Vuurbestendig Geheim Dagboek

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De Vuurbestendig Geheim Dagboek is een ontwerp ingrediënt dat werd geüpdatet in de 27 juni 2012-patch. Het werd oorspronkelijk toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, als de Geheim Dagboek. Het is een oud, rood boek met een vlammen ontwerp rond de gedeeltelijk verschroeide omslag. Het boek is gebonden afgesloten door een goudkleurig gesp slot. Samen met de Nauwelijks Gesmolten Condensator is dit voorwerp niet zichtbaar veranderd door de Pyromania Update, en niet verwijderd in de 11 juli 2012-patch.

Updateverleden

19 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Geheim Dagboek werd toegevoegd aan het spel.

20 juni 2012-patch

27 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Geheim Dagboek is een van de twee Mysterieuze schatten, samen met de Beschadigde Condensator, die niet verbrand is in een klein hoopje as en is het niet geldig als een ontwerp ingrediënt voor het Hoopje As. Ondanks de vuurschade in de hoek rechtsonder, is het hernoemd tot Vuurbestendig Geheim Dagboek.

Bugs

Trivia

  • Als je de set Het Onmogelijke Elimineren draagt veranderd de beschrijving van de Geheim Dagboek in "the deeds of hellish cruelty and none the wiser", met willekeurige karakters verwijderd (de verwijderde karakters verschilde per speler), wat een deel van een citaat is van het korte verhaal "The Adventure of the Copper Beeches", deel van de De avonturen van Sherlock Holmes collectie. Als je dit combineerd met alle andere voorwerpen toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, dan leest het volledige citaat dan "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser.".
  • De beschrijving is een knipoog naar andere spellen zoals Diablo III, waar als de speler een dagboek van een NPC oppakt, de inhoud word voorgelezen.

Orginele voorwerp

Backpack Secret Diary.png
Geheim Dagboek
Level 1 Geheim Dagboek
In tegenstelling tot bij niet nader te noemen andere games, speelt er bij ons geen geluidsbestand af dat geheime dagboekverhalen vertelt als je dit dagboek hebt. Waarom? Omdat we de PRIVACY van onze personages RESPECTEREN. Wat zouden ze achterhouden? Dit zijn waarlijk MYSTERIEUZE TIJDEN.