Valve-winkel (Engels)of een andere winkel in de inbegrepen code hebben verzilverd.


PC Gamer Digital Episode 1

Zie ook: PC Gamer (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Killer Exclusive
Dodelijke Nieuws
Cosmetische voorwerpen 15 september 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who redeemed a code found within PC Gamer UK issue 232 (Retail), or purchased PC Gamer Digital Episode 1.


Plants vs. Zombies

Zie ook: Plants vs. Zombies (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Brain Bucket
Hersenpan
Cosmetische voorwerpen 28 april 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Plants vs. Zombies on Steam before May 5, 2011.
Dead Cone
Dode Pylon


Poker Night at the Inventory

Zie ook: Poker Night at the Inventory (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Dealer's Visor
Delers Klep
Cosmetische voorwerpen 3 november 2010-patch Awarded to players who pre-purchased Poker Night at the Inventory on Steam before November 22, 2010.
Iron Curtain
IJzeren Gordijn
Wapens (Primair) 22 november 2010-patch Uitgereikt aan spelers die de Special Item: The Heavy prestatie hebben behaald in Poker Night at the Inventory op Steam.
Enthusiast's Timepiece
Enthousiastelingenuurwerk
Wapens (PDA2) Uitgereikt aan spelers die de Special Item: Tycho prestatie hebben behaald in Poker Night at the Inventory op Steam.
Lugermorph
Lugermorph
Wapens (Secundair) Uitgereikt aan spelers die de Special Item: Max prestatie hebben behaald in Poker Night at the Inventory op Steam.

Deze versie van de Lugermorph kan alleen in Unieke kwaliteit verkregen worden.
Dangeresque, Too?
Dangeresque, Too?
Cosmetische voorwerpen Uitgereikt aan spelers die de Special Item: Strong Bad prestatie hebben behaald in Poker Night at the Inventory op Steam.
License to Maim
Licentie om te Verminken
Uitgereikt aan spelers die de Special Item: Max prestatie hebben behaald in Poker Night at the Inventory op Steam.


Poker Night 2

Zie ook: Poker Night 2 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Long Fall Loafers
Langevalslaarzen
Cosmetische voorwerpen 12 maart 2013-patch Uitgereikt aan spelers die de Personality Goes a Long Way prestatie hebben behaald in Poker Night 2 op Steam.
Necronomicrown
Necronomikroon
Uitgereikt aan spelers die de Book 'Em prestatie hebben behaald in Poker Night 2 op Steam.
Samson Skewer
Samson-spies
Uitgereikt aan spelers die de Orb 'n' Legends prestatie hebben behaald in Poker Night 2 op Steam.
Bloodhound
Bloedhond
Uitgereikt aan spelers die de Banjo Hero prestatie hebben behaald in Poker Night 2 op Steam.
Dapper Disguise
Voortreffelijke Vermomming
Uitgereikt aan spelers die de Trophy Wife prestatie hebben behaald in Poker Night 2 op Steam.

Portal 2

Zie ook: Portal 2 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Companion Cube Pin
Gezelschapskubusspeld
Cosmetische voorwerpen 15 april 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Portal 2 on Steam before April 19, 2011.


