Well (Arena)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Well (Arena)
Tg arenawell.jpg
Basisinformatie
Kaarttype Arena
Bestandsnaam: arena_well
Ontwikkelaar(s): Valve
Map Items
Ammoico.png Ammunitiepakketten: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×2   •   Largeammo.png ×2
Map Photos
Menu photos arena well.png
Map Overview
Well (Arena) overview.png
Well heeft meerdere variaties, inclusief Verover de vlag en Controleposten.

Well is een Arena map, en een gemodificeerde versie van Well (Controle Punten). Het is, samen met Lumberyard, Ravine, Granary (Arena), en Badlands (Arena) uitgegeven tijdens de Zware Update als een van de eerste officiële Arenamappen voor Team Fortress 2.

Well (Arena) bestaat vooral uit het gebied rondom het centrale controlepunt van de Controle Punten versie van de map. Andere gebieden zijn geblokkeerd en niet bereikbaar. Spawnpunten voor elk team zijn verder geplaatst, en een de grote waterkanalen zijn verwijderd met inplaats daarvan kleine waterplassen die direct in verbinding staan met het hoofdgebouw.

Hoet doel is om het gehele vijandelijke team te elimineren of het controlepunt over te nemen zodra deze beschikbaar word gesteld.

Introductie Video

Locaties

Centraal Gebouw (Midden)

Waar de meeste vechten zullen plaatsvinden, het gebouw is een identieke kopie van Wells normale middenstuk.

  • Ingangen: Het gebouw word gekarakteriseerd door vier deuren, twee aan elke kant geschieden door de treinwagons.
  • Loopplank (Point): Verbonden aan vier platen, het punt zelf ligt op een looplank die boven grondniveau hangt van het centrale gebouw.
  • Treinrails: Langs het grondniveau lopen twee treinrailen welke doorlopen langs de ingangen. Kijk uit, want treinen rijden vaak over de rails.
  • Balkonnen: Langs het hele centrale punt zijn balkonnen die uitkijken over het hele spawngebied, een veel gebruikte plek voor Snipers en Soldiers om op veilige wijze vijanden te doden.

Treingedeelte (Spawngebieden)

Het gebied tussen de spawnplekken en het centrale gebouw (aan beide kanten), de gedeelten zijn ietwat identieke kopieën van 'de treingedeeltes van Well (CP) behalve de hoofdingangen die vervangen zijn met een enkele spawnkamer, de waterwegen zijn verwijderd, en de treinwagons zijn ook weggehaald.

  • Waterwegen: Een paar onder grondniveau gelegen waterplassen verbinden het gebied buiten het gebouw met de gebouwen binnen. Deze worden vaak gebruikt door Spies om snel binnen te komen, verhullen, oversteken, en om achter de vijand te komen.
  • Boxkarren: Meteen buiten de spawn staan twee karren stil op de rails. Deze kunnen gebruikt worden als dekking als een team terugedrongen word of moet turtling.

Strategie

See Communitie Well (Arena) strategie

Notities

  • Wanneer de speler de BLU spawn verlaat is het mogelijk om een kleefbomsprong te maken naar de luidspreker die daarboven hangt.

Control Point Timing

Controleposten Vermenigvuldiger Seconden
Controlepost ×1
36 ,000
×2
24 ,000
×3
19 ,636
×4
17 ,280


Updateverleden

19 september 2008-patch (Een Zware Update)

  • DE map is aan het spel toevoegd.

Trivia

  • Well (Arena) 2D skybox lijkt uit Half-Life 2 te komen en verschilt met degene uit zijn CP en CTF broeders.

Zie ook