Medicating Melody

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Danke schön, danke schön...
Medic

Când se batjocurește cu Amputatorul echipat, Medic își ridica arma până la nivelul umărului și începe să cânte o melodie calmantă, vindecând toți aliații dintr-o anumită zonă cauzându-i să emită o strălucire de culoarea echipei la picioarele lor.

batjocura însă nu ajută cu nivelul de ÜberCharge al unui Medic, nu vindecă Spy deghizați sau sub pelerină, și nu poate Supravindeca. Efectul de vindecare necesită o vedere clară cu toate țintele, astfel încât nu se pot vindeca aliații care sunt de cealaltă parte a unui zid. Aliații de ucid adversari vor oferi Medicului ce batjocurește o asistență pentru ucidere.

Vindecare

Exemplu de distanţă a vindecării.

Ritmul de vindecare este bazat linear pe cât timp în urmă a fost ținta rănită, asemănător cu Vindecător și Kritzkrieg. Dacă ținta a fost rănită cu mai puțin de 10 secunde în urmă, ei vor fi vindecați la un ritm de 25 viată/secundă. De la 10 la 15 secunde, ritmul este crescut linear de la 25 la un maxim de 75 viață pe secundă.

Vindecarea este aproximativă și determinată de către testele comunității.

Timp de funcționare

  • Interval de Batjocoră: 4

Tot timpul este măsurat în secunde. Timpul este aproximativ și determinat d ecătre testele comunității.

Istoria actualizărilor

3 Ianuarie 2011

  • S-a reparat o exploatare [1] de la Amputator.

Bug-uri

  • Efectul de vindecare poate fi aplicat și la Soldier ce poartă Egalizatorul.
  • batjocura va anula efectele unui Bonus Crit pe aliați.

Referințe

  1. În timpul batjocorii cu Amputatorul, jucătorul putea să de disconecteze de la server, dar efectul de vindecare ar rămâne pe jucătorii răniţi aliaţi, oferindu-le viaţă ce se regenera la infinit, chiar şi după moarte, până când ei erau disconectaţi sau dacă harta se schimb.