Potato's MVM Servers

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Titanium Tank Participant Medal 2017
Titanium Tank - deelnemersmedaille 2017
Cosmetische voorwerpen 17 november 2017-patch Awarded in Genuine quality to players who participated in the Potato's MVM Servers Titanium Tank event.
Canteen Crasher Rust Starter Medal 2018
Canteen Crasher 2018 - Roestige beginnersmedaille
Blue Moon Pack
28 maart 2018-patch
Uitgereiekt aan spelers die 1 Medal Point hebben gekregen in Potato's MVM Servers Canteen Crasher evenement.
Canteen Crasher Iron Recall Medal 2018
Canteen Crasher 2018 - IJzeren teleportatiemedaille
Uitgereiekt aan spelers die 30 Medal Points hebben gekregen in Potato's MVM Servers Canteen Crasher evenement.
Canteen Crasher Bronze Ammo Medal 2018
Canteen Crasher 2018 - Zilveren constructiemedaille
Uitgereiekt aan spelers die 75 Medal Points hebben gekregen in Potato's MVM Servers Canteen Crasher evenement.
Canteen Crasher Silver Building Medal 2018
Canteen Crasher 2018 - Zilveren constructiemedaille
Uitgereiekt aan spelers die 150 Medal Points hebben gekregen in Potato's MVM Servers Canteen Crasher evenement.
Canteen Crasher Gold Uber Medal 2018
Canteen Crasher 2018 - Gouden übermedaille
Uitgereiekt aan spelers die 225 Medal Points hebben gekregen in Potato's MVM Servers Canteen Crasher evenement.
Canteen Crasher Platinum Crit Medal 2018
Canteen Crasher 2018 - Platina voltreffersmedaille
Uitgereiekt aan spelers die 300 Medal Points hebben gekregen in Potato's MVM Servers Canteen Crasher evenement, met op z'n minst 60 punten van geaccepteerde inhoudinzending.
Madness vs Machines Burnished Beryl 2019
Madness vs Machines Burnished Beryl 2019
26 maart 2019-patch Uitgereikt aan spelers die 100 Tour Points hebben verzameld in het Potato's MVM Servers (Engels) Madness vs. Machines evenement door missies te voltooien, wanneer de community gezamelijk 1 contractster heeft verzameld.
Madness vs Machines Grandiose Garnet 2019
Madness vs Machines Grandiose Garnet 2019
Uitgereikt aan spelers die 25 Tour Points hebben verzameld in het Potato's MVM Servers Madness vs. Machines evenement door missies te voltooien, wanneer de community gezamelijk 25 contractsterren hebben verzameld.
Madness vs Machines Tempered Tourmaline 2019
Madness vs Machines Tempered Tourmaline 2019
Uitgereikt aan spelers die 50 Tour Points hebben verzameld in het Potato's MVM Servers Madness vs. Machines evenement door missies te voltooien, wanneer de community gezamelijk 50 contractsterren hebben verzameld.
Madness vs Machines Royal Rhodonite 2019
Madness vs Machines Royal Rhodonite 2019
Uitgereikt aan spelers die 75 Tour Points hebben verzameld in het Potato's MVM Servers Madness vs. Machines evenement door missies te voltooien, wanneer de community gezamelijk 75 contractsterren hebben verzameld.
Madness vs Machines Chaotic Crystal 2019
Madness vs Machines Chaotic Crystal 2019
Uitgereikt aan spelers die 100 Tour Points hebben verzameld in het Potato's MVM Servers Madness vs. Machines evenement door missies te voltooien, wanneer de community gezamelijk 100 contractsterren hebben verzameld.
Madness vs Machines Hopeful Heart 2019
Madness vs Machines Hopeful Heart 2019
Uitgereikt aan spelers die $10 USD of meer doneren aan Potato's MVM Servers Madness vs. Machines liefdadigsheidsevenement door middel van voorwerpen (Engels) of geld (Engels).
Madness vs Machines Boundless Heart 2019
Madness vs Machines Boundless Heart 2019
Uitgereikt aan spelers die $1 USD of meer doneren aan Potato's MVM Servers Madness vs. Machines liefdadigsheidsevenement door middel van voorwerpen (Engels) of geld (Engels), elke $5.000 USD.
Madness vs Machines Pinnacle of Ingenuity 2019
Madness vs Machines Pinnacle of Ingenuity 2019
Uitgereikt aan de inhoudmakers die inhoud hebben bijgedragen en geaccepteerd zijn in het Potato's MVM Servers (Engels) Madness vs. Machines evenement.
Memes vs. Machines Baked Potato 2019
Memes vs. Machines 2019 - Gebakken aardappel
17 april 2019-patch Awarded to players who completed 60 minutes of successful wave time during the Potato's MVM Servers Memes vs Machines event.
Memes vs. Machines PotatOS Server 2019
Memes vs. Machines 2019 - PotatOS-server
Awarded to content creators who submitted content that was accepted into the Potato's MVM Servers Memes vs Machines event.
Mashed Mediocrity Potato 2020
Mashed Mediocrity Potato 2020
1 mei 2020-patch Awarded to players who completed three hours of successful wave time, or completed at least six missions, during the Potato's MVM Servers Mashed Mediocrity event.
Mashed Mediocrity Super Potato 2020
Mashed Mediocrity Super Potato 2020
Awarded to content creators who submitted content that was accepted into the Potato's MVM Servers Mashed Mediocrity event.
Mashed Mediocrity Memer Motherboard 2020
Mashed Mediocrity Memer Motherboard 2020
Awarded to event helpers during the Potato's MVM Servers Mashed Mediocrity event.


Aardappelzak

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Aperture Labs Hard Hat
Aperture Labs-helm
Cosmetische voorwerpen 5 april 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased the Potato Sack bundle on Steam before April 5, 2011.
Resurrection Associate Pin
Herlevingsmedewerkersspeld
7 april 2011-patch Awarded in Unique quality to players who played all the games in the Potato Sack bundle on Steam before April 19, 2011.


Quake 4

Zie ook: Quake 4 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Original
Original
Wapens (Primair) 3 augustus 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased QUAKE 4 on Steam before August 8, 2011.


Quantum Conundrum

Zie ook: Quantum Conundrum (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Quadwrangler
Quadwrangler
Cosmetische voorwerpen 31 mei 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Quantum Conundrum on Steam before June 21, 2012.
Professor's Pineapple
Alwetende Ananas
Atomic Accolade
Atomische Accolade


RAGE

Zie ook: RAGE (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Wingstick
Wingstick
Cosmetische voorwerpen 3 augustus 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased RAGE on Steam before August 7, 2011.


Red Faction: Armageddon

Zie ook: Red Faction: Armageddon (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Maul
Strijdhamer
Wapens (Slagwapen) 3 juni 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Red Faction: Armageddon on Steam before June 9, 2011.


RIFT

Zie ook: RIFT (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Sun-on-a-Stick
Zon-op-een-Stok
Wapens (Slagwapen) 3 februari 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased RIFT on Steam before March 1, 2011.
Sharpened Volcano Fragment
Geslepen Vulkaanfragment
RIFT Well Spun Hat Claim Code
RIFT Well Spun Hat Claim Code
n.v.t. Gereedschappen Awarded to players who completed the Team Fortress 2 achievement Riftwalker before the 2 november 2011-patch.

Activating the item creates a redemption code for use in the game RIFT, which rewards players with a "Well Spun Hat" item.


Saints Row: The Third

Zie ook: Saints Row: The Third (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Apoco-Fists
Apoco-Vuisten
Wapens (Slagwapen) 10 november 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Saints Row: The Third on Steam before November 15, 2011.
Cold War Luchador
Koude Oorlog-Luchador
Cosmetische voorwerpen
Mark of the Saint
Symbool van de Saint


Sam & Max: The Devil's Playhouse

Zie ook: Sam & Max: The Devil's Playhouse (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Big Kill
Grote Dood
Wapens (Secundair) 15 april 2010-patch Awarded to players who purchased Sam & Max: The Devil's Playhouse on Steam before April 22, 2010.

All Lugermorphs acquired from this promotion have been changed to Vintage quality.
Lugermorph
Lugermorph
Wapens (Secundair)
Max's Severed Head
Max' Afgehakte Hoofd
Cosmetische voorwerpen


Scribblenauts Unlimited

Zie ook: Scribblenauts Unlimited (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Cockfighter
Hanenvechter
Cosmetische voorwerpen 16 november 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Scribblenauts Unlimited on Steam before November 20, 2012 in North America or February 15, 2013 in other regions.


Shoot Many Robots

Zie ook: Shoot Many Robots (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Scrap Pack
Schrootbundel
Cosmetische voorwerpen 22 maart 2012-patch Awarded in Genuine quality quality to players who pre-purchased Shoot Many Robots on Steam before April 6, 2012.


Sleeping Dogs

Zie ook: Sleeping Dogs (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Flying Guillotine
Vliegende Guillotine
Wapens (Secundair) Triad-pakket
2 augustus 2012-patch
Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Sleeping Dogs on Steam before August 14, 2012.
Neon Annihilator
Neonuitschakelaar
Wapens (Slagwapen)
Huo-Long Heater
Huo-Long Hangijzer
Wapens (Primair)
Red-Tape Recorder
Bureaucratische Bandrecorder
Wapens (Sapper)
Champ Stamp
Kampioenenkenmerk
Cosmetische voorwerpen
Triad Trinket
Triadetooi
Human Cannonball
Menselijke Kanonskogel
Marxman
Marxman


Steam Winter Sale 2013

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Randolph the Blood-Nosed Caribou
Randolph the Blood-Nosed Caribou
Cosmetische voorwerpen 18 december 2013-patch Awarded by random chance when crafting badges during the Steam Winter Sale 2013.
Smissmas Caribou
Smissmas Caribou
Sack Fulla Smissmas
zak vol Smissmas
War on Smissmas Battle Socks
Smissmass-oorlog gevechtssokken
War on Smissmas Battle Hood
Smissmas's Gevechtskap
Portable Smissmas Spirit Dispenser
draagbare Smissmas-geest-verdeler


Zomeravontuur 2014

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Summer Starter Kit
Zomerstarterskit
Actie 18 juni 2014-patch Awarded by random chance when crafting badges during the Steam Summer Adventure 2014.
Summer Adventure Pack
Zomeravontuurpakket
Towering Pillar Of Summer Shades
Torende Pilaar van Zomerse Zonnebrillen
Cosmetische voorwerpen


Zomerkampuitverkoop

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Summer Shades
Zomerse Zonnebril
Cosmetische voorwerpen Zomerkampuitverkoop

1 juli 2011-patch
Awarded to players who redeemed it with three tickets during the Zomerkampuitverkoop.


Super Monday Night Combat

Zie ook: Super Monday Night Combat (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Triclops
Tricloop
Cosmetische voorwerpen 10 mei 2012-patch Awarded to players who had earned the All-Star Agent achievement in Super Monday Night Combat on Steam.

As of May the 24th, 2018, this achievement item is no longer obtainable due to the game shutting down.
Flamingo Kid
Flamingo Kid
Awarded to players who had earned the Rookie Agent achievement in Super Monday Night Combat on Steam.

As of May the 24th, 2018 this achievement item is no longer obtainable due to the game shutting down.


TF2Maps

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
TF2Maps 72hr TF2Jam Participant
TF2Maps 72hr TF2Jam Participant
Cosmetische voorwerpen 7 juli 2016-patch Awarded to players who participated in the TF2Maps 72hr TF2Jam events.
Mappers vs. Machines Participant Medal 2017
Mappers vs. Machines - Deelnemersmedaille 2017
13 april 2017-patch Awarded to players who participated in the TF2Maps Mappers vs. Machines event.
TF2Maps Charitable Heart
TF2Maps-liefdadigheidshart
2 augustus 2017-patch Awarded to players who donated at least A$6 to the 2017 TF2Maps charity drive.
TF2Maps Ray of Sunshine
TF2Maps Ray of Sunshine 2018
18 juli 2018-patch Awarded to players who donated at least $5 USD to the 2018 TF2Maps charity drive.
TF2Maps Ray of Sunshine 2019
TF2Maps Zonnestraal 2019
25 juli 2019-patch Awarded to players who donated at least $5 USD to the 2019 TF2Maps charity drive.


Thief

Zie ook: Thief (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Fortified Compound
Verstevigde Compound
Wapens (Primair) 11 februari 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Thief on Steam before March 7, 2014.
Gilded Guard
Vergulde Verdediger
Cosmetische voorwerpen 19 februari 2014-patch
Dread Hiding Hood
Dread Hiding Hood
Criminal Cloak
Criminal Cloak
Baronial Badge
De Badge van de Baron


ThreeA Toys

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
What's in the Companion Square Box?
Wat zit er in de Gezelschapsvierkantdoos?
Actievoorwerpen 10 juli 2012-patch Awarded to players who purchased the Companion Square toy sold at San Diego Comic Con 2012 and redeemed the code that came with it.

Upon using the item after 21 september 2012, the player will receive the Friends Forever Companion Square Badge and the Triple A Badge in Genuine quality.
What's in the Sandvich Box?
Wat zit er in de Sandvichdoos
Awarded to players who purchased the 1:1 Sandvich toy sold at San Diego Comic Con 2012 or any of its limited re-releases and redeemed the code that came with it.

Upon using the item after 21 september 2012, the player will receive the Robo-Sandvich and the Triple A Badge in Genuine quality.
Little Bear
Little Bear
Cosmetische voorwerpen 1 april 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased the RED or BLU Heavy Robot toy from ThreeA Toys and redeemed the code that came with it.
Nabler
Nabler
10 november 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased the Pyro Robot Set toy from ThreeA Toys and redeemed the code that came with it.


Tip of the Hats

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Jaunty Pin 2015
Zwierige Speld 2015
Cosmetische voorwerpen 29 april 2015-patch Uitgereikt aan spelers die naar One Step Camp doneerden tijdens Tip of the Hats 2015.
Jaunty Camper
Vrolijke kampeerder
29 augustus 2016-patch Uitgereikt aan spelers die naar One Step Camp doneerden tijdens Tip of the Hats 2016.
Jaunty Benefactor
Vrolijke weldoener
Jaunty Trailblazer
Vrolijke baanbreker
Jaunty Adventurer
Vrolijke Avonturier
20 oktober 2017-patch Uitgereikt aan spelers die naar One Step Camp doneerden tijdens Tip of the Hats 2017.
Jaunty Voyager
Vrolijke Reiziger
Jaunty Globetrotter
Vrolijke Globetrotter
Jaunty Explorer
Jaunty Explorer
19 oktober 2018-patch Uitgereikt aan spelers die naar One Step Camp doneerden tijdens Tip of the Hats 2018.
Jaunty Ranger
Jaunty Ranger
Jaunty Mountaineer
Jaunty Mountaineer
Jaunty Tipper
Jaunty Tipper
23 september 2019-patch Uitgereikt aan spelers die naar One Step Camp doneerden tijdens Tip of the Hats 2019.
Jaunty Benefactor
Vrolijke weldoener
Jaunty Philanthropist
Jaunty Philanthropist


Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Zie ook: Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Cross-Comm Express
Cross-Comm-express
Cosmetische voorwerpen 17 mei 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier on Steam before June 26, 2012.
Cross-Comm Crash Helmet
Kruis-communicerende Crashhelm
Doublecross-Comm
Doublecross-Comm


Tomb Raider

Zie ook: Tomb Raider (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Tomb Wrapper
Tombenverband
Cosmetische voorwerpen 4 maart 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Tomb Raider on Steam before March 12, 2013.
Croft's Crest
Crofts Wapenschild
Fortune Hunter
Schattenjager


Total War Franchise

Zie ook: Total War: Shogun 2 (Wikipedia)
Zie ook: Total War: ROME II (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Fan O'War
Oorlogswaaier
Wapens (Slagwapen) Shogun Pakket
10 maart 2011-patch
Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Total War: SHOGUN 2 on Steam before March 15, 2011.
Concheror
Veroveraarsschelp
Wapens (Secundair)
Conniver's Kunai
Complotteerders Kunai
Wapens (Slagwapen)
Half-Zatoichi
Half-Zatoichi
Samur-Eye
Samur-oog
Cosmetische voorwerpen
Dread Knot
Afgrijselijke Knoop
Geisha Boy
Geisha Jongen
Noh Mercy
Gen Genade
Noise Maker - Koto
Lawaaimaker - Koto
Lawaaimaker
Freedom Staff
Vrijheidsstaf
TF2 crosshair orange.png
Alle klassen (behalve Engineer en Spy)
Wapens (Slagwapen) 27 september 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased the Total War Master Collection, or owned all of the games in the collection, before October 1, 2012.
King of Scotland Cape
Schotse Koningscape
Cosmetische voorwerpen Awarded in Genuine quality quality to players who purchased Medieval II: Total War or Total War Battles: SHOGUN on Steam before October 1, 2012.
Stovepipe Sniper Shako
Schoorsteen-Snipershako
Awarded in Genuine quality quality to players who purchased Napoleon: Total War or Empire: Total War on Steam before October 1, 2012.
Foppish Physician
Verwaande Verpleger
Distinguished Rogue
Statige Schurk
Awarded in Genuine quality to players who purchased Medieval II: Total War, Empire: Total War or Total War Battles: SHOGUN on Steam before October 1, 2012.
Menpo
Menpo
Awarded in Genuine quality to players who purchased Total War: Shogun 2 or Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai on Steam before October 1, 2012.
K-9 Mane
Wolvenpels
Awarded in Genuine quality quality to players who purchased Rome: Total War on Steam before October 1, 2012.
Beastly Bonnet
Pelspet
Cosmetische voorwerpen 13 juni 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who purchased Total War: ROME II on Steam before September 3rd 2013.
Cheet Sheet
Luipaardlap
Centurion
Centurio
Steel Sixpack
Brandstichters Buikspieren
Tartan Shade
Tartan Shade
Tartantaloons
Tartantaloons
Hardy Laurel
Hardy Laurel


Trine 2

Zie ook: Trine 2
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
War Head
Oorlogshoofd
Cosmetische voorwerpen 16 november 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Trine 2 on Steam before December 6, 2011; or players who purchased the collector's edition while it was available.
Point and Shoot
Richt en Schiet


Tropico 4: Steam Special Edition

Zie ook: Tropico 4 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
El Jefe
El Jefe
Cosmetische voorwerpen 30 augustus 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Tropico 4: Steam Special Edition before September 1, 2011.


Weta Workshop

Zie ook: Weta Workshop (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Righteous Bison
Rechtvaardige Bizon
Wapens (Secundair) 20 juli 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who redeemed a coupon code handed out by Weta Workshop at San Diego Comic Con 2011.


The Witcher 2: Assassins of Kings

Zie ook: The Witcher 2 (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Three-Rune Blade
Drie-Runenzwaard
Wapens (Slagwapen) 12 mei 2011-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased The Witcher 2: Assassins of Kings on Steam before May 17, 2011.
Hero's Tail
Heldenstaart
Cosmetische voorwerpen
Sign of the Wolf's School
Teken van de Wolvenschool


Wolfenstein: The New Order

Zie ook: Wolfenstein: The New Order (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Der Maschinensoldaten-Helm
Der Maschinensoldaten-Helm
Cosmetische voorwerpen 24 april 2014-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased Wolfenstein: The New Order on Steam before May 20, 2014.
Die Regime-Panzerung
Die Regime-Panzerung


Workshop Wonderland

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Special Snowflake
Speciale Sneeuwvlok
Cosmetische voorwerpen 4 december 2015-patch Awarded in Genuine quality to players who participated in the Workshop Wonderland community showcase.
Gift of Giving
Geschenk van het Geven
Awarded to players who donated at least £5 to the Workshop Wonderland charity drive.
Special Snowflake 2016
Speciale Sneeuwvlok 2016
21 december 2016-patch Awarded to players who participated in the Workshop Wonderland 2 community showcase.
Gift of Giving 2016
Geschenk van het Geven 2016
Awarded to players who donated at least $5 to the Workshop Wonderland 2 charity drive.
Spectral Snowflake
Spookachtige Sneeuwvlok
13 december 2017-patch Awarded to players who participated in the Nightmare Before Smissmas community showcase.


Worms Reloaded

Zie ook: Worms: Reloaded (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Lumbricus Lid
Lumbricuspet
Cosmetische voorwerpen 25 augustus 2010-patch Awarded to players who pre-purchased Worms Reloaded on Steam before September 2, 2010.


XCOM: Enemy Unknown

Zie ook: XCOM: Enemy Unknown (Wikipedia)
Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Area 451
Area 451
Cosmetische voorwerpen 4 september 2012-patch Awarded in Genuine quality to players who pre-purchased XCOM: Enemy Unknown on Steam before October 9, 2012.
Crafty Hair
Listige Haar
Vigilant Pin
Waakzame Speld


Overig

Voorwerp Gebruikt door Type Uitgebracht Opmerkingen
Earbuds
Oordopjes
Cosmetische voorwerpen Mac Update
10 juni 2010-patch
Awarded to players that launched Team Fortress 2 through the Mac OS X version of Steam before August 16, 2010.
Manniversary Package
Ceremanniepakket
Actievoorwerpen Ceremannie Update & Uitverkoop
13 oktober 2011-patch
Awarded to players who played Team Fortress 2 during the Manniversary Update & Sale.

Upon using the item, the player will receive the Manniversary Paper Hat, with a rare chance of the player receiving one additional Manniversary item.
Pyrovision Goggles
Pyrovisie-bril
Cosmetische voorwerpen Pyromania Update
27 juni 2012-patch
Awarded in Vintage quality to players who played Team Fortress 2 during the Pyromania Update event (between June 27, 2012 and July 5, 2012).
Steam Translation Bundle
Steam Translation-bundel
Actievoorwerpen 10 augustus 2012-patch May be given to users of Steam Translation Server for any applied string.
Tux
Tux
Cosmetische voorwerpen 14 februari 2013-patch Awarded to players that launched Team Fortress 2 through the Linux version of Steam between February 14 and March 1, 2013.
TF2VRH
TF2VWH
19 maart 2013-patch Awarded in Genuine quality to players that pre-purchased an Oculus Rift development kit from the official developer website before April 1st, 2013, or backed the official Kickstarter campaign at any level.
Conspiracy Cap
Komplotkap
3 april 2013-patch Awarded in Genuine quality to players who participated on the Orangered team in Reddit's April Fools 2013 event and who linked their Reddit accounts to their Steam accounts.
Public Accessor
Publieke Bezoeker
Awarded in Genuine quality to players who participated on the Periwinkle team in Reddit's April Fools 2013 event and who linked their Reddit accounts to their Steam accounts.